hoşgeldin canım
günaydın cnm nasılsın neler yapıyorsun bakayım
Begümmm hoşgeldin canımm... naber?Nasıl gidiyyooo
ohh plakalara az kalmışşş
Selam canımm... nie uğramıyorsun bakalım buralara bizi yalnız bırakmaaaselam şafakçı kızlarnasılsınız uzun zamandır uğramıyorum
bu ayın bitmesine ne kalmış kuzum yaaetmezmiyim kız her gün ediyorum bu ayda bır bıtsede askımın yanına gtcem vala yaa cok ozledım
Canım ne kadar olumlu düşünüyorsun maşallahaslında senin gb düşünmek lasım ama ne bilim ya hiç izine gelmedi göremedim sıkılıyorum şu sıralarda çok yoğunlar günde ancak yarım saat konuşuyoruz
oooo baya kalabalık maaşallaaahhepinize günaydııııınnnnnn
:26::26::26::26: senı cok ii anlıyorum cnm bende kaynanamla anlasamam aylardır tel bıle gorusmuoruz yanı ama oglunu cok sevıorum neapım ama askım askerden gelsın oglunu tamamen alacam ondan sadece bnm olacak
selam canlarrrım iyim siz nasılsınız?nişanlımı iş bulma stresi sardı kızlar dua edin bizim için hayırlısıyla olsun en yakın zamanda
Ayy biraz daha dinlenseydi keşke begümm.. zor bi yerde yaptı askerlik....:26:
İnşallah gönlüne göre bi iş bulur cnmmm
devrem gelmişşş hoş gelmişşş
alttan alttan bakıyosun yakaladımmgünaydın yokmu
günaydın kızlar
veeeeeeee sonunda tek rakamlara düştük
şafak 9 Aydın'a selammm
şu hafta çabucak geçsinnnnnn
günaydın kızlar
şafak 9 Aydın'a selammm
nisan/mayıs gibi başlamayı düşünüyor canım, 1-2 ay dinlenmek yeter, rahata alışmaya başladı, sıkılmaya da başladı.. bir de ne zaman evleniyorsunuz soruları bezidrdi çocuğu, evlenecek olan biziz kimse neyse anlamam bu işi de hiçinşallah canım hayırlısıyla en kısa zamanda olur gönlümğüze göre bi iş
canıııımmmm maaşallah bitiyoooooo
bende şaşırdımm bir an
İnşallah anammm
Selam canımm... nie uğramıyorsun bakalım buralara bizi yalnız bırakmaaa[/B]
günaydın kızlar
şafak 9 Aydın'a selammm
nisan/mayıs gibi başlamayı düşünüyor canım, 1-2 ay dinlenmek yeter, rahata alışmaya başladı, sıkılmaya da başladı.. bir de ne zaman evleniyorsunuz soruları bezidrdi çocuğu, evlenecek olan biziz kimse neyse anlamam bu işi de hiçinşallah canım hayırlısıyla en kısa zamanda olur gönlümğüze göre bi iş
geldimmmm devremmm anca yazılanlarını okudummmdaa damladımmm öncelikleee günaydınnnn sonrada bütün kızlaraaaaa günaydınnnnn devrem ya özelden msnini yazda ekleyeyim seniiii
geldimmmm devremmm anca yazılanlarını okudummmdaa damladımmm öncelikleee günaydınnnn sonrada bütün kızlaraaaaa günaydınnnnn devrem ya özelden msnini yazda ekleyeyim seniiii
kaynanalara nispet olsun işte al kız al kopar oğlunu ben yapamıorum sen yap cadı kaynanalara az bile hıhh
benim tamamen sohbet amaçlı
düğün,gelinlik falan derken şafak saymaya fırsatım olmuyor..
bazen bakıyorum ama sohbete girdim mi de gitmek istemiyorum
günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım
ohh ohhhh süper canımmm....
Haftaya aşkın kollarında inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?