Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hakkında hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:

öyle yapıcam zaten tatlım.. o seni aramıosa sen ara canım sordunmu seni neden aramıomuş

canım ağlamadan duramıorum ki tamam o çok baskı altında ama benimde moralim çok bozuk bende burda mutlu değilim sonuçta okuyorum kızların sevgilileri teselli edio destek oluo benimkinin öle bi derdi yok hiç

yapısıyla ilgilidir tatlım belki üzülme sen kıyamam sana

oh maşallahh

Belki orda psikolojisi falan bozulmuştur... Keşke sen arasaydın ladyymmm... eğer önemli bi tartışma falan geçmediyse aranızdaaa....
Ama bilmiyorum ben yinede ümitliyim sizin için.. sen hep böyle bitti dönüşü yok falan diyossun sonra yine alevleniyo.... Ve umarım yine öyle olur CANIM BENİMM...

HEY MAŞŞALLLAAAHHH
piyangodan paramı çıktı kızım
ne buuu

yapısıyla ilgilidir tatlım belki üzülme sen kıyamam sana

bu askerlik çok fena yaptı valla onu canım inşallah bugün ararda normal konuşur kendimi yiyip bitiriorum yoksa burda

benim arıycağım bir numara yok canım o kartlı telden arıo beni sormuorum çok fazla üstüne gitmek istemiorum

anladım canım alttan almak zorundayız malesef herşeyi inşallah farkına varır oda yaptığının

evet canım öyle alttan alıorum bende inş anlar

amin canım saol cümlemizi inş.
:13:

Yok tatlim beyimizin psikolojisi gayet yerinde , hatta keyfi bi asker icin biraz fazla yerinde
Canim sana özelden mail atarim, süre bitsinde
Yok canim haklisin hep öyleydi ama bu kez tamamen bitti. Simdiye kadar böyle durumlarda hala görüsüyorduk. $imdi bi aydir hic bi haber almioruz birbirimizden

Valla çok üzüldüm canım... sen burda hep bi ümitle bekledin.. şafak saydın... emek verdin 9aydır azmı bu ... ne kalmıştı şurda sankiiiii....
Hayırlısı olsun ne diyeyim cnmm...
at bakayim bekliyorum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…