gel canım bana ben baskı yapıom hastayım bana iyi bakın diom birazda zırlıom hemen yapıo annem ben yapınca onunki gibi olmuoo offf bol limonlu falan olcek akşama siparişi verim ben anneme
Ayyy nar ekşisiyle süper olur,bol bolda turşu
Bide kilo vercem diyorum peeeh
Naber asker yarenleri şafakları azaltıyosunuz
bende grip aşısı yaptırdım bu yıl hiç hastalanmadım maş. diyim...nonoşlar sizi giyin ipince sonra ben hastayım bende çok farklıyımda sankiiben ince giyinirim ama grip aşısı oldum hasta olmadım hiç bu sene işe yarıo tavsiye ederim
hoşgeldin canım azalıo galiba
hastalığın hiç haz etmediğim yönü de şu iyiyleşirsin haftalar geçer amam ses hala nonoşlar gibidirrr
Nevet bende yünlü münlü hiçbişi giyemem....
sadece ince giyip işyerinde üzerime şal atıyorum.. Sanki kalın giymişim gibi hava yaratıyomm
Biz hastalığı davet ediyoz kızım heralde gelip bizi bulcaakkk
:)Anladım canım,benim ablamda aynı durumda,nişanlısıyla nikahlı tayin işleri yüzünden.
Üstelik ablam nişanlısına gidemiyor sadece o geliyor;babam gidilecekse hepberaber gidilir diyor
Düğün tarihin belli mi peki?
slmmmmmmmmmm kıslarrrr77:
anemmmmmm galibaaa ilk defa gündüzzz yazıyorum:90::90::90::90::90:
şafakk 52[/QUslm cnm bıtmıs sayılır senn safaklar
slmmmmmmmmmm kıslarrrr77:
anemmmmmm galibaaa ilk defa gündüzzz yazıyorum:90::90::90::90::90:
şafakk 52[/QUslm cnm bıtmıs sayılır senn safaklar
ayyyy öyle gibi canım azalıyo bakalım gittiçe:18::18::18::18: inş.. sizinkilerde hemencik gelr
bende cok sevınıorum cnm ya bıtıcekmı acaba o gunlerı bı gorseeem aahh ahh
hoşgeldin canımmm
görcez Allah ın izniyle şekerimm :) :97:
hoşbuldukk
kızlaaarr facebookda sayfa açtım yeni şimdi fırından çıktı destek olmk istyen varsa özelden sayfanın linkini atarm
inşallaaah cnmmmgörcez Allah ın izniyle şekerimm :) :97:
hoşbuldukk
kızlaaarr facebookda sayfa açtım yeni şimdi fırından çıktı destek olmk istyen varsa özelden sayfanın linkini atarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?