Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne düşünüon deniz bacım kara karaaa yakışmıo sana gül oyna çoş bakim dünkü gibi gene bi apaçi patlat kuşummm ardından bi roman düm tek düm tek 9/8 tey tey

susu Bacım altta gördüm seniii artık hayata dön be adamınla da barıştınnn topiğe eskisi gibi sık sık gel yoksa enseye tokat gelio kanka du sorada bi öpim acımıştır

yengeçim sana laf yok annem sen beni hiç yanlız bırakmıon hemen hemen her akşam konuşuoz senle fıstık kankam bnm

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KIZLAR

deniz sizin şafak kaç canım
juliiiiiiii kankaa napim oglummmm sus artık iş kadınııı pert oluyo perttt onun üçün gelemiyore fazlaa

deniz sizin şafak kaç canım
juliiiiiiii kankaa napim oglummmm sus artık iş kadınııı pert oluyo perttt onun üçün gelemiyore fazlaa

bende çalışıom kankaaa ama burasız duramıom kızım en azından bi listeni yap kaç

ne düşünim juliam ya aşkımı düşnüyodum 10 da arıcam dedi tık yok sıkıldım bende
oynanmam bi bee oynarım tabi ohhhh yandannnn yandannnn ama böle tek başına olmuo yanii:82::82::82::82::82::82::82:

ne düşünim juliam ya aşkımı düşnüyodum 10 da arıcam dedi tık yok sıkıldım bende
oynanmam bi bee oynarım tabi ohhhh yandannnn yandannnn ama böle tek başına olmuo yanii:82::82::82::82::82::82::82:

bende tel bekliom msjlaşıoduk bekle arıcam dedi beklioz baakalım

çoooook şükür çoookk buda güzel olsun
ama aşkım çok sıkıntılı :26:
streslii bi bitseydii
aynen canım ya benimkide öyle biran önce bitirmek istiyobide izin kullancaksın diye tutturmuşlardı bu hafta komutanlar bgn söyledi komutanı ikna etti kullanmıcak çok şkür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…