- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
inşallah alışırım canım yoksa stresten yemek yemekten 100 kilo olcam o gelene kadaralışırsın cnm merak etme bende hep ağlardım ama geçiyo bi şekilde allah sabır veriyo
inşallah alışırım canım yoksa stresten yemek yemekten 100 kilo olcam o gelene kadar
ben strese girince iştahım kapanıyo ya ufff zayıflamak istemiyorum
deniz sizin şafak kaç canım
juliiiiiiii kankaa napim oglummmm sus artık iş kadınııı pert oluyo pertttonun üçün gelemiyore fazlaa
ne düşünüon deniz bacım kara karaaayakışmıo sana gül oyna çoş bakim dünkü gibi gene bi apaçi patlat kuşummm ardından bi roman düm tek düm tek 9/8 tey tey
susu Bacım altta gördüm seniii artık hayata dön be adamınla da barıştınnn topiğe eskisi gibi sık sık gel yoksa enseye tokat gelio kankadu sorada bi öpim acımıştır
yengeçim sana laf yok annem sen beni hiç yanlız bırakmıon hemen hemen her akşam konuşuoz senle fıstık kankam bnm
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KIZLAR
deniz sizin şafak kaç canım
juliiiiiiii kankaa napim oglummmm sus artık iş kadınııı pert oluyo pertttonun üçün gelemiyore fazlaa
ne düşünim juliam ya aşkımı düşnüyodum 10 da arıcam dedi tık yok sıkıldım bende
oynanmam bi bee oynarım tabi ohhhh yandannnn yandannnnama böle tek başına olmuo yanii:82::82::82::82::82::82::82:
ne düşünüon deniz bacım kara karaaayakışmıo sana gül oyna çoş bakim dünkü gibi gene bi apaçi patlat kuşummm ardından bi roman düm tek düm tek 9/8 tey tey
susu Bacım altta gördüm seniii artık hayata dön be adamınla da barıştınnn topiğe eskisi gibi sık sık gel yoksa enseye tokat gelio kankadu sorada bi öpim acımıştır
yengeçim sana laf yok annem sen beni hiç yanlız bırakmıon hemen hemen her akşam konuşuoz senle fıstık kankam bnm
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KIZLAR
bu gece 51 oluyo canımbenimde az ama seninki daha az ama
bende tel bekliom msjlaşıoduk bekle arıcam dedi beklioz baakalım
aynen canım ya benimkide öyle biran önce bitirmek istiyoçoooook şükür çoookk buda güzel olsun
ama aşkım çok sıkıntılı :26:
streslii bi bitseydii
bu akşam hepmiz bekliyoruz demekki:97::97::97::97::97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?