organiğim benim canımmm sen nası moral deposu bşisin kız öle yirim seni h.sonu ark.gttm biri evli evi kendisinin biri nişanlı dğününe az kaldı onunda evi var aramızda durumu kötü bitek sen varsn gb bi cümle geçti askerimin evi olmadğı iin işte ona taktım kafayı biraz Allaha çook şükür bi evin bi kızıyım ailem çok destek askerimide oğullları gb göreceklernden eminim benim neyim varsa onun onunda aynı şekilde şu maddiyat olayına gıcık oldum sanki evlilik masrafları çok kolayy
ayferim ya valla artık rahat bıraksınlar nisanda yine gitcekler aman işte bi sürü iş gelsn bi azcık rahata alıştrcam sonra nasılsa hayat mücadelesine devam azck bi dinlensn kendine gelsin sende iyi bak askerine gelnce nler yapcaksnız bakalım fıstık
organiğim benim canımmm sen nası moral deposu bşisin kız öle yirim seni h.sonu ark.gttm biri evli evi kendisinin biri nişanlı dğününe az kaldı onunda evi var aramızda durumu kötü bitek sen varsn gb bi cümle geçti askerimin evi olmadğı iin işte ona taktım kafayı biraz Allaha çook şükür bi evin bi kızıyım ailem çok destek askerimide oğullları gb göreceklernden eminim benim neyim varsa onun onunda aynı şekilde şu maddiyat olayına gıcık oldum sanki evlilik masrafları çok kolayy
ayferim ya valla artık rahat bıraksınlar nisanda yine gitcekler aman işte bi sürü iş gelsn bi azcık rahata alıştrcam sonra nasılsa hayat mücadelesine devam azck bi dinlensn kendine gelsin sende iyi bak askerine gelnce nler yapcaksnız bakalım fıstık
ohhhh ohhhhh maşallah kızlar bakıyonuz kendinize
yakışmıştır canım niye yakışmasınki
sen bilrisin belki çok baktım ama bilemedim bepantn yaraları iyleştiryomu bide tüylnme yapıomuş doğrumu:93::93::93::93::93::93::93::93:
yara varsaa en ıyı kremıı ben sana solımm... bu arada1 bepanthene kremm yara ıyılestırır ama tuylenme yapmazz 2 cıldınn kuuruysa evıcap yada evıgen ampulla karıstırr cıldınn ıcın kullan tabıı buu kuru cılt ıcınn şekerımmm bırı hucre yenılıyıcı dıgerıı ısee e vıtamını cıldee superr gelıyoo baska kremm kullanmaa 3 tuylenmeee yapmazzz yana kremlerın ıcndeee badem yagı varsaa oo yapar ve glıserın yogunsaa bukadarr sekerımm yara ıcın kırem ıstıyosann madecassol bu kremm ıyıdırrr bebemmmm
aman canlarım benim valla iyiki varsınız ya aslında bende sizlerle aynı şeyleri düşünüyorum para demek huzur demek değil çok şükür biz mutluyuzda huzurluyuzda ve sonuna kadar birbirimize desteğiz herşey el ele verince olur siz nasıl moral oldunuz yahu bana gece gece inşallah hayatınızdaki herşey yolunda gider istedğiniz gb olur canlar
kızlar ben yatıorum gönlünüzden gönlümüzden ne geçiosa hepsi tek tek olur inşallah
kızlar ben yatıorum gönlünüzden gönlümüzden ne geçiosa hepsi tek tek olur inşallah
sende rüyanda inş. koçişini görürüsünnn canımmmm iyi gecelrrr
ıyıı gecelerrr kuzuuuu allahh senındee kalbınee gonlunee goree varsınnnn ınsallahhh amınnn
teşkürrrrrrrr ederimmmmmmmmmne alcağımı bilemedim bide eczacı dandik bişey kakalar fiye korkutum sana sorim dedim
aman canlarım benim valla iyiki varsınız ya aslında bende sizlerle aynı şeyleri düşünüyorum para demek huzur demek değil çok şükür biz mutluyuzda huzurluyuzda ve sonuna kadar birbirimize desteğiz herşey el ele verince olur siz nasıl moral oldunuz yahu bana gece gece inşallah hayatınızdaki herşey yolunda gider istedğiniz gb olur canlar
anaamm sagoll canımmm benımm danıstıgınn ıcınn nedemekk herzamnn burdaa coguu kısıyee yardımımm dokunduu özeldeeensanaada dokunduysaa ne mutluu yarın benedee tahlıl yaptırcamm bakalımm cokk korkuyorumm emmee valaa ıgnee = kann benımm mıdmeıı alt ustt yapıo bayılmamm ınsallahh
daha kocam deel kız allah mı söletti ama olcak
yarıınn iş varr şekerımmm dattlummmhadıı yatmınmıı bendee cıkıyomm sımdııı nesee bıgunn daha bıtıverdıııı ohhhh julımm sennıı 150 lerdee hatırlıyoruumm suu palakarıı az beklemedınn hattaa 81 oldgundaa cumbuşş yaptınn yahuu bendee gelıcemm ınsallaahh buraa kadarr zorr dııldıı bakalımm nasıl geccek burdann sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?