Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canımm napımm burdaa herkezz ıcınn bırbırınee destekk lazımm kı sewdıgmm ınsansınn vesselammsenn onlarıı hıcc dınlemee allaha sukurrr aılenındee durumuu ısee kıı onun aılesıdee katlanırr onemseme ewı varda huzurr varmıı ama sızz sıkıntıı ceke ceke bırbırınızee baglancaksınızz en azındann bısılerıı hayata daır ogrencegınızz sorumlulukk vs hersey para dıll ınsann lıkk hele hıcc dıll ewıı olmıyı werırr ama hayatıı senınle paylasırr bu ınsann cunkıı zorlukk cekerekk yapıcaktırr bıslerıı hazıraa konarak dıll fıstıkımm senn heeeçç meraklanmaa benıı dınlee bende sneın bıı arakadasınımm

canım üzülmeye ya bu ev gibi şeyler gelip geçici seyler ikiniz istedikden herşeyi yaparsınız destek olursunuz birbrinizebelki herşey tam tersi olcak:76: hiç sıkma canını böyle şeyler için.benimkide evi yok işi yok henz ama ikimizde herşeyin farkındayız yawaş yawaş herşeyi hallederiz diyoruz

yara varsaa en ıyı kremıı ben sana solımm... bu arada1 bepanthene kremm yara ıyılestırır ama tuylenme yapmazz 2 cıldınn kuuruysa evıcap yada evıgen ampulla karıstırr cıldınn ıcın kullan tabıı buu kuru cılt ıcınn şekerımmm bırı hucre yenılıyıcı dıgerıı ısee e vıtamını cıldee superr gelıyoo baska kremm kullanmaa 3 tuylenmeee yapmazzz yana kremlerın ıcndeee badem yagı varsaa oo yapar ve glıserın yogunsaa bukadarr sekerımm yara ıcın kırem ıstıyosann madecassol bu kremm ıyıdırrr bebemmmm

aman canlarım benim valla iyiki varsınız ya aslında bende sizlerle aynı şeyleri düşünüyorum para demek huzur demek değil çok şükür biz mutluyuzda huzurluyuzda ve sonuna kadar birbirimize desteğiz herşey el ele verince olur siz nasıl moral oldunuz yahu bana gece gece inşallah hayatınızdaki herşey yolunda gider istedğiniz gb olur canlar

kızlar ben yatıorum gönlünüzden gönlümüzden ne geçiosa hepsi tek tek olur inşallah

teşkürrrrrrrr ederimmmmmmmmmne alcağımı bilemedim bide eczacı dandik bişey kakalar fiye korkutum sana sorim dedim

nedeemmkk canımm arkadass dedıgınn bu gunnlerr ıcın varrdırr bızdee gorevımızıı yaptıkk zatennn senn merakketmeee allahh haıyrlısınıı versınn senındee gonlee olsunn ınsallahhh

teşkürrrrrrrr ederimmmmmmmmmne alcağımı bilemedim bide eczacı dandik bişey kakalar fiye korkutum sana sorim dedim

anaamm sagoll canımmm benımm danıstıgınn ıcınn nedemekk herzamnn burdaa coguu kısıyee yardımımm dokunduu özeldeeen sanaada dokunduysaa ne mutluu yarın benedee tahlıl yaptırcamm bakalımm cokk korkuyorumm emmee valaa ıgnee = kann benımm mıdmeıı alt ustt yapıo bayılmamm ınsallahh

canım sana kısa bi örnek verim benim ablam bi petrolde muhasebeci eniştem de orda bildiğimiz pompacı olrak işe başladı bunlar aşık oldular fln.sonra nişanladılar.eniştem grnti banksı sınvlarına girdi kazndı işe başladı.kredi çektiler ev aldılar.sonra evlendiler.enişten gittikçe yükseldi müdr yardmcısı oldu.şimdi de araba fln aldılar hatta 5 aylık bebişleri var :86::86::86::86:yani ikisi istedikden sonra istedkleri herşeyi yaptılar vazgeçmediler. hiç başta bişeyleri varmıydı yoktu ama şimdi istedikleri gibi bi hayat yaşayıolar.yani zamnla oluo işte herşey illa hemen olcak diye bişey yok yavaş yavaş sağlam bi şekilde ikiniz istediğiniz gibi hayt kurcaksınız iste sen boşşverrrrrrr onları .kısssssss mentol sen bende bunalımmmsın yawwwwwww

ne tatlili kıs

yarıınn iş varr şekerımmm dattlummm hadıı yatmınmıı bendee cıkıyomm sımdııı nesee bıgunn daha bıtıverdıııı ohhhh julımm sennıı 150 lerdee hatırlıyoruumm suu palakarıı az beklemedınn hattaa 81 oldgundaa cumbuşş yaptınn yahuu bendee gelıcemm ınsallaahh buraa kadarr zorr dııldıı bakalımm nasıl geccek burdann sonraa

evet şimdi 71 oldum cnm vallaaa su gibi geçio plakalar

anemmmmm saat kaç olmuşş ben kaçım yawaş yawaş yoksa derste uyuyrum sonra sınavı kazanamam sonra atanamam sonrada evlenemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…