ozaman git cnm ne diyim vala zorbır durum pekı gıderken aılene hıcbısey demeden mı gıdecen
valla canım artık o kısmı kısmet zaten gidersem 2 ay sonra izne gelecek ben rahatmıyım değilmiyim diye kontrol etmeye ailesinide uyarmış üzerseniz bende sizi üzerim diye bana garanti veriyor git rahat edeceksin diye eşim hertürlü arkamda. Bende ailemin yanındayken çalışmak zorundayım geçinmek için başka yolu yok destekte yoktu eşimde birşekilde katlanmaya çalışıyordu ama gecenin 11 lerine kadar beni çalıştırdıkları gün bütün ipler koptu haklıda yani birşey diyemem o yüzden şimdi diyor elindeki fırsatı değerlendir lütfen git diyor bizim için geleceğimiz için diye söylüyor bende işte anneme kıyamıyorum ama ben başkalarını düşünmekten kendimi çok fazla unutur oldum. Hergün üzüntü stres yakında dert sahibi olucam
verecekmisiniz beniiii
ozaman git cnm ne diyim vala zorbır durum pekı gıderken aılene hıcbısey demeden mı gıdecen
Kork kızımmmm korkkkkk:18:
Gel beraber korkalım devoooo
Günaydınn cnmmm
yok anam almiyim ben memnunum memleketimdeen....
verecekmisiniz beniiii
hiçbirşey demeden gitmeyi düşünüyorum kaldıramam giderken kavga etmeyi uzaktayken daha kolay olur söylemesi
ayy devrem yaa ben kocamı ozledım nısan gelsın cabuk yanına gıdcem been
bende özledimmm hemidee kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn
nerdeler cnm baska sehırdemı yasıolar :26:
evet tatlım başka şehirde yaşıyorlar banada baya bir uzaklar
Birilerini 100lerin korkusumu sarmış neee:83:
oof devrem off
Uleeeennn:95: ne biçi üst devresiniz sizzzzz
destek olun bizeee...Korkuyozzzz :18::
offf ki ne offfff
anladım cnmm yaa cok zor bır durum senı anlıyorum allahım sana yardım etsın esının yanından olman gerekır o yuzden gıt cnm allah ım hakında hayırlısı neyse onu nasıp etsın sana ben senınle konustum gunden berı senı kendıme cok yakın goruyorum yasadıklarımız osrunlarımız hep aynıydı oyuzden senın ıcın hep dua edıcem
Naber devrem nasıl gidiyo plakalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?