hemen geçeyim tatlım. Şimdi ben eşimi kendi ailemin yanında bir çok zorluğa katlanarak bekliyordum çünkü eşimin ailesiyle aramızda problemler vardı ve ailelerinde kendi aralarında çok büyük problemleri var. Eşimin ailesi bazı şeyleri eksik bildiği için bana tavır almışlardı şimdi bütün gerçekleri biliyorlar ve kayınvalidem beni bir daha üzmeyeceğini kendi kızından ayırt etmeyeceğini söylüyor. Eşimde annemlerin yanına git ye, iç, keyfine bak benimde içim rahat olsun diyor. Ama ben şimdi eşimin ailesini yanına gidersem kendi ailem beni silip atacak gitmessem eşim beni silip atacak. Bende kızların yardımlarıyla eşimin dediğini yapmaya, gitmeye karar verdim.
Kızlarda ana yüreği dayanamaz affeder dediler öle işte tatlım durum bu senin yorumunuda alayım
bitsin cnmm yaaİnşallah bizimde biticek devrem.. Sabırr çoğu gitti azı kaldı baaakkk...
Şafak olmuş 193
Öff nişanlımda dedi üşümemek imkansızzz.. içim cızz etti yaaaaaaaaaaa
Nerde askerin cnmm?
heycan korku sevinç mutluluk özlem
hepsi birbirine girmiş durumda canım
karışığım gelse bi hepsi geçicek biliyorum
darısı başıa canım 100 lere geçmene çok az kalmış
evet cnm 100 lere az kaldıda sankım bu 100 ler benı korkutuo
hoşgeldin datluummmGünaydın ben geldiim :81:
Buz gibim hava var dışarda lüp lüp kar yağdı burnumun ucuna ucuna
güzeldi değişik bir haz
ama yeter artık gidebilir kış
yaz gelsin
korkma dicem ama nese sen gene de korkma kuzum
korkmuoorum :18::18::18::18: gecer dımı juliam bak gecen sen plakalara son 20 son 30 dıodun bak sımdık nerelerdesintezkere gozukuo bak
Günaydın ben geldiim :81:
Buz gibim hava var dışarda lüp lüp kar yağdı burnumun ucuna ucuna
güzeldi değişik bir haz
ama yeter artık gidebilir kış
yaz gelsin
evet cnm 100 lere az kaldıda sankım bu 100 ler benı korkutuo
canım tabıkı esın dedını yap ama gıttıkten sonra kotu olma onun aılesıyle cunku bılıosun bede esımın tarafıyla hıc anlasamıom gıtmıorum fln neyse ama annenın gonlunu al derım cnm bnm fıkrım bu yada esın gelınce yap bır bebekhem senn aılen hem o taraf barıssınn annen ozman ayrıl demez :26:
artık bitio bnm dün askerim dio ki kız yedikkkk be askerliği geliom seni alıp götürmeye
ya deme öle deme ben korkmuorum korkmuoruum :18::18::18::18::18:
dUYGUŞUM HOŞGELDİNNNN
Kızım heveslendirme beniii... zaten yılların hasretliğini çekiyoz şurdaa...
En son kar yağdığında ben 12 yaşındaydımm
Hani sen korkmazdın kız 100lerden....
Kork valla... Daha başlamasıyla durması bir oldu...
Çok zor 100ler çoookkk
canım benim yaişte tatlım eşimin ailesinin bana bütün kapıları açmasının diğer bir nedenide bu o kavga zamanında ben çok üzüldüm ve bebeğimi düşürdüm eşimden başka kimse bilmiyordu. Eşimde en son dayanamamış kendi ailesine söylemiş kayınvalidem bunu duyunca çok üzülmüş eşimede çok kızmış bilseydim ben böyle yaparmıydım falan demiş her türlü korurdum ben gelinimi demiş onu kızımdan ayırt etmedim bu saatten sonrada etmem demiş gelsin buraya demiş durum bu yani ben anneme hiç söyleyemedim hep içime attım çünkü beni anlayan kimse yoktu
işte tatlım eşimin ailesinin bana bütün kapıları açmasının diğer bir nedenide bu o kavga zamanında ben çok üzüldüm ve bebeğimi düşürdüm eşimden başka kimse bilmiyordu. Eşimde en son dayanamamış kendi ailesine söylemiş kayınvalidem bunu duyunca çok üzülmüş eşimede çok kızmış bilseydim ben böyle yaparmıydım falan demiş her türlü korurdum ben gelinimi demiş onu kızımdan ayırt etmedim bu saatten sonrada etmem demiş gelsin buraya demiş durum bu yani ben anneme hiç söyleyemedim hep içime attım çünkü beni anlayan kimse yoktu
gitsin kar gitsin...hoşgeldin datluummm
meteorolojiden aldığım bilgiye göre cumartesiye kadar kar yağışlı olucakmış istanbul...
hoşbuldum duruumm yer değiştirelim mi durum
dUYGUŞUM HOŞGELDİNNNN
Kızım heveslendirme beniii... zaten yılların hasretliğini çekiyoz şurdaa...
En son kar yağdığında ben 12 yaşındaydımm
hehehe biri dediğime gelmiş :)Hani sen korkmazdın kız 100lerden....
Kork valla... Daha başlamasıyla durması bir oldu...
Çok zor 100ler çoookkk
canım benim ya
anladım cnm allah bıda verır belkı ızne gelınce yaparsınız cnm bnm aılemde hıc sevmez kaynanamları ama onlarda sevılcek gıbı deıller yanı neyse cnm hakkında hayırlısı olsun kocanı uzme bosver ıs konusunda ben de zor durumdayım calısma ben gelene kadar dıo ama bnm calısmam lazım
gelsın cnm gelsın ama kızımızı hemen cık vermeyız kk olarak once gelıp bızden ıstesın
ya deme öle deme ben korkmuorum korkmuoruum :18::18::18::18::18:
günaydınnn
Şafak 71 kırıkkale
hoşbuldum duruumm yer değiştirelim mi durum
istemiyorum kış ben
12 ay yaz olsun
hoşgeldin devreeeeeeemmmgünaydınnn
Şafak 71 kırıkkale
yok anam almiyim ben memnunum memleketimdeen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?