Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım tabıkı esın dedını yap ama gıttıkten sonra kotu olma onun aılesıyle cunku bılıosun bede esımın tarafıyla hıc anlasamıom gıtmıorum fln neyse ama annenın gonlunu al derım cnm bnm fıkrım bu yada esın gelınce yap bır bebek hem senn aılen hem o taraf barıssınn annen ozman ayrıl demez :26:

aşkımı çok özledim yaaa dün bana 10 gün içinde izine gelcem dedi

heycan korku sevinç mutluluk özlem
hepsi birbirine girmiş durumda canım
karışığım gelse bi hepsi geçicek biliyorum
darısı başıa canım 100 lere geçmene çok az kalmış

evet cnm 100 lere az kaldıda sankım bu 100 ler benı korkutuo

Günaydın ben geldiim :81:
Buz gibim hava var dışarda lüp lüp kar yağdı burnumun ucuna ucuna
güzeldi değişik bir haz
ama yeter artık gidebilir kış
yaz gelsin
hoşgeldin datluummm

meteorolojiden aldığım bilgiye göre cumartesiye kadar kar yağışlı olucakmış istanbul...

korkmuoorum :18::18::18::18: gecer dımı juliam bak gecen sen plakalara son 20 son 30 dıodun bak sımdık nerelerdesin tezkere gozukuo bak

artık bitio bnm dün askerim dio ki kız yedikkkk be askerliği geliom seni alıp götürmeye

Günaydın ben geldiim :81:
Buz gibim hava var dışarda lüp lüp kar yağdı burnumun ucuna ucuna
güzeldi değişik bir haz
ama yeter artık gidebilir kış
yaz gelsin

dUYGUŞUM HOŞGELDİNNNN
Kızım heveslendirme beniii... zaten yılların hasretliğini çekiyoz şurdaa...
En son kar yağdığında ben 12 yaşındaydımm

evet cnm 100 lere az kaldıda sankım bu 100 ler benı korkutuo

Hani sen korkmazdın kız 100lerden....
Kork valla... Daha başlamasıyla durması bir oldu...
Çok zor 100ler çoookkk

işte tatlım eşimin ailesinin bana bütün kapıları açmasının diğer bir nedenide bu o kavga zamanında ben çok üzüldüm ve bebeğimi düşürdüm eşimden başka kimse bilmiyordu. Eşimde en son dayanamamış kendi ailesine söylemiş kayınvalidem bunu duyunca çok üzülmüş eşimede çok kızmış bilseydim ben böyle yaparmıydım falan demiş her türlü korurdum ben gelinimi demiş onu kızımdan ayırt etmedim bu saatten sonrada etmem demiş gelsin buraya demiş durum bu yani ben anneme hiç söyleyemedim hep içime attım çünkü beni anlayan kimse yoktu

Son düzenleme:
ya deme öle deme ben korkmuorum korkmuoruum :18::18::18::18::18:

canım benim ya

anladım cnm allah bıda verır belkı ızne gelınce yaparsınız cnm bnm aılemde hıc sevmez kaynanamları ama onlarda sevılcek gıbı deıller yanı neyse cnm hakkında hayırlısı olsun kocanı uzme bosver ıs konusunda ben de zor durumdayım calısma ben gelene kadar dıo ama bnm calısmam lazım

hoşgeldin datluummm

meteorolojiden aldığım bilgiye göre cumartesiye kadar kar yağışlı olucakmış istanbul...
gitsin kar gitsin...
Bahar gelsin çiçekler açsın, papatyalar mis gibi koksun
güneş yüzüme gülsün,
deniz kollarını açsın, şevkatle kucaklasın
bembeyaz bulutlar benimle dans etsin
Akşam olmak bilmesin,
Sımsıcak kumlar ayağımı yaksın

dUYGUŞUM HOŞGELDİNNNN
Kızım heveslendirme beniii... zaten yılların hasretliğini çekiyoz şurdaa...
En son kar yağdığında ben 12 yaşındaydımm
hoşbuldum duruumm yer değiştirelim mi durum
istemiyorum kış ben
12 ay yaz olsun
Hani sen korkmazdın kız 100lerden....
Kork valla... Daha başlamasıyla durması bir oldu...
Çok zor 100ler çoookkk
hehehe biri dediğime gelmiş :)

valla canım artık o kısmı kısmet zaten gidersem 2 ay sonra izne gelecek ben rahatmıyım değilmiyim diye kontrol etmeye ailesinide uyarmış üzerseniz bende sizi üzerim diye bana garanti veriyor git rahat edeceksin diye eşim hertürlü arkamda. Bende ailemin yanındayken çalışmak zorundayım geçinmek için başka yolu yok destekte yoktu eşimde birşekilde katlanmaya çalışıyordu ama gecenin 11 lerine kadar beni çalıştırdıkları gün bütün ipler koptu haklıda yani birşey diyemem o yüzden şimdi diyor elindeki fırsatı değerlendir lütfen git diyor bizim için geleceğimiz için diye söylüyor bende işte anneme kıyamıyorum ama ben başkalarını düşünmekten kendimi çok fazla unutur oldum. Hergün üzüntü stres yakında dert sahibi olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…