Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gidicekleri yok başımıza kaldılarr

evet ya vala onlar basımıza kaldılar evde kaldılar allahım duy sesımı su 90/1 ler cabucak gıdıversın sonra da bız gıdelım hemencık dımı ama cok bekledık bukadar yeter kısa donem olaydık eve gelmıs gelelıde 4 ay olmustu hakmı bu bıze

hepiniz gidin işteeee gidinde bizde gidelimm alla alla yaaaaa mesken tuttunuz buraları

hazirandada benim kocişim gelcekkkkk izneee Allah'tan bir aksilik çıkmazsa
benm aşkımda mayısda gelceş Allah'ın izniylee

Bende aşkımı özledim bendee
bende özlediiimm özlemeyen varmı ki herkes özlediii ama en çok ben !

90/1 ler qidince bizim askerler bayaqa rahatlar en üst devre olcaklar yaa fazla iş fln yapmazlar

aynen cnm artık bnmkı ıs yapmıo ama en ust devre olunca hıc bısey yapmıcakmıs dobetten dusuomus :87:

bende aşkımı çok özledim en yakın arkadaşımla bile küstüm çok yalnız kaldım aşkım olsaydı yanlız kalmazdım hiç beni bırakıp nerelere gittin aşkım bak inanamıor kimse bana gelde herkeze gününü göster

benm aşkımda mayısda gelceş Allah'ın izniylee

inşş bacım inşşşşş

bencede gitsinlerde sıra bize gelsin yahu...

demi ama devrem yaaa anacımm tuttular bırakmıyolarr valla yürüyün gidin istemiyoruz sizi alla alla

ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh gonderseler gıdecemde gondermıolar tocamı ben neapııııım snunda alıp kacırcam o olcak zaten yeter ama

hee bakk ben bu planı sevdim hadi kocişleri kaçıralımmmmm

inşş bacım inşşşşş

demi ama devrem yaaa anacımm tuttular bırakmıyolarr valla yürüyün gidin istemiyoruz sizi alla alla

hee bakk ben bu planı sevdim hadi kocişleri kaçıralımmmmm
super olur vala bıdaha vermem onlara bnm o derım

oyyy kuzumm yaa üzülme senn biz varız yaaaaaa

dayanamıcam ben yaa off alışırsın diolar nezman alışırım ben alışılırmı hiç bıraksınlar bende gidiyim yanına uzaktan olsun göriyim hergün ama göriyim sadece ben alışamıcam annem dio yakında verem olur die çok kötüyüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…