dayanamıcam ben yaa off alışırsın diolar nezman alışırım ben alışılırmı hiç bıraksınlar bende gidiyim yanına uzaktan olsun göriyim hergün ama göriyim sadece ben alışamıcam annem dio yakında verem olur die çok kötüyüm ben
bekle benı gelııom kocacım
bnmkı tatrıkat donusu sofor olucak cok heveslı bılmıomkı oda sıkılmı :26::26::26:
benm aşkım komutanları fln taşıyo servis qbi evlerine fln bırakıyobenim kocişte şöför tır kullanıyormühümmat aracaymışş:18:
bende özlediiimm özlemeyen varmı ki herkes özlediii ama en çok ben !
demi ama devrem yaaa anacımm tuttular bırakmıyolarr valla yürüyün gidin istemiyoruz sizi alla alla
bendee geliorumm ama kendi kocamı almaya
dettttt ben daha çok özledimm
benim kocişte şöför tır kullanıyormühümmat aracaymışş:18:
bende vermemmmmm valla çantayı yirler kafalarınaaa
salak kız aynı iş yerindeyiz aşkım gitti gideli konuşmuo oysa bana destek olmalı ama dimi ben bişeyde yapmadım eminim ben kimseyi kırmam üzmem bunu gördükçe dahada üzülüorum zaten çok hassas oldum herşeye ağlıorum çocuk gibi herkeste üstüme gelio annemde damat adayı bulmuş gelip isticekler dio yaa yok diorum kavga çıkıo aşkım duysa kafayı yer yaa off nedir bu başıma gelenler benim
salak kız aynı iş yerindeyiz aşkım gitti gideli konuşmuo oysa bana destek olmalı ama dimi ben bişeyde yapmadım eminim ben kimseyi kırmam üzmem bunu gördükçe dahada üzülüorum zaten çok hassas oldum herşeye ağlıorum çocuk gibi herkeste üstüme gelio annemde damat adayı bulmuş gelip isticekler dio yaa yok diorum kavga çıkıo aşkım duysa kafayı yer yaa off nedir bu başıma gelenler benim
akşama askeriyeler boşboş kalcak böyle qderse
amannn şu aileleri bir türlü anlamıyorum bırakmıyorlarki sevdiklerimizle mutlu olalım yürek bu istediğine gitmezse başka türlü mutlu olurmu olmazz işteeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84:
ben daha çok özledmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben bilirim yapıcağımı döverim o çocuğu ben çocukta deil ya 38 yaşına yolarım keçi sakalını ben onun kafasına yıkarım iş yerini
öyle denqesizler var iştee destek olcaklarına köstek oluyolar sen takma onu boşverrrrannen bilmiyomu senin sevgilin olduğunu
yemeğimi yiyip güçlenip geliyorum sorcam ben sanaaaaaaaaaaaa
hepinize afiyet olsun kızlarr 13,30dan sonra görüşmek üzeree...
bilmezmi tabiki bilio aşkım bize gelip gidiodu gitmeden bir gün önce bile bizdeydi
yardım lazımsa gelirimmsöyle çocuqu tanıyosan sevgilim var bnm vazqec bnden de. Sinir oldum şimdi ha
e annen nie böyle yapıyo ozmn
tanıdık zaten gitmesini kolluomuş pis adam biliodu benim bütün sülalem konu komşu herkez bilio aşkımı ama nie böyle yapıolar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?