18 ekimde 1 yılımız doldu bizim
ayy avatarindaki ne seker oyleee
Sukurler olsun canim.. daha agrilari oluyo ama genede ii yani tsk ederim
amin canım hepimizi inşallah
18 ekimde 1 yılımız doldu bizim
nişandan 2 ay sonra askere gönderdim
teskereye kadar beklicez izin falanda kullandı
4 ay daha sabretmem gerek
sizin düğün ne zaman düşünüyorsunuz,çeyiz hazılıkları ne alemde?
kızlararanızda garnier saç boyası kullanan varmı _?
slm kızllaaaar nasıııllsııınızzz bakııım
kızlararanızda garnier saç boyası kullanan varmı _?
maşallah Allah daim etsin, bizimde 29 ekim'de 1.yılımız doldu
askerden gelince düğün hemen mi olacak cnm yoksa bekliyecek misiniz?
teşekkürler cnm, avatarda ki kızım tarçın, orada daha küçüktü şimdi 3 yaşında olacak
ameliyat olunca ağrılar genelde hep olurmuş onlarda zamanla geçicek cnm.Allah acil şifa versin inşallah.
İnşallah cnmm..
bende nişandan 5ay sonra gönderdim askere cnmm çok zor olmuştu..
bizimdaha 10ayımız var cnmm.. Kısmetse beklemek istemiyoruz İş güç işleri yolunca giderse tabii..Çeyizler yavaş yavaş alınıyo işte beyaz eşya işlerime önümüzde ay girmeyi planlıyorumm.. Siz gelince hemenmi olucak senin çeyizler tamammı?
amin canım hepimizinkini daha nice yıllara inşallah sevdiğimizle beraber..
biz haziranda düşünüyoruz canım,ama aşkım gelince tam olarak belli olacak..
nişanlandıktan sonra rahat bir nefes alıyorsun,tam alışıyorsun ona,herkes biliyor nişanlı olduğunu rahat rahat gezebiliyorsun sonrada askere gönderince çok kötü oluyorsun ben 2 ay kendime gelememiştim,şimdi iyiyim şükürler olsun..
bizde beklemek istemiyoruz haziranda düşünüyoruz bakalım kısmet..
beyaz eşyaları aşkım gelince halledicez,bende mutfak eşyaları,nevresim falan o tür şeyler alıyorum canım..
hoşgeldinnn devreem 2
hosbulduk cnmm
bende çok kötü oldum ilk gittiğinde rakama dökersek çok olmadı gideli ama benim ömrümden ömür gitti sanki...alışmaya çalışıyorum halen iştee..
OOo haziran süper cnmm ne çok sıcak tam ayarı yanii..
Benimde nevresimim falan pek yok mutfaktada bikaç şeyim eksik ama ben beyaz eşyalar ağır olduğu için şimdiden bulaşmak istiyorum en azından yarısının taksitleini kendim ödeyeyim bütün taksitler aileme kalmasın...
çabuk mu geçti anowwmrb arkadaslar benm esımde kıbrısta. subatta gelıcek ınsallah. ah su askerlık dusse her kafadan bır ses cıkıyo .. neyse Allahtan az kaldı 11 ay oldu gıdelı cok cabuk gectı ama bna sorun yaslandım sankı . . Allahıma bın sukur bugunlere gıdıyodum o neydı 460 gun .. ıcım kararıyordu ama cok yakındaplakalara dusucez
mrb arkadaslar benm esımde kıbrısta. subatta gelıcek ınsallah. ah su askerlık dusse her kafadan bır ses cıkıyo .. neyse Allahtan az kaldı 11 ay oldu gıdelı cok cabuk gectı ama bna sorun yaslandım sankı . . Allahıma bın sukur bugunlere geldik o neydı 460 gun .. ıcım kararıyordu ama cok yakındaplakalara dusucez
mrb arkadaslar benm esımde kıbrısta. subatta gelıcek ınsallah. ah su askerlık dusse her kafadan bır ses cıkıyo .. neyse Allahtan az kaldı 11 ay oldu gıdelı cok cabuk gectı ama bna sorun yaslandım sankı . . Allahıma bın sukur bugunlere geldik o neydı 460 gun .. ıcım kararıyordu ama cok yakındaplakalara dusucez
kız bnm ki de 19 mayısssende benim devredensin herhalde canım
benim aşkımda 16 martta geliyor inşallah
kız bnm ki de 19 mayıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?