Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay cnm kıyamam
inş sorun olmaz geç teslim oldu diye

bugün Aydın'dayız
aşkımın yanındayım
şafak 9

slm kızlar nasılsınız bakalım
şafak 97
teskereci güzeller nerelerdesiniz

Hoşgeldinn cnmm..

cnm kayınvalidemlerle gidicez ama bayramdan sonra dediler tarih belli değil belkide yatcak bilmiyorum.bende diyorum sen bindirirsin otobüse cahil değilimya gelir giderim herkes gidiyo yiceklermi beni dedim daha neler neler dedim dinletemedim..nasılda sevinip hayaller kurmuştur 5 6 saatlik yer ayda bir giderim diye ama bunu hesaba katmamışım sanırım.. neyse sağlık olsun çift çarşı vericeklermiş bayramda sanırım kameradan idare edicez bu bayramda bunada şükür...
oohh ohh güzel günlerde giy canımm.. çok uyumlu aldıkların..
Bizde jan rasco dan böyle altları pileli tunik gibi bi elbise aldık kırmızııı
içinede beyaz likralı böyle tam oturan bi gömlek aldık.. tunik in altına beyaz muz çorap giyicem.. böyle kırmızıya akın kahve gibi çizmelerim var onları giyicem.. bu kadar süslencem niyeyse artıkk..

Annemizden Neler Öğrendik ?
‎`

SABIRLI OLMAYI;
"Baban eve gelsin, sen görürsün"

...HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI;
"Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"

DİYALOG KURMAYI;
"Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!"
"Ne söyliyeyim anne?"
"Sus!! Bana cavap verme!!!"

TIP BİLGİLERİNİ;
"Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvericeksin, görüceksin gününü"

OLGUN OLMAYI;
"Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin."

GENETİK BİLGİLERİ;
"Sen de o lanet olası babana çektin."

BİLGELİĞİ;
"Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman."

ve...

ADALETİ;
"Bir gün senin de çocukların olucak. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar..."

Anneeeemmmm

hahahhahaa
devrem süpermişşş

hasretine dayanamayıp gel nasıl olursa olsun gel der belki askerin
senin aldıklarında çok güzelmiş cnm bnm, iyi günlerde güle güle giy inşallah. sevdiklerimiz yanımızda olmayacak ama gururla onları bekleyen bizler öyle kendimizi bırakmamalıyız dimi ama
geçtiğimiz ramazan bayramında yanımdaydı ne güzeldi

hiç sanmıyorum öyle bişey diyeceğini tatlım ama keşke dese uşarak giderim yanınaa
devrem ne yalan söyliyim ben inanılmaz saldım kendimi burdayken nasıl süslüydüm nasıl bakımlı şimdi herkes diyor duru sen çok değiştin...ne makyaj ne fön.. içimden gelmiyor inan...
benim geçen bayramda yanımda değildi nişanlım.. 2.bayramım olucak.. İnşallah hayırlısıylaa bundan sonra 1bayramamımız kaldı onlarsız geçireceğizz. Kurbanda inşallah yanımızdalar devremmm

devrem aklıma bir fikir geldiiiiiiiiiiiiiiiii

devrem seninkiyle benimki yanyana şehirdeler ya. e ben gitmek istiyorum yahu aynı otobüsle gideriz biz devreeeemmm

devrem aklıma bir fikir geldiiiiiiiiiiiiiiiii

devrem seninkiyle benimki yanyana şehirdeler ya. e ben gitmek istiyorum yahu aynı otobüsle gideriz biz devreeeemmm

o benimde aklıma geldi devrem tekirdağa giden otobü çanakkaleden mecbur geçio yani güzerhaımız aynıııı... yani varyaa bi gel desee birlikte uçarız devreemmm.. süperde olurrrr

İçimden söküpte alamazlar ya,
Hayalini aklımdan çalamazlar ya,
Hayatımdan seni alıp gittiler,
Kurduğum dünyayı yıkamazlar ya…
Elini tutmasam uyuyamam ki,
Sesini duymasam dayanamam ki,
Hayatım meçhule yol almış sanki,
Allahım bu acı bitsin yeter…
Tükendi ümitler kül oldu gitti,
Güneşim soldu battı da gitti,
Hayatımdan seni alıp gittiler,
Yaşama hevesim silindi gitti…
Elini tutmasam uyuyamam ki,
Sesini duymasam dayanamam ki,
Hayatım meçhule yol almış sanki,
Allahım bu acı bitsin yeter…

askere ilk gittiğinde hep bu şarkıyı dinlerdim ben yaaaaa

gözünaydın canım,bir sorun olmamış di mi

duru pissy maşallah iyi kaynatıyorsunuz

hejarım gel sende hep beraber kaynatalım

o benimde aklıma geldi devrem tekirdağa giden otobü çanakkaleden mecbur geçio yani güzerhaımız aynıııı... yani varyaa bi gel desee birlikte uçarız devreemmm.. süperde olurrrr

evet cnm ben geliboluda sen tekirdağda inersin işte bence süper bi fikir
sen askerinle konuş bu durumu
bayramdan sonra nasipse gitmek istiyorum ben eğer sende gidecek olursan hem tanışmış oluruz hem birbirimize yol arkadaşlığı ederiz.askerlerimizinde içi daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…