daha ne olsun cnm yaaa askerimin uçağı 20dk erken kalktı bir girmiş havaalanına aşkım uçak gitmiş görevlilerlen kavga etmişşş offfff e doğal olarak dün akşam teslim olması gerekirken bugün teslim oldu yaa ama dün hemen bölük komutanını fln aradıkkk üzülme sen gel konuşuuruz fln demiş işteee
slm kızlar nasılsınız bakalım
şafak 97
teskereci güzeller nerelerdesiniz
güzelmiş cnm ama çok siyah değil mi sanki?
hiç değlse annesi olsun yanında hem evci çıkartmış olursunuz devrem
nişanlımında içine pek sinmiyor yanlız gidip gelmem ama başka çare yok :78:
cnm bayram için batik'ten füme rengi bi elbise aldım. kumaşı hani bu sene moda olan bi kumaş var ya böyle süet gibi kalın değil ama ince.üstünede kadife ceket giyicem.antrasit rengi çorap aldım altınada süet ve rugan karşımı topuklu ayakkabı aldım.ama çanta bakamadım daha. evde rugan çantam var belki onu kullanırım.sen neler aldın devrem
bugün Aydın'dayız
aşkımın yanındayım
şafak 9
ay cnm kıyamam
inş sorun olmaz geç teslim oldu diye
bugün Aydın'dayız
aşkımın yanındayım
şafak 9
Annemizden Neler Öğrendik ?
‎`
SABIRLI OLMAYI;
"Baban eve gelsin, sen görürsün"
...HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI;
"Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"
DİYALOG KURMAYI;
"Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!"
"Ne söyliyeyim anne?"
"Sus!! Bana cavap verme!!!"
TIP BİLGİLERİNİ;
"Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvericeksin, görüceksin gününü"
OLGUN OLMAYI;
"Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin."
GENETİK BİLGİLERİ;
"Sen de o lanet olası babana çektin."
BİLGELİĞİ;
"Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman."
ve...
ADALETİ;
"Bir gün senin de çocukların olucak. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar..."
Anneeeemmmm
cnm kayınvalidemlerle gidicez ama bayramdan sonra dediler tarih belli değil belkide yatcak bilmiyorum.bende diyorum sen bindirirsin otobüse cahil değilimya gelir giderim herkes gidiyo yiceklermi beni dedim daha neler neler dedim dinletemedim..nasılda sevinip hayaller kurmuştur 5 6 saatlik yer ayda bir giderim diye ama bunu hesaba katmamışım sanırım.. neyse sağlık olsun çift çarşı vericeklermiş bayramda sanırım kameradan idare edicez bu bayramda bunada şükür...
oohh ohh güzel günlerde giy canımm.. çok uyumlu aldıkların..
Bizde jan rasco dan böyle altları pileli tunik gibi bi elbise aldık kırmızııı
içinede beyaz likralı böyle tam oturan bi gömlek aldık.. tunik in altına beyaz muz çorap giyicem.. böyle kırmızıya akın kahve gibi çizmelerim var onları giyicem.. bu kadar süslencem niyeyse artıkk..
hasretine dayanamayıp gel nasıl olursa olsun gel der belki askerin
senin aldıklarında çok güzelmiş cnm bnm, iyi günlerde güle güle giy inşallah. sevdiklerimiz yanımızda olmayacak ama gururla onları bekleyen bizler öyle kendimizi bırakmamalıyız dimi amageçtiğimiz ramazan bayramında yanımdaydı ne güzeldi
hiç sanmıyorum öyle bişey diyeceğini tatlım ama keşke dese uşarak giderim yanınaa
devrem ne yalan söyliyim ben inanılmaz saldım kendimi burdayken nasıl süslüydüm nasıl bakımlı şimdi herkes diyor duru sen çok değiştin...ne makyaj ne fön.. içimden gelmiyor inan...
benim geçen bayramda yanımda değildi nişanlım.. 2.bayramım olucak.. İnşallah hayırlısıylaa bundan sonra 1bayramamımız kaldı onlarsız geçireceğizz. Kurbanda inşallah yanımızdalar devremmm
aşkım aradı kızlarr
devrem aklıma bir fikir geldiiiiiiiiiiiiiiiii
devrem seninkiyle benimki yanyana şehirdeler ya. e ben gitmek istiyorum yahu aynı otobüsle gideriz biz devreeeemmm
gözünaydın canım,bir sorun olmamış di mi
duru pissy maşallah iyi kaynatıyorsunuz
daha belli deil öğlenden sora konuşcam bölük komutanı ile dedi şimdilik sorun yok gibigözünaydın canım,bir sorun olmamış di mi
Vay be şafağa bakkkk
Şafağın güzelliğine baak
nisanım maşallah şafağına
gözünaydın canım,bir sorun olmamış di mi
o benimde aklıma geldi devrem tekirdağa giden otobü çanakkaleden mecbur geçio yani güzerhaımız aynıııı... yani varyaa bi gel desee birlikte uçarız devreemmm.. süperde olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?