- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
Saolun şekerlerrrr...Çok fenalaştım duramadım... Şirketin şoförü bide en yakın iş ark.(ceren) hastaneye gçtürdüler beni...:94:
Bi ağrı kesici iğne yeim geldimmm
çok güzelmiş tatlım bunlar ya
oy geçmiş olsun canım benimSaolun şekerlerrrr...Çok fenalaştım duramadım... Şirketin şoförü bide en yakın iş ark.(ceren) hastaneye gçtürdüler beni...:94:
var mı gerçekten herkeste yaAman canım aynı sorun bizdede var,ablam nişanlandı ve kimin ne olduğunu öğrendik bu sayede.
Bende birşeyler yapıp o insanları eğlendirmek istemiyorum ama onların yüzünden eksik kalmayıda istemiyorum.İçinde kalır sonra,birine kızıpta birşeyleri eksik yapma,en iyisi boşvercen.
Her ailede böyle sorunlar oluyor.
http://www.virusvirusvirusvirusviru...ekli-Bustiyer-Korse-Takim-S-M__36906505_0.jpg
şimdilik bunları bulabildim diğerlerinide bulursam paylaşırım kuzular hepsi mevcutmu bilmiorum
http://www.virusvirusvirusvirusviru...ekli-Bustiyer-Korse-Takim-S-M__36906505_0.jpg
şimdilik bunları bulabildim diğerlerinide bulursam paylaşırım kuzular hepsi mevcutmu bilmiorum
kızlar ben bi öğle yemeğimi yiyip hemen geliorummmafiyet olsun hepimizee
zeynelim bunlar süpperrr...
hangi marka bunlar..
geçmiş olsn canımm
geçmiş olsun datluuummm
oy geçmiş olsun canım benim
nasıl şimdi iyi misin biraz daha
fazla ateş yaramadı sana
zeynelim bunlar süpperrr...
hangi marka bunlar..
Saolun şekerlerrrr...Çok fenalaştım duramadım... Şirketin şoförü bide en yakın iş ark.(ceren) hastaneye gçtürdüler beni...:94:
var mı gerçekten herkeste ya
ben etrafıma bakıyorum hiç böyle şeyler görmüyorum
ya o kadar üzülüyorum ki anlatamam o dğünde ben kimin içten olduğuna inanıp oyanayacağım da mutlu olacağım ki
üzülüyorum ya birde bunu yapanlar kırk kat yabancılar değil teyzemler ya
inanamıyorum gerçekten
Çok var canım ama herkes sadece kendinde olduğunu sanıp çekiniyor anlatmıyor,sözde akrabadan bahsediyoruz ya utanıyor insan söylemeye.
Bizimde sorunlar teyzelerimizle, kızın nişanından sonra yabancı olup çıktılar,40 kat yabancı komşu arkadaş daha içten davranıyor inanki.
Bide yapmacık hareketler yok mu deli ediyor insanı,samimiyetsizliğini biliyorum,konuştuklarını duyuyorum numara yapmayın demek geliyor içimden.
kızlar ben bi öğle yemeğimi yiyip hemen geliorummmafiyet olsun hepimizee
pier cardin cnm hepsınden aldım
bi bakayım tatlım..
benim böyle şeylerim daha yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?