bnmde yoknişanlanınca alcam inş.
bende ancak o zaman alırım..şimdi utanırım almaya.
zeynelim kız seni yere bakan yürek yakan seniii
Amaaan ne utancam,gidip beraber bile alırım
bi bakayım tatlım..
benim böyle şeylerim daha yok..
kar nasıl bastırdı yaa akşam arkadaşıma okey oynamaya gidicem ben ama iş yerinde mahsur kalmam inş
bende ancak o zaman alırım..şimdi utanırım almaya.
aman utandım deme olebenım koca meraklı cogunu beraber aldık zati onun aldıklarıda var
kar nasıl bastırdı yaa akşam arkadaşıma okey oynamaya gidicem ben ama iş yerinde mahsur kalmam inş
benımde 1 senedir oldu onceden bende almazdım sımdıde hep alasım var kocam gelınce tek tek gıyerım yenı seler bulmam lazım
beraber alma sürpriz olsun kızz
kuzum gitti gidior a baksana harika şeyler var ya ben çok aldım ordan
ayy ben hiç utanmaaaamm ama zayıflıyrm şmdi alırm büyük olur boşuna para vermim. ideal kiloma ulaşım ozmn alcam
benm aşkımda bana alsın kıskandım
nerde oturuysn bacm sen
bakıyorum cnm ama ordan hıc alısverıs yapmadım kompedAN PETEK PİER CARDIN ALDIM AAMA BAKACAM
ayy ben hiç utanmaaaamm ama zayıflıyrm şmdi alırm büyük olur boşuna para vermim. Ideal kiloma ulaşım ozmn alcam
Benm aşkımda bana alsın kıskandım
Nerde oturuysn bacm sen
hmm bnde istnbldaym ama kar durdu burdaistanbul güngören canım
kıskanma cnmZamanla oda alır ılerde merak etme sımdı evlı deılsın alıpta neapsın goremeyecene gore
hadi evden gir bekliyorum bak
off duygum iğne çok ağır geldi .. ...mun üzerine zor oturamıyorumm...
Evet ben alışık değilim kızım bnm zayıf bünyem kaldıramadımm
neyse izin verdiler ben eve gidiyomm
Evden girerim belkimm...
hadi ya aynen bizim durumlarda öyleÇok var canım ama herkes sadece kendinde olduğunu sanıp çekiniyor anlatmıyor,sözde akrabadan bahsediyoruz ya utanıyor insan söylemeye.
Bizimde sorunlar teyzelerimizle, kızın nişanından sonra yabancı olup çıktılar,40 kat yabancı komşu arkadaş daha içten davranıyor inanki.
Bide yapmacık hareketler yok mu deli ediyor insanı,samimiyetsizliğini biliyorum,konuştuklarını duyuyorum numara yapmayın demek geliyor içimden.
kompedan benimde hoşuma gidio bide bakırköyde loya var ordada harika şeyler buluorum hemde çok indirimli oluo
emina geçen yaz gelicektim arkadaşımla ailesi orda her yaz gelio o ama işe yeni başladığım için yıllık izin alamadım o yüzden gelemedim kısmetse seneye yazın gelicem o tarafa bu yazda başka arkadaşımla tatile çıkıcaz çünkü
hmm bnde istnbldaym ama kar durdu burda
şaka yapıyrm canım ya alsın şimdi yedirirm onları ona höösstt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?