Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kar nasıl bastırdı yaa akşam arkadaşıma okey oynamaya gidicem ben ama iş yerinde mahsur kalmam inş

bende ancak o zaman alırım..şimdi utanırım almaya.

ayy ben hiç utanmaaaamm ama zayıflıyrm şmdi alırm büyük olur boşuna para vermim. ideal kiloma ulaşım ozmn alcam
aman utandım deme ole benım koca meraklı cogunu beraber aldık zati onun aldıklarıda var

benm aşkımda bana alsın kıskandım

kar nasıl bastırdı yaa akşam arkadaşıma okey oynamaya gidicem ben ama iş yerinde mahsur kalmam inş

nerde oturuysn bacm sen

beraber alma sürpriz olsun kızz

Ya doğru söylüyorsun aslında,başka birşeyler alırkende görmesin giyince görsün istiyordum ama nerdeee,hepberaber oluyoruz dışarda,annemleyken alsam eve gelince netten bakim diyor:)
Şimdi askerde ne zaman çarşıya çıksa ben yokken ne aldın göster bakim der,çatlar

ayy ben hiç utanmaaaamm ama zayıflıyrm şmdi alırm büyük olur boşuna para vermim. Ideal kiloma ulaşım ozmn alcam

Benm aşkımda bana alsın kıskandım

Nerde oturuysn bacm sen

kıskanma cnm Zamanla oda alır ılerde merak etme sımdı evlı deılsın alıpta neapsın goremeyecene gore

emina geçen yaz gelicektim arkadaşımla ailesi orda her yaz gelio o ama işe yeni başladığım için yıllık izin alamadım o yüzden gelemedim kısmetse seneye yazın gelicem o tarafa bu yazda başka arkadaşımla tatile çıkıcaz çünkü

off duygum iğne çok ağır geldi .. ...mun üzerine zor oturamıyorumm...
Evet ben alışık değilim kızım bnm zayıf bünyem kaldıramadımm
neyse izin verdiler ben eve gidiyomm
Evden girerim belkimm...
hadi evden gir bekliyorum bak
hadi ya aynen bizim durumlarda öyle
ben rest çektim ama söyledim madem iyiliğimi dilemek yerine fesatlık yapıyorsunuz muhattap bile olmayın bundan sonra dedim. Çok ağırıma gitti ne yapayım ya

Aslında buraya kışın gelmek lazım hava süper oluyor,sürekli bahar gibi.
Yazın acaip sıcak oluyor;terli terli üff deli oluyoruz.Su korkum var benim denizlede işim olayınca yazın buraların tadı yok bana göre:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…