ne bileyim kimse burnunu sokmasın yeter bana, ben kimsenin arkasından konuşmuyorum
ne düşünüyorsam yüzüne söylüyorum tamam kırılıyorlar ama gönüllerini almasını ad biliyorum
ama bunlar tam fesat ya sevmiyorum istemiyorum işte :)
Allah Sabır versin herkese zor işler
bilmiyorum kararsızım işte şu askerlik bi bitse de oturup konuşsak adam gibi
hazır değil tatlım birde o konu var bakalım hayırlısı
Bence de öyle yapmak daha mantıklı du bakalım istediğim kişi kalacak mı o zaman akadar :)
Daha neler görücez hayırlısı
duymazlıktan gelemiyor ki insan
ya dışardan biri yapsa o kim ya kendine baksın sittir et derim takmam
aileden olunca böyle oluyo işte
aman bakıcam artık :) Hakkımızda hayırlısı hepimizin
ee ablanın o yaşadıklarından sonra ne yaptınız şimdi düğün müğün düşünebiliyor musunuz
@siyah_inci
benim içinde oyna cnm yaa ne güzel yağmış öyle oh maşallah
Bence de öyle yapmak daha mantıklı du bakalım istediğim kişi kalacak mı o zaman akadar :)
Daha neler görücez hayırlısı
duymazlıktan gelemiyor ki insan
ya dışardan biri yapsa o kim ya kendine baksın sittir et derim takmam
aileden olunca böyle oluyo işte
aman bakıcam artık :) Hakkımızda hayırlısı hepimizin
ee ablanın o yaşadıklarından sonra ne yaptınız şimdi düğün müğün düşünebiliyor musunuz
anlattım sana bir ara biliyorsun ya
hala devam eden şeyler burcum canım sıkılıyor işte
yemeğimi yedim çayımı aldım geldim patronumda italyadan çikolatalar getirmiş bana onlarıda aldım yanıma akşama kadar bişey kalmaz artık
yemeğimi yedim çayımı aldım geldim patronumda italyadan çikolatalar getirmiş bana onlarıda aldım yanıma akşama kadar bişey kalmaz artık
Ohhh afiyet olsun,gitti gidiyora bakıyorum şekerim yaktın sen başımı;bir sürü şey seçtim batıcam
Ohhh afiyet olsun,gitti gidiyora bakıyorum şekerim yaktın sen başımı;bir sürü şey seçtim batıcam
Afiyet olsun canımçok zararlı onlarrrr tehlike anında kullanmalısınn
ben çoktan battım kuzum ya iç giyim olarak artık sayısız şeylerim var bir nevi koleksiyon oldu
pul kolleksiyonu gibimiben çoktan battım kuzum ya iç giyim olarak artık sayısız şeylerim var bir nevi koleksiyon oldu
Amaaaan sanki yarın lazımmış gibi ne gereği var ama görünce dayanamıyorum,sonra arasam bulamam gibi geliyor,alıyorum hemen
pul kolleksiyonu gibimi
Yemek yeme vakti arkadaslar
dikkat çok bağlanma kendimden biliorum hastalık yapıo duramazsın sonra annemde gizli eve sokuorum artık kadın elimde poşet görünce direk anlıo ne aldığmı
Yemek yeme vakti arkadaslar
aynen canım fazlası var eksiği yok çamaşır koleksiyonu benimkide
Ablamda dalga geçiyor benimle şimdi aldıklarım için ''sırf geceye yatırım yapma,gündüz kullanılacak şeylerde var'' diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?