Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Nişandan sonra ki gün Alaçatı'ya gitmiştik nişanlım bi kaç akraba hemde büyük insanlar inan o gün bana zulüm gibi geldi. Nişanın ertesi sabahı tatsız şeyler duydum, alakasız, saçma, gereksiz ne varsa :88::88:
nalet olsun yaa dedim nalet olsun :88:

Yok canım onun başka problemleri var,iş o noktaya gelsin yeterki.
Ama şöyle içine sinerek,aman düğünümde kesinlikle olsunda beraber eğleelim diyecek insan sayısı az;sonuç ne olur bilmiyorum o yüzden. Sırf içinde kalmasın diye yapar belki;nişanı evde aile arası yaptığına bile pişman oldu çünkü.

anlattım sana bir ara biliyorsun ya
hala devam eden şeyler burcum canım sıkılıyor işte

hımmm aman takma canım boşverrrr.hiç canını sıkıcak huzurunu bozucak insanlarla görüşme olsun bisin tatlım şahsen ben öle yapıyorum kafam rahat yani

ayy benim çatlak arkadaşlarım facede benim duvarımda tuğba ekinci o şimdi askeri paylaşmışlar yaa öldüm gülmekten görünce

Amaaaan sanki yarın lazımmış gibi ne gereği var ama görünce dayanamıyorum,sonra arasam bulamam gibi geliyor,alıyorum hemen

dikkat çok bağlanma kendimden biliorum hastalık yapıo duramazsın sonra annemde gizli eve sokuorum artık kadın elimde poşet görünce direk anlıo ne aldığmı

dikkat çok bağlanma kendimden biliorum hastalık yapıo duramazsın sonra annemde gizli eve sokuorum artık kadın elimde poşet görünce direk anlıo ne aldığmı

Ablamda dalga geçiyor benimle şimdi aldıklarım için ''sırf geceye yatırım yapma,gündüz kullanılacak şeylerde var'' diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…