yaf bir türlü bağlanamadım alıntı yapıom yanlış oluo bu kar herşeyi mahvetti yaf
bişi kalmamaış canm.. ne güzel yanına gidebilisoun..
benm bir yıl olcak nerdeyse
kızlar iyi akşamlar keyifleriniz nasıl bakalım
lokumum canım geçmişler olsun
duygucum bana inan her ailede var herkesi tek tek sen düşünürsün ama kimse seni düşünmez o yüzden canın ne istiyorsa onu yap herkesi memnun edemezsin en iyisi sen mutlu ol yeter
burası nekadar terbiyeli bi topikti yahu oo gecelikleri görünce abdestim kaçtı tövbe tövbe
bende bulabilrsem ekliyim size bikaç tane aldıklarımdan
bu arada size kar manzarası çektim bursadan ve düşüyodum balkonda az kaldı bi kaydım bacaklarım ayrılıyodu onları eklerim inşallah pc aktarabilirsem
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
:123:...//2011 hejar12= 7 antalya selam...:123:
:123:...10/04/2011 susu_= 36 kars selam...:123:
:123:...//2011 kardelen44= 58 sivas selam...:123:
:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 65 van selam...:123:
:123:...15/05/2011 duygu.c= 66 yozgat selam...:123:
:123:...17/05/2011 BarbieveKen = 68 aksaray selam...:123:
:123:...18/05/2011 melekkkk = 69bayburt selam...:123:
:123:...19/05/2011 julia__ = 70 karaman selam...:123:
:123:...19/05/2011 yengec123 = 70 karaman selam...:123:
:123:...20/05/2011 grimsi = 71 kırıkkale selam...:123:
-----------
-----
kızlar ben geldim tekrar elimde kahvem karşımda uludağ ve kar manzarası bide sevdiceğim olsaydı yanımda süper olurdu ama kendisini aratmayan bi msj attı bnm romantik sevgilim gözlerimi doldurdu rabbim şükürler olsun iyiki verdin onu bana çoooooooookkk seviyorummm askerimi
tabii güzellikler bununla sınırla kaldı az önce babam geldi hastaneden çay demledm tekrar gidecek halamın başına bilincini falan kaybetmişinşallah daha fazla acı çekmez dua edin kızlar
eline sağılk susucan ya bundaki popo resmi nerde yaahuu
amin canım inşallah kendi kendine sayıklamaya başlamış hayırlısı ne ise o olsun
romantğim tabii ne yapayım aşkım kabardı resmen bi kerecik görsem öpsem koklasam yine gtsin kabulüm biraz moral olur keşke izin şansımız olsaydı yaaa 3
sen nasılsn ayfercim günün nasıl geçti
slm kızlar
Bananeeeeeee :84::84::86:popo resmi kalktı kuzum
kurbağalar cıkmaya baslamıstı ya
slm kızlar
kızlar ben geldim tekrar elimde kahvem karşımda uludağ ve kar manzarası bide sevdiceğim olsaydı yanımda süper olurdu ama kendisini aratmayan bi msj attı bnm romantik sevgilim gözlerimi doldurdu rabbim şükürler olsun iyiki verdin onu bana çoooooooookkk seviyorummm askerimi
tabii güzellikler bununla sınırla kaldı az önce babam geldi hastaneden çay demledm tekrar gidecek halamın başına bilincini falan kaybetmişinşallah daha fazla acı çekmez dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?