mervecm çok üzüldüm yakızlar ben geldim tekrar elimde kahvem karşımda uludağ ve kar manzarası bide sevdiceğim olsaydı yanımda süper olurdu ama kendisini aratmayan bi msj attı bnm romantik sevgilim gözlerimi doldurdu rabbim şükürler olsun iyiki verdin onu bana çoooooooookkk seviyorummm askerimi
tabii güzellikler bununla sınırla kaldı az önce babam geldi hastaneden çay demledm tekrar gidecek halamın başına bilincini falan kaybetmişinşallah daha fazla acı çekmez dua edin kızlar
yengec123 tşk ederim canım sağlıklı olmak gbsi yok
ayfercim olursun ya bak gidip geliyosun dersaneye emek veriyosun ben şimdiden diyeyim örtmenim örtmenim örtmenim
slmm kızlaarr
offf bunalım taklıorum bu akşamasker şarkıları dinleyp ağlıorum
çok özledim yaaa
hoooppppp ne oluo tertippp ağlama döverim bahhhhh
oofffff ayferrrm hiç geçmiyooooo50gün kaldı ama aylar var gibime gelioooo
sen nasılsın örtmen hanımmmm
selammmmlar..
eskısı kadaar gıremıyorum kızlar ya
havadıss varmı
anemmmm sen benim 2 gün önceki halim olmuşssun yaaz kaldı azzzzz bak biraazdan 49 olcak ağlamak üzülmek yok
şu ifadeleri görünce güldürdün beni tertip :))
dövmeee beee tamam, oyun havaları dinliycem şidmiii
ama yengooooom soyle banada
hahaha susu geçmişi okumalısn.. bizim şafak güzellerini sabah sabah bu souk havada bi ateş basmş ki sormaaa :)))
sexi gecelikler havada uçuşuyodu
aççç bi oynak hava hadi
anemmmm bende gördüm onları bi ara kombinezonlar fln vardı:82::82::82::82:
o kadar souk ki oynmaya dermanm yok terto :))
mausu tutan ellim buz tutuo ev ısınmıyo yaaaa, havalar ısınsın artıııkkkkkk
canım tuğbaydı dimi yanlış hatırlamıyorum eğer öyleyse düzelt tşk edrim canım
bende bu hafat hatta bu ay başladğından beri senin gb ağlak moddayım ama yapma ya gerçekten insan kendine yapıyor hem aşkınla aran iyi hem sağlığın yerinde çok şükür şafağında maşallah bnce gül tatlım gülmek yakışır sana bak böyle
örtmenim örtmenim zehir hafiyem benm aşkından da aldınmı motivasyonusınav senden korksun bence açılın örtmen hanım geliyooo
almammı mentolüm:90: hele bi gelsin inş. sınavdan önce gelcek müthiş bir enerjiyle giderim artık sınavacanım tuğbaydı dimi yanlış hatırlamıyorum eğer öyleyse düzelt tşk edrim canım
bende bu hafat hatta bu ay başladğından beri senin gb ağlak moddayım ama yapma ya gerçekten insan kendine yapıyor hem aşkınla aran iyi hem sağlığın yerinde çok şükür şafağında maşallah bnce gül tatlım gülmek yakışır sana bak böyle
örtmenim örtmenim zehir hafiyem benm aşkından da aldınmı motivasyonusınav senden korksun bence açılın örtmen hanım geliyooo
almammı mentolüm:90: hele bi gelsin inş. sınavdan önce gelcek müthiş bir enerjiyle giderim artık sınavamentol daoğru söylüyo tertip üzülmek yok döverim bak sizleri cantamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?