Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mervecm çok üzüldüm ya ( allah yardmcısı olsun (

yengec123 tşk ederim canım sağlıklı olmak gbsi yok
ayfercim olursun ya bak gidip geliyosun dersaneye emek veriyosun ben şimdiden diyeyim örtmenim örtmenim örtmenim

ayyyyy inş.mentolümmm yaa köpek gibi çalışıyorum yaniinş.. olur evde beklemek oturmak istemiyorum biran önce başlamak istiyorum inş. sınav günüde kafam böyle çalşır hem aşkımda gelmiş olcak:78::78::78::78::78:

selammmmlar..
eskısı kadaar gıremıyorum kızlar ya
havadıss varmı

canım tuğbaydı dimi yanlış hatırlamıyorum eğer öyleyse düzelt tşk edrim canım
bende bu hafat hatta bu ay başladğından beri senin gb ağlak moddayım ama yapma ya gerçekten insan kendine yapıyor hem aşkınla aran iyi hem sağlığın yerinde çok şükür şafağında maşallah bnce gül tatlım gülmek yakışır sana bak böyle

örtmenim örtmenim zehir hafiyem benm aşkından da aldınmı motivasyonu sınav senden korksun bence açılın örtmen hanım geliyooo

evett ama napiym elimde deil (
o yokken çok yalnzm, doğru düzgn arkadaşm da yok
benm burdaki en yakn dostum,aşkım herşym askermdi. halada öle ama her istediinde arayamamak ona ulaşamamak çok kötü mervem ya
ama sizlerle konuşmak çok ii gelio..
ii ki varsnz şafak güzellerii

almammı mentolüm:90: hele bi gelsin inş. sınavdan önce gelcek müthiş bir enerjiyle giderim artık sınava mentol daoğru söylüyo tertip üzülmek yok döverim bak sizleri cantamla

almammı mentolüm:90: hele bi gelsin inş. sınavdan önce gelcek müthiş bir enerjiyle giderim artık sınava mentol daoğru söylüyo tertip üzülmek yok döverim bak sizleri cantamla

aşkiton da gelicek, o enerjyle habere çıkarsn inş tertip.. sınavda birinci oldun diyeeeee
güzel haberleni beklioruzz örtmenimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…