Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kıslarrrrrr ben ufaktan ufaktan kaçar yarın dersane yok ama erken kalktım ya bgün uykucuk gelmeye başladı

bizde yeşilaycı bir çiftiz canım ya o pisliği yapma kendine ciğerlerine inşallah bırakırsınız en kısa zmanda örtmen hanım valla öle meraktan kudurur beni kudurtur en iyisi kudurmadan evde oturmak sıkılıyorum canım ya bazen deliriyorum hatta ama Allah herşeyi ayarlamış biliyormusun şimdi evin tüm işi bnde annem halamın başında olduğu için ananemle evde biz varız oda yaşlı can yoldaşı oluyrz birbirimze iş olsaydı evdeki durum sıkntıya gircekti hemde böylelikle ön prova oluyo öğreniyorum bşiler
nasılsa mesleğim elimde askerm gelncede dört koldan sarılır buluruz beraberce bi iş ozman değmeyin keyfimize

kızlar hadi bakalım sohbetimize kaldğımz yerden devam edriz yarın tatlı rüyalar ii geceler ne yapıyoruz gözlerimizi kapatıp askerlermizi rüyalarımıza çağırıyoruzz sonra sonrası malum öpüp öpüp kokluyoruzz

valla bende kudururminş. kıs eleman sayısı az olan bi iş bulur yaw yoksa kıslrı tehdit ederim aşkıma bakmen diye
ne güzel iki minnoş evdesiniz:90: benim annemde yeğenime bakıo arada bende yardım ediyorum ama genelde ders çalışıyorumaskerin bi gelsin bi kavuşun birbirinize herşeyin üstesinden gelirsiniz canım ya

ayy inş görürüz rüyamzdaa, çok özledm onuuu
ii gclr canmm, yarn devm konşrz

ohhh ohhhh:90::90::90::90::90: sanada iyi gecelr mentolüm yarın görüşürük inş.:80::80::80::80::80::80::80: kendine cici ci bak

hopppidikkkk kıslar bende kaçar.öğleye kadar uyucam yarın:90::90::90::90::90::90::90::90::90: kendinize cicic bakın rüyarlınızdada aşkılarınızı görün
bende aşkımı öpücükliyim kaçım sonra

Günaydın kızlarrr kaç gündür giremiyorum öncelikle şafağımı yazayım
şafak=356 ve buna birde mehtap ekliyorum
mehtap=12 saat

kızlar en sonki sıkıntımı yazmıştım az çok hatırlarsınız hepinizde eşimin ailesinin yanında olmam gerektiğini söylemiştiniz ve geldim. Artık kayınvalidemlerde bekliyorum eşimi annem bana çok kırgın ama elden gelir birşey yok barışabilmek için herşeyi yapacağım neyse ben geldim eşimde bana süpriz yaptı oda geliyor izne çok özledimmm kocişimii akşam olsada görsemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…