yok canım başlamadı çok sükürsevmediğimi biliyo arkaşları fln içiyodu üstüne siniyodu kokusu bazen hemen değiştiriyodu o bile sevmiyo kokusunu fln şanslyıım çok sükür sizde bırakın canımmm yaaaa
kıslarrrrrr ben ufaktan ufaktan kaçar yarın dersane yok ama erken kalktım ya bgün uykucuk gelmeye başladı
hele bi gelsnde bırakcaz canm inş.
hadi ya ne güzel:))) senin şafak kaç?memlketime gelmişiniz
valla bende kudururmbizde yeşilaycı bir çiftiz canım ya o pisliği yapma kendine ciğerlerine inşallah bırakırsınız en kısa zmanda örtmen hanım valla öle meraktan kudurur beni kudurtur en iyisi kudurmadan evde oturmak sıkılıyorum canım ya bazen deliriyorum hatta ama Allah herşeyi ayarlamış biliyormusun şimdi evin tüm işi bnde annem halamın başında olduğu için ananemle evde biz varız oda yaşlı can yoldaşı oluyrz birbirimze iş olsaydı evdeki durum sıkntıya gircekti hemde böylelikle ön prova oluyo öğreniyorum bşiler
nasılsa mesleğim elimde askerm gelncede dört koldan sarılır buluruz beraberce bi iş ozman değmeyin keyfimize
kızlar hadi bakalım sohbetimize kaldğımz yerden devam edriz yarın tatlı rüyalar ii geceler ne yapıyoruz gözlerimizi kapatıp askerlermizi rüyalarımıza çağırıyoruzz sonra sonrası malum öpüp öpüp kokluyoruzz
kızlar hadi bakalım sohbetimize kaldğımz yerden devam edriz yarın tatlı rüyalar ii geceler ne yapıyoruz gözlerimizi kapatıp askerlermizi rüyalarımıza çağırıyoruzz sonra sonrası malum öpüp öpüp kokluyoruzz
hadi ya ne güzel:))) senin şafak kaç?
azaldı çok şükür yaa.......biran önce gelsinler artık..49 canımseninde az kalmış ama bak
azaldı çok şükür yaa.......biran önce gelsinler artık..
hopppidikkkk kıslar bende kaçar.öğleye kadar uyucam yarın:90::90::90::90::90::90::90::90::90: kendinize cicic bakınrüyarlınızdada aşkılarınızı görün
bende aşkımı öpücükliyim kaçım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?