valla artık pozitif düşünüyorum umarım yine bunalıma girmem:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Hosbuldmmhoşgeldinnnnnnnnnnnnn
ayfercim yok ya ne 5 yıldızlı oteli normal bi düğün salonu hafta sonu olunca böyle oluyormus fiyatlar sadece semti biraz lüks salonda bi özellik yok millet para kırıyoo varya bazı işlerde ayfercim resim konusunda bnde süper beceriksizm bizm komşumzda resim bölümü kpss kazanamıyoo ama burda bi eşarp firmasında çalışıyo desen falan çiziyor memnun ama işinden aklında bulunsun die söyledm örtmen hanım bşi 40 defa sölersen olur derler ya bundan snra örtmen hanım dicem sna sakıncası yoksa
Hosbuldmm
kzlaar bse sorcam yaa kafam karisti benim smdi subatin 24ünde askerligi basladiysa seneye mayista kacinda gelcek ? 24ümü kac ? ben 24üyle hesapladim abisi 25i demisti (ama program 24üne atiyo) ozmn ama safak hesaplama programiyla 441 gün kalmis oluyo ama böyle hesaplinca subatin 24ünden 10.mart'a 15gün ediyo 445 kaliyo :S:S
nere kaçıyon kıskendime 5dk mola veriorum kızlarrrr
birzdn burdaym :)
umarıımm bende girmemmm.. sen girme ki bende girmeyeyimmm.. bak tertip benm duygularımlada oynamaşöle güle oynaya attıralm hergn şafakları :90:
nikotin molası verdm
yudm 23mayıs olması lazm canm
nikotin mi :83::83::83:
amin inşallah bulurum örtmen hanım bir sürü yere başımı vurdum ama bakalım geri dönceklermi bnde staj dönemi dışında iş tecrübesi yok o yüzden zor oluyo bizimklerde sen bi yerden başla diyorlar arkası gelr ama hep vardiyalı işler onada askerim izn vermiyo aklım sende kalır diyo gelince olur ben seni bırakırım alırım diyo ama şimdi olmaz işte hayırlısını istiyorum hep sizler içinde geçerli tabii
amin inşallah bulurum örtmen hanım bir sürü yere başımı vurdum ama bakalım geri dönceklermi bnde staj dönemi dışında iş tecrübesi yok o yüzden zor oluyo bizimklerde sen bi yerden başla diyorlar arkası gelr ama hep vardiyalı işler onada askerim izn vermiyo aklım sende kalır diyo gelince olur ben seni bırakırım alırım diyo ama şimdi olmaz işte hayırlısını istiyorum hep sizler içinde geçerli tabii
hayırrrr
genlde askerde başlarlarmş ama başlamaması ii olmş. benmki 2 pakt içiorum günde dedi.. gelsin ikimzde bırakcz inş. :82:
kızlar askerim nöbetten geldi şimdide tatlı tatlı msjlaşıyoruz poğaça yapmıştım bugün buyrun sizlerde onlardan yiyin ikramım olsun fıstıklar
tuğbacım olur olur ya el ele verdkmi herşey olur askerim yanımda olsun canavar kesilirm valla cadı gb herşeyi yaparız ayy biraz fena oldu galiba hasret vurdu başımaaa
kızlar askerim nöbetten geldi şimdide tatlı tatlı msjlaşıyoruz poğaça yapmıştım bugün buyrun sizlerde onlardan yiyin ikramım olsun fıstıklar
tuğbacım olur olur ya el ele verdkmi herşey olur askerim yanımda olsun canavar kesilirm valla cadı gb herşeyi yaparız ayy biraz fena oldu galiba hasret vurdu başımaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?