Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

bu özlem ne zaman bitecek...
bu hasret ne zaman sona erecek..
çok özledim seni..
son karşılaştığımız anın..
hayaliyle avutuyorum kendimi..
...ve hayalin hâlâ taze bende...

içimde sensizliğin çaresizliği..
hayatıma havlu attım..
seni özlüyorum..

günaydın güzellerr

Günaydın incimmm

geçmiş olsun sen her ay böyle çok ağrılı mı oluyosun?

Gümrük nerede devrem banada tarif et bende oradan alayım o zaman. Başka ne markaları var orada?

Devrem regl falan değildim yani kasıklarımı üşütmüşüm ondan ağrıyomuş okadar.. saolll...
Gümrükte nerde biliyomusun.. Hisarönünün biliyomusun? Onun karşı tarafındaa... Yanında da Kom, cicikom satan bi iç giyim mağazası var yinee.. Yerii anlayamadıysan ayrıntılı anlatabilirm

Çok özledim aşkımı ya :84:

Günaydın cicim maşşallah şafağınaa

gümrük neresi ya:S:S

İzmir li değilsen nerden bileceen

Günaydın canım benmeriyen karlar akşam yağan karla birlikte yeniden kapanmış.. Şimdide minik minik yağıo

facebookta herkes kar manzaralarını eklemiş ah ne güzel
tabi çilesi ayrı bi dert

dikkat et kendine. zaten üşütünce anlamıyoruz biz bayanlar olarak. regl olduğumuzda daha çok acısı çıkıyor o üşütmelerin. şahsen benim öyle oluyor.

sen bana bi tarif et bakayım ben Gürkan'a söylerim o benden daha iyi biliyor İzmir'i. İzne geldiğinde götürür beni.

tuana senden guzel bır haber beklıycem sole teyze oldunuz falan anladın sen onu bır bebek ıstıyorum hem kocan gelene kadar sana mesgale olur

tuana cvp beklıyooom :84:

Gözün aydın olsun tatlım ya çok sevindim senin adına inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur Düzelmeme gibi bir şansı yok canım, annecikler affeder...

canımm çok çok sağol. Amin canım benimm öyle sağolsun şimdi büyük teyzem aradı ben annenle sizi barıştırcam sen merak etme dedi içim rahatladı valla

tuana senden guzel bır haber beklıycem sole teyze oldunuz falan anladın sen onu bır bebek ıstıyorum hem kocan gelene kadar sana mesgale olur

canım benimm yaaa inş inş vercem size o güzel haberleride sonra hep beraber bebek büyütcez yok öle beni yanlız bırakmak. Tatlım çıktım geldim herkes şok oldu ben otobüsten inene kadar kimse inanmamış geleceğime kayınvalidem çok iyi karşıladı beni alnımdan öptü. Eşimin bütün ailesi aynı şekilde çok sevindiler herşeyden önce eşim çok mutlu oldu içi rahatladı oda saat 12 de binip geliyor az önce konuştum. Eşim ailesiyle konuştu tuanam size emanet kılına zarar gelirse onu üzerseniz bende sizi üzerim dedi. Kayınvalidemde olurmu öyle şey gelinim şuanda sendende kendi kızımdanda üstün dedi sen merak etme ne ben üzerim nede bir başkasının onu üzmesine izin veririm dedi. Kısacası şuan herkes üstüme titriyor inş böyle sürer gider. Geç cvp verirsem kusuruma bakmayın kızlar malum kociş geliyor azıcık güzelleşmem lazım

günaydın datlumm Nüansın gelinliklerine bakıorum güzel gelinlikler varmşş.. ama çok pahalı oluo nüans yaa

Evet incim gelinlikler baya pahalı... napcaz

Ayne ben de üşüdüğümü fazla hissetmiyorum..Ama sonra çıkıyor acısı...
Ben en iisi özelden anlatayım sana devrem..

Günaydıııınnn
Ben Geldiiiimmm

Şafak 65 Van'a Selamlar Olsun

Hoşgeldin duyguşummm

tabı cnm haklısın senı anlarız cok mutlu oldum snn adına kac gunlune gelıyor kocan bebegıde buyuturuz burda merak etme annenlede aran en yakın zamanda duzelır ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…