İi şükür cnmm.. Dün hastaydım ama bugün daha iyiymm...
senden naber nasıl gidiyoo?
Günaydın devrem...
Evet gördüm cnm ama Gümrükde I&D nin fabrika satış mağazasından alıyorum ben ve fiyatlar burdaki sözde kampanyadan daha uygunn...
günaydın güzellerr
ne güzelmiş bu sözler begümcüm
o zaman başka markalara uğurluyoruz seni şekerim
geçmiş olsun sen her ay böyle çok ağrılı mı oluyosun?
Gümrük nerede devrem banada tarif et bende oradan alayım o zaman. Başka ne markaları var orada?
günaydın kar güzeli
hala kar yağıyor mu?
Ankara'ya ne çok yağmış öyle yaa 93 yılından beri ilk kez bu kadar çok yağmış
günaydın güzellerr
geçmiş olsun sen her ay böyle çok ağrılı mı oluyosun?
Gümrük nerede devrem banada tarif et bende oradan alayım o zaman. Başka ne markaları var orada?
bu özlem ne zaman bitecek...
bu hasret ne zaman sona erecek..
çok özledim seni..
son karşılaştığımız anın..
hayaliyle avutuyorum kendimi..
...ve hayalin hâlâ taze bende...
içimde sensizliğin çaresizliği..
hayatıma havlu attım..
seni özlüyorum..
hayırlı sabahlar kızlardün sabahtan beri kar hiç durmadı,çok güzel yağıyor,kar'ı izlemeyi seviyorum ben yaaa ama malesef o kadar yağdığı halde kar tutmadı,sadece yağıyo
bu arada şafak "64" Uşak.. Başkada yok !!!
sonra gelsin askerim,gelsin düğün
gümrük neresi ya:S:S
Günaydın incimmm
Çok özledim aşkımı ya :84:
Günaydın canım benmeriyen karlar akşam yağan karla birlikte yeniden kapanmış.. Şimdide minik minik yağıo
Günaydın incimmm
Devrem regl falan değildim yani kasıklarımı üşütmüşüm ondan ağrıyomuş okadar.. saolll...
Gümrükte nerde biliyomusun.. Hisarönünün biliyomusun? Onun karşı tarafındaa... Yanında da Kom, cicikom satan bi iç giyim mağazası var yinee.. Yerii anlayamadıysan ayrıntılı anlatabilirm
tuana cnm senın adına cok sevındım vala bak sankı benm kocam gelıo kayınvaldeymıssın hayırlı olsun ısı nı falan neaptın aılene ne dedın bıraz anlat bakalın kayınvalden senı gorunce neaptı aksama kocam gelıo hazırlık yapıonmu anlatt
tuana senden guzel bır haber beklıycem sole teyze oldunuz falan anladın sen onu bır bebek ıstıyorum hem kocan gelene kadar sana mesgale olur
facebookta herkes kar manzaralarını eklemiş ah ne güzel
tabi çilesi ayrı bi dert
Günaydıııınnn
Ben Geldiiiimmm
Şafak 65 Van'a Selamlar Olsun
Çok özledim aşkımı ya :84:
bende içimden bagıra bagıra aglamak gelıyorrr :95::95::95::95::95::95::84::84::84:
Gözün aydın olsun tatlım yaçok sevindim senin adına inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur Düzelmeme gibi bir şansı yok canım, annecikler affeder...
tuana senden guzel bır haber beklıycem sole teyze oldunuz falan anladın sen onu bır bebek ıstıyorum hem kocan gelene kadar sana mesgale olur
Günaydın cicim maşşallah şafağınaa
İzmir li değilsen nerden bileceen
günaydın datlummNüansın gelinliklerine bakıorum güzel gelinlikler varmşş.. ama çok pahalı oluo nüans yaa
dikkat et kendine. zaten üşütünce anlamıyoruz biz bayanlar olarak. regl olduğumuzda daha çok acısı çıkıyor o üşütmelerin. şahsen benim öyle oluyor.
sen bana bi tarif et bakayım ben Gürkan'a söylerim o benden daha iyi biliyor İzmir'i. İzne geldiğinde götürür beni.
Günaydıııınnn
Ben Geldiiiimmm
Şafak 65 Van'a Selamlar Olsun
tabı cnm haklısın senı anlarız cok mutlu oldum snn adına kac gunlune gelıyor kocan bebegıde buyuturuz burda merak etme annenlede aran en yakın zamanda duzelır ıns.canımm çok çok sağol. Amin canım benimm öyle sağolsun şimdi büyük teyzem aradı ben annenle sizi barıştırcam sen merak etme dedi içim rahatladı valla
canım benimm yaaa inş inş vercem size o güzel haberleride sonra hep beraber bebek büyütcez yok öle beni yanlız bırakmak. Tatlım çıktım geldim herkes şok oldu ben otobüsten inene kadar kimse inanmamış geleceğime kayınvalidem çok iyi karşıladı beni alnımdan öptü. Eşimin bütün ailesi aynı şekilde çok sevindiler herşeyden önce eşim çok mutlu oldu içi rahatladı oda saat 12 de binip geliyor az önce konuştum. Eşim ailesiyle konuştu tuanam size emanet kılına zarar gelirse onu üzerseniz bende sizi üzerim dedi. Kayınvalidemde olurmu öyle şey gelinim şuanda sendende kendi kızımdanda üstün dedi sen merak etme ne ben üzerim nede bir başkasının onu üzmesine izin veririm dedi. Kısacası şuan herkes üstüme titriyor inş böyle sürer gider. Geç cvp verirsem kusuruma bakmayın kızlar malum kociş geliyor azıcık güzelleşmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?