Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ağlamayın nennnn
yoksam bende ağlarım

ben bugün aglama modundayım tam dokunsalar muslukları acıcam kımsede susturamıycaaak
çok özledim kocamı çoooooooooooook allahım neolur zaman akıp gecsııın neolur dayanamıorum ben

günaydın incim hoşbuldum :81: nolmuş burda çeşmeler yine açılmış yahu

lem benim üstüme karanfil mi kokluyosun sen hım

hoşbuldum devreeeeeeemm
naber mavim :81:

ne olsun kuzum şafak öldürmeceye devam
kar yağıyor burda çok,bende bakıp keyifleniyorum ohhh
senden naber,nasıl keyifler?

Ohhh süperrr valla incimm...
Ama ben nişanlığımı özel diktirttik ve cuk diye oturmadı bedenime göre dikildiği halde o sebeple ağzım yand.. bende hazır istiyorum artıkın... Bakalım kısmett:97:

lem benim üstüme karanfil mi kokluyosun sen hım

Hiç öyle bişey yaparmıyımmm
Hem ben hastaydım niye sormuyosun sen benii

Ohhh süperrr valla incimm...
Ama ben nişanlığımı özel diktirttik ve cuk diye oturmadı bedenime göre dikildiği halde o sebeple ağzım yand.. bende hazır istiyorum artıkın... Bakalım kısmett:97:

benimde aklımda hazır var aslında tatlım ya.. dikimden emin olamıorum... ne bilim üstümde görücne hoşuma gitmicek belki bu kez gelinlik dikilmiş olucak.. gelinliğide giymeden taftamı tül mü omu bumu nasıl duruo bilemessin ki

teyzeye sevgiler...

hazırlan tabi

günaydın duygum nasılsınn?
Günaydın canım benim iyi gibiyim galiba sen nasılsın
ne olsun kuzum şafak öldürmeceye devam
kar yağıyor burda çok,bende bakıp keyifleniyorum ohhh
senden naber,nasıl keyifler?
bendende aynı ne olsun bitsin günler sıkıldım ben artıkın çok
kıştanda sıkıldım bitsin yaz gelsin
yanalım
Hiç öyle bişey yaparmıyımmm
Hem ben hastaydım niye sormuyosun sen benii
hiiç üste çıkmaya çalışma gördüm ben tamam mı

evet haklısın nasıl oldun durum dün peşinden koştum ama yetişemedim gitmiştin
günaydınlarrrrr
günaydın nulişiiimm

Valla incimm ben tecrübe ettim ve açıkcası hazır olarak denediklerimden birini almadığıma sonradan ğişman oldum...
Aynen provalara gittim bisürü ama her aşamasında bi tereddütüm vardıı... Yani en güzerli deneyip almak diye düşünüyorumm:97:

günaydınlarrrrr
Günaydın nurancımm

tabı cnm haklısın senı anlarız cok mutlu oldum snn adına kac gunlune gelıyor kocan bebegıde buyuturuz burda merak etme annenlede aran en yakın zamanda duzelır ıns.

çok sağol tatlım sizlerde çabucak kavuşun kocişlerinize inşşş hep mutlu çok mutlu olunnn kocişim 10 günlüğüne geliyor canım 4 günde yol izni verirler toplam 14 gün
sizin dualarınız üzerimde olduğu sürece herşey yoluna girer biliyorum. İyiki varsınız kızlar

teyzeye sevgiler...

hazırlan tabi

valla baksana bebek haberleri duymak isteyenler var bakalım benim kocişte istiyor ama ben askerden sonra olsun istiyorum ya tabi genede Rabbim bilir
herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…