Günaydıııınnn
Ben Geldiiiimmm
Şafak 65 Van'a Selamlar Olsun
işte nerde olduğunu sordum yani şehir olarak da nerde olduğunu anlayamdım ama öğrendim şimdi:)
ağlamayın nennnn
yoksam bende ağlarım
Evet incim gelinlikler baya pahalı... napcaz
sen nisanda yanına gidip görüceksin yine tatlım... ben eylüle kadar göremiycem :84: nerdeyse 6 aybende içimden bagıra bagıra aglamak gelıyorrr :95::95::95::95::95::95::84::84::84:
günaydın incim hoşbuldum :81: nolmuş burda çeşmeler yine açılmış yahugünaydın tatlım hoşgeldin
lemHoşgeldin duyguşummm
hoşbuldum devreeeeeeemmhoşgelmişsen tertip naber
günaydın duygum nasılsınn?Günaydıııınnn
Ben Geldiiiimmm
Şafak 65 Van'a Selamlar Olsun
ağlamayın nennnn
yoksam bende ağlarım
sen nisanda yanına gidip görüceksin yine tatlım... ben eylüle kadar göremiycem :84: nerdeyse 6 aynapıcam ben yaa
günaydın incim hoşbuldum :81: nolmuş burda çeşmeler yine açılmış yahu
lembenim üstüme karanfil mi kokluyosun sen hım
hoşbuldum devreeeeeeemm
naber mavim :81:
kuzum benimkinin halası terziymiş.. şimdilerde bırakmış..gelinlik terzisiymiş hemde :26: özel siparişle gelinlik dikermiş öyle herkesede dikmezmişbenim gelinliğimi halası dikicek sanırsam.. bende bilmiyorum babası halan dikicek demiş
lembenim üstüme karanfil mi kokluyosun sen hım
Ohhh süperrr valla incimm...
Ama ben nişanlığımı özel diktirttik ve cuk diye oturmadı bedenime göre dikildiği halde o sebeple ağzım yand.. bende hazır istiyorum artıkın... Bakalım kısmett:97:
canımm çok çok sağol. Amin canım benimm öyle sağolsun şimdi büyük teyzem aradı ben annenle sizi barıştırcam sen merak etme dedi içim rahatladı valla
canım benimm yaaa inş inş vercem size o güzel haberleride sonra hep beraber bebek büyütcez yok öle beni yanlız bırakmak. Tatlım çıktım geldim herkes şok oldu ben otobüsten inene kadar kimse inanmamış geleceğime kayınvalidem çok iyi karşıladı beni alnımdan öptü. Eşimin bütün ailesi aynı şekilde çok sevindiler herşeyden önce eşim çok mutlu oldu içi rahatladı oda saat 12 de binip geliyor az önce konuştum. Eşim ailesiyle konuştu tuanam size emanet kılına zarar gelirse onu üzerseniz bende sizi üzerim dedi. Kayınvalidemde olurmu öyle şey gelinim şuanda sendende kendi kızımdanda üstün dedi sen merak etme ne ben üzerim nede bir başkasının onu üzmesine izin veririm dedi. Kısacası şuan herkes üstüme titriyor inş böyle sürer gider. Geç cvp verirsem kusuruma bakmayın kızlar malum kociş geliyor azıcık güzelleşmem lazım
oof cnm oda daha bır zor ama ne bılıyım yaa içimde bir acı var kocaaman benı yıyıp bıtıren
Günaydın canım benim iyi gibiyim galiba sen nasılsıngünaydın duygum nasılsınn?
bendende aynı ne olsun bitsin günler sıkıldım ben artıkın çokne olsun kuzum şafak öldürmeceye devam
kar yağıyor burda çok,bende bakıp keyifleniyorum ohhh
senden naber,nasıl keyifler?
hiiç üste çıkmaya çalışma gördüm ben tamam mıHiç öyle bişey yaparmıyımmm
Hem ben hastaydım niye sormuyosun sen benii
günaydın nulişiiimmgünaydınlarrrrr
benimde aklımda hazır var aslında tatlım ya.. dikimden emin olamıorum... ne bilim üstümde görücne hoşuma gitmicek belki bu kez gelinlik dikilmiş olucak.. gelinliğide giymeden taftamı tül mü omu bumu nasıl duruo bilemessin ki
Günaydın nurancımmgünaydınlarrrrr
tabı cnm haklısın senı anlarız cok mutlu oldum snn adına kac gunlune gelıyor kocan bebegıde buyuturuz burda merak etme annenlede aran en yakın zamanda duzelır ıns.
teyzeye sevgiler...
hazırlan tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?