hoşgeldin canımm:80:
hoşgeldin lokkum
hsgeldnnnnnnnnnnnnnnn:d
şafak 441 canımm
hoşgelddiinn
pööff sıkılıyorum bugün yaaa
nasıl tanıştınz anlatsana :82:
hoşbuldumm cicimmm
sanada hoşbuldukk devremm
ins öledrde
smdide farkettm senden 1gün önceye gelms bnm asadaki gün sayan sey hahaha yanls ama ya bn 24mayis yapdm ama döns tarihinineyse ya gelr illaki bigün ins kendiside blmio tam bn bi bugn iice sorim tsk cnm
canım biz aynı iş yerinde çalışıoduk ilk girdiğim 1 yıl ben bunu 3 kere dövmeye kalktım iş mevzuları yüzünden hiç sevmiodum görünce deli oluodum 1 yıl sonra benim bir kız arkadaşım bizim iş yerine başladı o fatihlede kanka oldu benle zaten öleydi sonra üçümüz vakit geçirmeye başladık hep git gide sevmeye başladık birbirimizi ama ikimizde sölemioduk bir gün ben parlak çilek kokulu bir ruj sürdüm tadıda çilekliydi benim arkadaşım fatih gel seda yeni ruj almış nasıl kokuo falan dedi oda bakarım bir ara dedi o sıra kendi odasındaydı aradn bir saat geçti ben bişey almak için onun odasına girdim rujuna bakim dedi bak güzelmi dedim o an dudağıma küçücük bir öpücük kondurdu ben tabi kıpkırmızı oldum yerime geçtim oda odada en az 2 saat kaldı çıkamadı utancından ozman başlamış oldu şimdi bazen sölüo yaklasık yarım saat o şekilde ayakta şokta kalmış çocuk sonra kendine gelmiş
rica ederim canım benimkide bilmio hiç ben sölüom ona şafağını
çok güzeeeeeeeeelllll
bende hiç sevmezdim bnmkini aynı mahallede oturuyorz bi sokak var aramızda hergün görüyodum sinir oluyodum snra konuşmaya başladk aşık oldum sinir olduuğm herife
en büyük aşklar nefretle başlarmış derler ya aynen öyle
canım biz aynı iş yerinde çalışıoduk ilk girdiğim 1 yıl ben bunu 3 kere dövmeye kalktım iş mevzuları yüzünden hiç sevmiodum görünce deli oluodum 1 yıl sonra benim bir kız arkadaşım bizim iş yerine başladı o fatihlede kanka oldu benle zaten öleydi sonra üçümüz vakit geçirmeye başladık hep git gide sevmeye başladık birbirimizi ama ikimizde sölemioduk bir gün ben parlak çilek kokulu bir ruj sürdüm tadıda çilekliydi benim arkadaşım fatih gel seda yeni ruj almış nasıl kokuo falan dedi oda bakarım bir ara dedi o sıra kendi odasındaydı aradn bir saat geçti ben bişey almak için onun odasına girdim rujuna bakim dedi bak güzelmi dedim o an dudağıma küçücük bir öpücük kondurdu ben tabi kıpkırmızı oldum yerime geçtim oda odada en az 2 saat kaldı çıkamadı utancından ozman başlamış oldu şimdi bazen sölüo yaklasık yarım saat o şekilde ayakta şokta kalmış çocuk sonra kendine gelmiş
ya onun demesine göre aslinda mantikli hesapliyo dediki 24ünüde hesaplinca bugn 15gün ediyo 460dan cikar dio 445 diyo
ayy ne güzel canım allah mutluluğunuzu daim etsin
evet canım bencede öle kaç kere elimden aldılar görceksin kalıpla kafasına vurmaya kalkmıştım yaa
devrem sıkkın gibiyim yaaa ondan farketmemişimdir
hoşgeldin yedin mi yemeğini ? hava buz resmen yaa
sen hangi sektörde çalışıyodun? kordonda nerdesin?
benimde öle valla ben gittiğimde bir kızla çıkıodu oda bizim iş yerindeydi kıza diodum içimden ne kadar salak bir kız bula bula bunumu bulmuş die sonra baktım ayrıldılar 1 hafta çıktılar zaten kıza dedim en iyisi olmuş bu salakla çıkılırmı falan die şimdi o salak benim kocam oluobide benimki çok sert görünüyo dışardan lafınıda esirgemez anında yapıştırırı lafı o yzden de sinir oluyodum bizde bi kaç kere atışmıştık ona aşık olcaqm aklımın ucundan geçmezdi ya :97::97:
canım askerlik tam 460 gün deilmiş ama programlarda bile öle çıkıo siz fazla hesaplıosunuz
benimde öle valla ben gittiğimde bir kızla çıkıodu oda bizim iş yerindeydi kıza diodum içimden ne kadar salak bir kız bula bula bunumu bulmuş die sonra baktım ayrıldılar 1 hafta çıktılar zaten kıza dedim en iyisi olmuş bu salakla çıkılırmı falan die şimdi o salak benim kocam oluo
Allah ayırmasın inşallaahh hiçbirimiziii yolunu beklediklerimiz kocalarımz olsn inş
Allah ayırmasın inşallaahh hiçbirimiziii yolunu beklediklerimiz kocalarımz olsn inş
hmmtmm 441 iste yetmezse eklerz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?