amin canım cümlemizinkini inş. şimdi beklenen son evlilik bizde kısmetse gelsinde aşkım
bide benimki çok sert görünüyo dışardan lafınıda esirgemez anında yapıştırırı lafı o yzden de sinir oluyodum bizde bi kaç kere atışmıştık ona aşık olcaqm aklımın ucundan geçmezdi ya :97::97:
kız dur ekleme o kadar gün beklicez zaten senin aşkın nerdeydi yazmıştın ama unuttum ben:87::87:
amin canım gelince hemen evlilik düşünüomusunuz
en büyük aşklar nefretle başlar derler :))
ama ben ilk görüşte aşık oldum hiç nefret etmedençoooooook seviorum bizim aşkımızda büyük
Bir Gün Hoca Vaaz Veriyormuş : Kızlarımıza Dikkat Edelim, Açık Giyiniyorlar, Boy......a Sürüyorlar,Zincir ...Takıyorlar Derken Cemaatten Biri Seslenmiş: 'İyide Hocam Sizin Kızda Yapıyor'.
Hoca Cevap Verir :
'Şimdi Allah Var Bizim Kıza Yakışıyor'
bir fıkra daha
Bir Gün Hoca Vaaz Veriyormuş : Kızlarımıza Dikkat Edelim, Açık Giyiniyorlar, Boy......a Sürüyorlar,Zincir ...Takıyorlar Derken Cemaatten Biri Seslenmiş: 'İyide Hocam Sizin Kızda Yapıyor'.
Hoca Cevap Verir :
bir fıkra daha
ama ben ilk görüşte aşık oldum hiç nefret etmedençoooooook seviorum bizim aşkımızda büyük
Hoca Cevap Verir :
bir fıkra daha
ayyy aklım ne geldii bizim lisede din hocası vardı aynı zamanda camide imamlık yapıyodu bizim etek boyumuza tırnaklarmza saçımızn rengine fln karışıyodu bigün kızını qördm minicik etek giymiş saçlar sarı tırnaklar ojeli flndinime küfür eden müslüman olsa dedim kendi kızına laf geçiremyo bize söyleniyodu
hahahahhahahbnd anlatmmi btane
smdi deliler hastanesinde delilern hepsi zipliyolarmis yataktan yataga fln snra doktorun iceri girdigini gören delinin bitanesi yere yatmis
doktor bunu biraz daha akilli sanmis &sormus: "bunlar neden yerlerinde duramiyolar?" delide demiski: "kendilerini patlams misir saniyolar.." doktor sormus: "peki sen neden yerde yatiosun? " Deli: "cnkü ben tavaya yapisdim! " demis hahahah
AA cnm neyin var?
Yedim cnmm yedim ilaç içtim iştahım açıldı çok şükürr...
Çalıştığım şirketin Ege serbest Bölgede Fabrikası var..Burası Merkezi Oluyo.. Yedek parça akü vs.. üretimi yapılıyor..
Bende İnsan Kaynakları Bölümünde çalışıyorum.. İşe Alım-İşten Çıkarma,Performan değerleme, İşe Alıştırma vs. falan iştee..
Sen peki?
Ay cadı öldürdün beni pc başındaaa
bnm aklımdada var bitane çok gülmüştüm ama biraz ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?