Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet yaa bide set aldım hap falan içiorum yardımcı olsun diye aşkımada sözüm var bırakıcam diye bırakmam gerek

bnde aşkım istemiyo diye bıraktım söz verdikden snra 1 tane bile içmedm zor oldu ama sakız çiğnedim bşka şeylerle ilgilendim bıraktım 2,5 aydır aqzma bitane bile koymadım Şükrler olsun bazen aklma geliyo ama içmyrm

bıraktım aşkım sayesinde darısı sedamın başına inş.

öyle canım hem cebe hem kendime zarar ben 9 yıldır içiorum inşallah bırakırım yaa

amin ya inşallah bende bırakıcam henüz 4 içtim normalde bu saate kadar 8 falan içiodum

ben hiç içmedim yaa bizzat bırakan birinin yakını olarak söylüyorum yavaş yavaş bırakmak daha zor birden bırakman gerek yoksa onun tesirinden çıkamazsın

bırak tabi tatlım sevdiceğinle uzun yıllar beraber yaşamak istiyosan uzak dur ondan piss sigaraa

evet kuzum ya bayana yakıştırmıyorum hiç küllük gibi kokuyomuş gibi hissediorum parfüm sıka sıka bir hal oluorum kendimi kötü hissediorum bu son paket bidaha almıcam koydum kafama

ben hiç içmedim yaa bizzat bırakan birinin yakını olarak söylüyorum yavaş yavaş bırakmak daha zor birden bırakman gerek yoksa onun tesirinden çıkamazsın

evet canım haklısın alınca içiorum en iyisi bu paketimi bitirip bir daha almamak dün sabah almıştım düşün okadar azalltım ama birden kesmem gerek bu son tamamdır artık

HELALLLLL KUZUMMMM sonuna kadar arkandayız en iyisini yaparsın

yani aşkımı askere gönderdim ayrılığı hazmediorumda bu pis şeyi bırakmayımı hazmedemicem ben güçlüyüm irademede güveniorum kim tutar benii yeyttttttt ulennnn

evet kuzum ya bayana yakıştırmıyorum hiç küllük gibi kokuyomuş gibi hissediorum parfüm sıka sıka bir hal oluorum kendimi kötü hissediorum bu son paket bidaha almıcam koydum kafama

Bencede datlumm hiç yakışmıo bayanlara hem sigara kokusuda çok itici ... aaaaaaa almıcan mı gerçekten hadi söz ver KK ya...

Bencede datlumm hiç yakışmıo bayanlara hem sigara kokusuda çok itici ... aaaaaaa almıcan mı gerçekten hadi söz ver KK ya...

söz ulen söz almıcam alan kuşum aydın olsun kk yada tezkereci gacılarada sanada aşkımada söz almıom o parayla ben şimdi ben sıfır araba alırdım beeee

Sabahtan düştük ya yarum öğlende yarınki şafağımı anımsadım
Yarın aşkitomun ilk çarşı izini var! çok sevinçliyimm web cam aracığıyla görücem onuu

şafak kaçtı kuzum senin ilk çarşıya ne zman çıkar benim bebişim onu bilmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…