daha çok benim canım şafak atarsa 438
evet yaa bide set aldım hap falan içiorum yardımcı olsun diye aşkımada sözüm var bırakıcam diye bırakmam gerek
sigarayı bırakmak en dogrusu yaa içmeyin zarar vermeyin kendinize benim annem 30 senelik içiciydi ve benim sayemde bıraktı şimdi çok pişman keşke içmeseydim diyip duruyor babama bıraktırmaya çalışıyor şimdide
sigarayı bırakmak en dogrusu yaa içmeyin zarar vermeyin kendinize benim annem 30 senelik içiciydi ve benim sayemde bıraktı şimdi çok pişman keşke içmeseydim diyip duruyor babama bıraktırmaya çalışıyor şimdide
bnde aşkım istemiyo diye bıraktım söz verdikden snra 1 tane bile içmedm zor oldu ama sakız çiğnedim bşka şeylerle ilgilendim bıraktım 2,5 aydır aqzma bitane bile koymadım Şükrler olsun bazen aklma geliyo ama içmyrm
bıraktım aşkım sayesinde darısı sedamın başına inş.
amin ya inşallah bende bırakıcam henüz 4 içtim normalde bu saate kadar 8 falan içiodum
bırak tabi tatlımöyle canım hem cebe hem kendime zarar ben 9 yıldır içiorum inşallah bırakırım yaa
bnde aşkım istemiyo diye bıraktım söz verdikden snra 1 tane bile içmedm zor oldu ama sakız çiğnedim bşka şeylerle ilgilendim bıraktım 2,5 aydır aqzma bitane bile koymadım Şükrler olsun bazen aklma geliyo ama içmyrm
bıraktım aşkım sayesinde darısı sedamın başına inş.
bırak tabi tatlımsevdiceğinle uzun yıllar beraber yaşamak istiyosan uzak dur ondan piss sigaraa
ben hiç içmedim yaa bizzat bırakan birinin yakını olarak söylüyorum yavaş yavaş bırakmak daha zor birden bırakman gerek yoksa onun tesirinden çıkamazsın
evet kuzum ya bayana yakıştırmıyorum hiç küllük gibi kokuyomuş gibi hissediorum parfüm sıka sıka bir hal oluorum kendimi kötü hissediorum bu son paket bidaha almıcam koydum kafama
evet canım haklısın alınca içiorum en iyisi bu paketimi bitirip bir daha almamak dün sabah almıştım düşün okadar azalltım ama birden kesmem gerek bu son tamamdır artık
HELALLLLL KUZUMMMM sonuna kadar arkandayız en iyisini yaparsın
evet kuzum ya bayana yakıştırmıyorum hiç küllük gibi kokuyomuş gibi hissediorum parfüm sıka sıka bir hal oluorum kendimi kötü hissediorum bu son paket bidaha almıcam koydum kafama
şubat 10 şafaktan düştün mü
Bencede datlumm hiç yakışmıo bayanlara hem sigara kokusuda çok itici ... aaaaaaa almıcan mı gerçektenhadi söz ver KK ya...
Sabahtan düştük ya yarumöğlende yarınki şafağımı anımsadım
Yarın aşkitomun ilk çarşı izini var! çok sevinçliyimm web cam aracığıyla görücem onuu
kızlarrrr ben geldimmm
yani aşkımı askere gönderdim ayrılığı hazmediorumda bu pis şeyi bırakmayımı hazmedemicem ben güçlüyüm irademede güveniorum kim tutar benii yeyttttttt ulennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?