Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sabahtan düştük ya yarum öğlende yarınki şafağımı anımsadım
Yarın aşkitomun ilk çarşı izini var! çok sevinçliyimm web cam aracığıyla görücem onuu

ooo çok hızlısın be yavrum ohh ne güzel ben göremiyorum çarşı izni yok (((

hoşbuldum datlummm
sözüm ona zayıflamam lazımmm
poğçaları börekleri indirdim mideme üstünede sıcak çikolata içtim bi güzel kim zayıflıcakkk ben miii

benim gibisin valla bende öle hergün diete başlıom öğlene bitio diet afiyet bal olsun tosunuma yarasın boyun kilon kaç?

hoşbuldum datlummm
poğçaları börekleri indirdim mideme üstünede sıcak çikolata içtim bi güzel kim zayıflıcakkk ben miii

benim gibisin valla bende öle hergün diete başlıom öğlene bitio diet afiyet bal olsun tosunuma yarasın boyun kilon kaç?

hoşbuldum datlummm

hoşbuldum datlummm

söz ulen söz almıcam alan kuşum aydın olsun kk yada tezkereci gacılarada sanada aşkımada söz almıom o parayla ben şimdi ben sıfır araba alırdım beeee
alma canım alma yaparsın sen başarırsın

kızlarrrr ben geldimmm

hoşgeldin canım

şafak kaçtı kuzum senin ilk çarşıya ne zman çıkar benim bebişim onu bilmiş olurum
Şafak 355 şekerim atarsaaa 354

Acemi birliğimiz 75 gündü bizim ilk izne çıktığında 34 günlük askerdi...

Hoşça bir kadın çıplak olarak taksiye binmiş.
Şoför ikide bir dikiz aynasından ka...dına bakıyormuş.
Kadın:
-Ne bakıyorsunuz öyle... Siz hayatınızda hiç çıplak kadın görmediniz mi?
Şoför:
-Yok yok benim derdim sadece taksi ücreti...
Parayı nerden çıkaracaksınız diye merakla bakıyorum.

alma canım alma yaparsın sen başarırsın

hoşgeldin canım

Şafak 355 şekerim atarsaaa 354

Acemi birliğimiz 75 gündü bizim ilk izne çıktığında 34 günlük askerdi...

bizimde 75 gün canım bakalım ne zman izne çıkıcak benim aşkım

kopduuuuuummmmmmmmm

kızlar nasılsınız bakim

şafak atarsa 66 ama daha çok var

çok mu vaaaarrr 66 gün-cük var neresi çok :44:

hoşbuldum datlummm

benimde zayıflamam lazım :84: 6 kg kadar

ooo çok hızlısın be yavrum ohh ne güzel ben göremiyorum çarşı izni yok (((

Bizim usta birliğindeki ilk çarşı iznimiz yarın 18 Şubatta gönderdim aşkımı 22 gündür göremedim
Sizin neden çarşı izini yok ki :44:

benimde zayıflamam lazım :84: 6 kg kadar

Bizim usta birliğindeki ilk çarşı iznimiz yarın 18 Şubatta gönderdim aşkımı 22 gündür göremedim
Sizin neden çarşı izini yok ki :44:

hımmm ne güzel bizim yok izin vermiyorlar orda ben usta birligine gittiginden beri bir kere gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…