ay Allah iyiliğini versin ayfercim demek braz anayasa braz geometrisin öylemi bnde biraz türk dili braz çevre sağlığıyım galiba bşiler atıştırmıstım nasıl uykum geldi sorma ama uyuyamamki şimdi neyse bak şükür askerinden haberde aldı gelmiş müsait olur yne msj atar konuşursunuz bugün öğlen msjlaştım bnde askerimle işte bugünlük bunlar oldu
teşekkürler tatlımmm tuncelide şafak 274 sennki nerde şafak kaç
Şafak kaç canım
ŞAFAK: 274 ATARSA 273. SİZLERİN KAÇ son zamanlarda belli oldugunu bilmiyodum bizim hesapladıgımız ne o zaman
hesapladığmız tarih civarı zaten. bikaç gün gerisi yada ilersi de olabiliyor. İzin kullanma yada kullanmama durumlarına görede değişebiliyor.
hesapladığmız tarih civarı zaten. bikaç gün gerisi yada ilersi de olabiliyor. İzin kullanma yada kullanmama durumlarına görede değişebiliyor.
anladımmm canımm sagol
ayferim sen beni nsılda tanıdın öyle yawww bncede ben aşk dili edebiyatıyım ama biliyormusun askerimde benim gibi romantik duygusal yengeç erkeği tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bazen ağlak modda oluyorum askerimi faln bahane ediyorum özledim diye ama başka şeylerde oluyo canımı sıkan
benim tertibimikide tuncaliydeydi galibe:44::44::44::44: benim şafak 48 canım
neyse kızlar bir gün daha bitti günlerin çabuk geçmesi askerlerimizin bize kavuşması dileğiyle herkese iyi akşamlar ben kaçar askerim arayacak birazdan sesini duyayım biraz öpüldünüzzzz
şafagına mayıldımhangi ilçesinde tuncelinin
grimsi canım senin askerin nerdeydi şafağın kaç canım senin
sevdecim teskere tarihi bizm tahmin ettğimiz tarih orada yazıcı askerler hazrlıyo gün gün sayılıyo o tarih bir yada iki gün yanlış olsun sırf onun için bile geri gidiyo askerler tamamlamak için bir iki ay kaldığında belli olur teskere tarihi kızlar şimdi haberler açık önümde japonyadaki ne büyük bir felaket öyle denizde oluşan girdabı gördüm içim ürperdi korktum resmen nasıl içine alıyo herşeyii Allahım sen koru herkesi
komedi bayanım benim süpersin valla tavalarımız fazla olursa sanada bağış yaparım elbet seninde ihtiyacın olacak dimi ama sende bi kızartma yaparsın bana hediye ettğim tavada bakalım elin becerikli mi görmüş oluruz
sende askerine azcık duygusal ol şöle iki aşk edebiyatı faln yap yahuuu azcık naz falan yap
ayfercim yemek molası veriyorum tatlım ben akşama yine gelirsen görüşürüz olarmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?