Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bence sen aşk dili ve edebiyatısın mentolüm benimde aynen uykum var ama bu sattede olmas ki birazdan mama yeriz ztn:90::90::90::90::90:

ayferim sen beni nsılda tanıdın öyle yawww bncede ben aşk dili edebiyatıyım ama biliyormusun askerimde benim gibi romantik duygusal yengeç erkeği tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bazen ağlak modda oluyorum askerimi faln bahane ediyorum özledim diye ama başka şeylerde oluyo canımı sıkan

tanımammı beasiz seti tamamlamışnız tencere kapak inş. ilerdede tavlarınız olur,
anammmm benimki öle çok romantik değüldede askere bi gtti gidiş o gidişşş romantik oldu çıktıııı yawww bazen çıldırıyrm duygusallığına

neyse kızlar bir gün daha bitti günlerin çabuk geçmesi askerlerimizin bize kavuşması dileğiyle herkese iyi akşamlar ben kaçar askerim arayacak birazdan sesini duyayım biraz öpüldünüzzzz

grimsi canım senin askerin nerdeydi şafağın kaç canım senin
sevdecim teskere tarihi bizm tahmin ettğimiz tarih orada yazıcı askerler hazrlıyo gün gün sayılıyo o tarih bir yada iki gün yanlış olsun sırf onun için bile geri gidiyo askerler tamamlamak için bir iki ay kaldığında belli olur teskere tarihi kızlar şimdi haberler açık önümde japonyadaki ne büyük bir felaket öyle denizde oluşan girdabı gördüm içim ürperdi korktum resmen nasıl içine alıyo herşeyii Allahım sen koru herkesi

biz 48 kaldı ma hala bellinmemeiş günü:44::44::44: ayyyyy benim ztn içim gitti gördükçe ya resmen yutuyo evleri feln ya:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

komedi bayanım benim süpersin valla tavalarımız fazla olursa sanada bağış yaparım elbet seninde ihtiyacın olacak dimi ama sende bi kızartma yaparsın bana hediye ettğim tavada bakalım elin becerikli mi görmüş oluruz
sende askerine azcık duygusal ol şöle iki aşk edebiyatı faln yap yahuuu azcık naz falan yap

kısss ben acayüp duygusalım nazlıyımdır ama aşkım gibi oldum işte ona benzedüm gittiçe
senin istediğin kızartma olsun yawwwww herşey yaaprım ben size beaaaa

mentollüm ben kçar mama yeme vaktimiz gelmiş:125::125::125::125:şimdilik hoşcakallll ilerleyen saatlerde görüşmek dileğiylr:86::86::86::86::86::86::86:

ayfercim yemek molası veriyorum tatlım ben akşama yine gelirsen görüşürüz olarmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…