Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

maşallah 4 senedir beraberiz siz ne zamandır berabersiniz. ah bileydim yavrum gelmezmiydim bende ilk defa bu siteye raslıyorum bundan sonra hep karşılaşırız

dogru ssoyluyorsun cnm artık son dayanma gucum kulanıyorum bakalım gelınce ne halde olcaam

dogru ssoyluyorsun cnm artık son dayanma gucum kulanıyorum bakalım gelınce ne halde olcaam

Sen yine haline şükret devoo arada gidip görüyosunn.. ben onuda yapamıyommm aşkım kesinlikle izin vermiyo.. e izne degelmiyo... Çek bakalım 6ayı onsuzz çekebilirsenn

maşallah 4 senedir beraberiz siz ne zamandır berabersiniz. ah bileydim yavrum gelmezmiydim bende ilk defa bu siteye raslıyorum bundan sonra hep karşılaşırız

ohh maşallah baya olmş
bizimde şubatın 4ünde 4yıl bitti..
bu topik çok güzl canm, asker bekleyenler anlar bizi sadce, hepimiz aynı şeyleri yaşıoruz..
şidmi çıkmam lazm. tekrar konşrz öptm seni, memnn oldm, bu arada tugba ben :)

şafaaaaakkkkkkkkkkk:::::>>>>>

Eklentiler

• $9.gif
    2,9 KB · Görüntüleme: 15
  • $0.gif
    2,5 KB · Görüntüleme: 11
  • $1.gif
    2 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:

ne güzell. evet çok güzel gercekten herkes birbirinin derdinden anlıyor. tmm canım bende çok memnun oldum bende sevde bende öptümmm

kızlaarrr bu arada dün gece kk da gördüm.. coca cola parlatıcı çıkartmş.. cola,fanta,sprite tadında .. ben kolayı çok severimm en kısa zamnda gidip alııcaammmm

Kayserili’nin eşi ölmüş, Gazeteye gitmiş..
En ucuzundan standart bir ilan verme…k istemiş
Önüne konan kağıda istediği ilanı yazmış:
“Ayşe’yi kaybettim.Üzgünüm”
İlan görevlisi ilanı görünce uyarmış,
“İsterseniz 6 kelimeye kadar uzatabilirsiniz
Üç kelime daha hakkınız var”
Kayserili “Aynı paraya mı?” demiş..
Görevli “Evet aynı paraya” diyince
Kayserili üç kelime daha eklemiş:
“Satılık Toyota var” .

hahahhaa süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…