sana katılıyorum..biz hiç görmedik..
iyi geceler kızlar..
benim aşkımda uyudu,mesajlaşıyorduk ne güzel,beni yanlız bıraktı ben de buraya geldim..
Ş A F A K = 55
Samsun'a selam,yola devam..
Allah ayferim bu gece sen tam benliksin canım kıyamam sana ya aç kollarını bak aşkını hemen yolluyorum sana doğru
kardelen hoşgeldin canım
Şafak 67 zonguldak
aynen canım en son kpss sınavı için almıştı o zman görmüştüm ilk defa bidahada göremedim ztn:97::97::97::97::97::97::97:
herkezee iyi aksamlarrr kısmee bu gce benımlee konussmadııı alıcagınızz olsunn:44::44:tatlıı rüyalarr herkezeee şafakk attırımm baree 166 aşkitomunn gelmesınee soooon 6 günn allahımm çabukk geççsınn olcemm hecandannn
herkezee iyi aksamlarrr kısmee bu gce benımlee konussmadııı alıcagınızz olsunn:44::44:tatlıı rüyalarr herkezeee şafakk attırımm baree 166 aşkitomunn gelmesınee soooon 6 günn allahımm çabukk geççsınn olcemm hecandannn
keşke gelse ya içim sızlıyo artık iyice ya
resmin sirinliğine bakkk:82::82::82:
çok az kalmış canımmm
aşkım gelsin üle oynuycammm
şimdi starda gördüm pzt günü romantik komedi varmış bnm canım sıkıldğı bi yaz gecesi izlemştim iyi geldi bana canımın sıkkınlığıda geçmişti izlemek isterseniz haberiniz ola
hadi kızlar ben kaçar,,hepinize iyi geceler..
kim görmedi konuşmadı
ayferımmm ben senınn keyfınıı yerınee gıtrcektımm ama cokk üzülmüşştümmm senn olee ddiinceee sonrada kımsee bısıı demedııı nesee ukuu vaktımm gelmısıttııı zatii güzelimmm olurr bölee vakalarrr sıkmaa sekerr canını
kız niye konuşmayalım..resimde yıkılıyor ama..çok seksi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?