faaarketmeden bişey mi dedim ben ya:44::44::44:
kızlar ya canım nasıl abur cubur çekti anlatamam çikolata cips falan aman aman
ayferim üzülme canım ya şafakmı sıkıştırıyo seni bakalım ne yapalım sabretmekten başka çaremiz yok bakk yüzdün yüzdün kuyruğuna geldn koca 15 ay geçip gidiyor bnce giden günleri düşün baknasıl gecti
organğim alıngan tertibim kızz nie konuşmayalım senle sende göbek at azcık son 6 günün keyiflen
kızlar ya canım nasıl abur cubur çekti anlatamam çikolata cips falan aman aman
ayferim üzülme canım ya şafakmı sıkıştırıyo seni bakalım ne yapalım sabretmekten başka çaremiz yok bakk yüzdün yüzdün kuyruğuna geldn koca 15 ay geçip gidiyor bnce giden günleri düşün baknasıl gecti
organğim alıngan tertibim kızz nie konuşmayalım senle sende göbek at azcık son 6 günün keyiflen
yokkk canımm bnımmm bosswer senn benıııa askerlerınızz yetmıyoo gıbıı benımde nazımıımı cekıcenızz ayolll benımkınee kıza kızaa bende nazlıı oldumm ıımıı olduu şimdiiinapımm amaann sallıyınn ayolll
mentolüm onları ben iyiyim kilo alım sende yemiş gbi hayal et olamı:86::86::86: bgün acayip derecede sıkıştırıyo valla sabahtan beri ağlak moddayım ztn:97::97::97:
canımmm benımm ıcıımm ıcımee sıgmıyoo suann ama farklıyımm yaa napcamm ne etcemm nasıll dawrancamm nasıl sarılcamm kafaaammm karsııkkkk mentoollcüüümm:26::26::26:
söylediysem söyle canım:97::97::97: kafam yerinde değil satlerdir aynı soruyu okuyorum bişeyde anlamadım ztn
aglamaa kısss dowerımm heee attırr safakını gorsunlerr güzelliginiii bendee nazarrr boncukunuu hazırrlımmm hedee
:26:böle yapmakla olmuo organikk kalkıp oynacan yaw ben şarkı söylerim
anemmm şafak saati gelmiş demi dur attıryım
ŞAFAK 47
temem mentolüm fırsatım olursa izlerim.kendimi eccük bakıma alıım dedim :108::108::108::108::108::108olar sen bana bugün tavamla kızartma yaptın ya cipslerde senin olsun senden kıymetlimi yahu
adı romantik komedi aynı adı gb hem komik hem romantik bi bak pzt günü sararsa izlersin canım
ağlak moddan çık bakim hemen kendini oyalayacak bşiler bulll bak biz ne güzel sohbet ediyoz burda düşünmeee
organğim bnm aman nazlı olmuş bnm devrem sen sabrette nazını askerine yap 6 güncük sonra hem kıymetli olur
ol canımmmmm olllllllllyoookk bebemm senn bana bısıı demezzsınn benn bılırımm olmadıı alıngan oldumm ama hemcıkk gectııı sekerımmm senn meelkk gıbıı kızzssınn ıncıtmessın kafan olsun yerındee olmasınn ama bakk hem burdasınn hemm derss annneee olımııı ayyferrrr annnee
bende erkende desanye kaçış yapıcam birazdan bende kaçarım herde.iyi geceler canum aşkunla datlu datlu rüyalarrkuuzummmm yarınn oynıycammm hemmm ıkımzııı atcezzz gıbekcıklerııı tamm çüünküüm yarınn cmrtesıoyüssdenn benn şindii uyımm iş varr malumm ıyyy çokk kötüüü sizlerıı operr hepınızee segıı saygılarımıı sunarrr yarınn görüssmek üzere der vee KK ya vedanıı ederımmm ne duygusall bıı konusmaa demıı opüyorummm canlarımm mentolüümm canımcımmm ıı gecelerr cicimmm
heyttttt be benim örtmen hanımın şafağının güzellğine bak hele hemen nazar boncukları yetişin nazar değmeden
ve organğim bu şafakları bizede nasip et diye dua ediyorum amin de kocaman bakim duyayım
tüüühh tüühhh degmesınn nazarlarrrelem terefiş kem gözlerii şişş bööylemıydııı kızzbuu optumm ıı gecelerr hatunlarrrr
benim aşkıma kavuşmamamda ayrım bi maraton olcak ama olsun kavuşımda hiç sorun değil.ben onu değil o beni beklemiş olcak:90::90:ben diyorum bu devrem hayat dolu diye ne güzel organğim hadi bakalım iyi geceler fıstık çok duygusal bir veda idi bak gözlerim doldu
ayfercim ya şimdiden merak ediyorum senin kavuşma anını anlatrsın artık bize 47 güncük sonra ohh nasıl keyifli bişi onu düşünsene
bende bi şafak attırayım barii 166
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?