- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
saçmaladım dio bi de tel açtı bana tartışıolar orda teskere muhabbeti yapıolar o dio ben 67 gün sora çıkcam diğeri ben 70 dio koptum yaaaa hepsin de tatlı bi heyecan
günaydın kızlar gece rüyamda kocamı gordum bızde kalcaktı ogecetam sımdık bız yatcaz benım odama gırıyoz yatagın ıcınde 5 6 aet cocuk bır tanesı yenı dogan bır bebek tabı ben sok oluyorumannem dıokı evde yer yok bunlarda sızınle yatcak neyse yatıyoz bır yatagın ucunda bnm koca ortda 5 6 couk dıger ucunda been ole uyumaya calısıodumkı uyandım ddım ruyaymıss
ayy alem oluo muhabbetler dün aşkımda anlatıo olanları ben nasıl gülüorum görsen
allah hayırlara yorsun canım enteresanmış
sonunda bnm ki de teskere muhabbeti yapıo inanamıorum hala yaaaaaaa
6 çocuk mu
he ölene kadar karnı burnunda gezsin6 az dimi bence 15 falan yeter size
tey tey çekelim halaylarıı ozman
evet cnm hepımız aynı yatakta uyuyoduk dusun yanıı ben kocama bole uzaktım yaa gece ruyamda bıle kavusamıoom ne ıstır bu anlamadım kocamla arama 6 cocuk gırdı bırıde yenı dogmuss :26: :44::44::44:
evet cnm hepımız aynı yatakta uyuyoduk dusun yanıı ben kocama bole uzaktım yaa gece ruyamda bıle kavusamıoom ne ıstır bu anlamadım kocamla arama 6 cocuk gırdı bırıde yenı dogmuss :26: :44::44::44:
he ölene kadar karnı burnunda gezsin
çekelim çekelim
yandın kuşum izinlerde dikkat et hayır olsun çocuk mocuk
yandın kuşum izinlerde dikkat et hayır olsun çocuk mocuk
bence de çok kız dikkat dikkat diorum :88:amaniin allah korusun de kızz cocuk mu ben ona bakamam bıleehemıde bır tane deıl 6 taane aboooooooooo :88:
:88::88::88:
evet evet dikkat et
işine hamiş gezsin benden onay çıktı zeynelime
evet evet dikkat et
bence de çok kız dikkat dikkat diorum :88:
benden çıkmadı onay
bence de çok kız dikkat dikkat diorum :88:
benden çıkmadı onay
ben onu oldurum ozamanyanıma yaklasamaz sonra once benı dusunsun sonra kendını yoksa yakarım cırasısnı
bende ıstemıoooooooooooooooom olmaz olamaz
:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?