Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar nler yapıonuz bakım

cadıkazanı yokmus bıseycık anladın sen onu

safak atarsa 203 :82:

sen gel yanıma beraber döktürelim kuzum senden medet umucam hemde

sen herkese alıntı yaptın sabah bana bi kerem bile günaydın demedin

Ama ben senden sonra geldiydimmm.. sen yazmalıydın banaaa
Neysee bumudur yanii olayyy kızım sen böyle şeyler yapmazdın.. benden bulaştı galibaaa körle yatan şaşı kalkarrr hesabııneyse bidaha olmazzz
Gel öpüşelimm barışalımmmmmm

sen gel yanıma beraber döktürelim kuzum senden medet umucam hemde
lem hangi birinize yetişicek ulen ben
hadi hadi öpüşelim gel gel

ayy kuzum benim kafa falan uçmuş yaa yanına falan gittin sandım bende

Yok canım ya nerdeeee,yanına gidilecek yer değil,gidincede izin vermiyorlar zaten 1 saat için 15 saat git 15 saat gel dağın başında kalacak yerde yok. Biz habire yanına gitme planı yapıyordukda 1 saatten fazla izin vermedikleri için vazgeçtik,yarama tuz bastın bak şimdi
Bitsindi bir hayırlısıyla,almaya gidecem bende,beraber dönecez inşallah

Herkese selamlar kızlar,hepinizi öpüyorum.
dün sevgilimi gördüm;çok mutluyum
şafak 62

hoşgeldin cicimmmm bende seni öpüoruum bende gördüm aşkımı dün nettee utanmasam göbek atıcaktım gördüm die

benimde nüfusum tekirdağda biz göçmeniz ama adı geçio sonuçta bendede var sayılır abe kızanım gel yanıma beaa

bizde de var göçmenlik arnavutluk ne istersen sana abe kaynanaaa naptıııııııın bize naptınn bizee şarkısını armağan ediyorum topraağam

nolur beeee
iki dökeydik kurtlarımı açeydik kollarımızı olmaz mıydı
seni mi kırcam duygum açıverelim kollarımız hayde kollar havaya karılar :90:

ama ben hala üşüyorum bende bi problem var sanırım
kanın çekilmiş yavrum senin

kızlar nler yapıonuz bakım

cadıkazanı yokmus bıseycık anladın sen onu

safak atarsa 203 :82:
ben anlamadım cicim ne yokmuş ne yokmuşş

aşk gelio kızlar aşk izine geliooo ya bugün ya yarın sölemio sanırım süpriz yapcak günü için

aşk gelio kızlar aşk izine geliooo ya bugün ya yarın sölemio sanırım süpriz yapcak günü için

anaaaa heyecan dorukta desene her an heryerden bıandan karsına cıkabılır sacına basına fon cektır barıde senı en paspal halınle gormesın ooh o yanındayken safaklar bıandan gıder ohh

bosver kanka bıseycık yokmus ıste bukadar bıl yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…