Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...

susu_ - Şafak 27 - GAZİANTEP'e selam:80:
askimiozledimcok- Şafak 45- MANİSA'ya selam:80:
deniz878 - Şafak 46 - KAHRAMANMARAŞ'a selam:80:
kardelen44 - Şafak 53 RİZyE'e selam :80:
mavimavimavi - Şafak 60- TOKAT'a selam:80:
Duygu.C - Şafak 61 TRABZON'a selam :80:
eminapolat - Şafak 62 TUNCELİ'ye selam :80:
cigdemduzgun- Şafak 64 UŞAK 'a selam :80:
Julia- Şafak 65 VAN 'a selam :80:
yegec123 - Şafak 65 VAN'a selam :80:
Grimsi_ - Şafak 66 YOZGAT'a selam :80:
wakeupcall - Şafak 68 AKSARAY'a selam :80:
nuran07 - Şafak 70 KARAMAN'a selam :80:
burchecan - Şafak 73 ŞIRNAK'a selam :80:
eftelyaecrin - Şafak 77 YALOVA'Ya selam :80:
maviye_sevdali - Şafak 79 KİLİS'e selam
::80:

Brokoli - Şafak 113
nefesim - Şafak 116
saysaybitmiyor - Şafak 122
kelebek1238 - Şafak 152
ChoqSeqeR - Şafak 155
SiYaHinCiM -Şafak 161
miracle07 -Şafak 161
wbluebluew - Şafak 161
TepkiseLmi - Şafak 161
thetis - Şafak 161
organiik- Şafak 164
rcd - Şafak 165
qizz - Şafak 166
Latilokum - Şafak 187
zeynelim - Şafak 204
eLf-34 -204
pissy - Şafak 205
lady_cici - Şafak 205

cagla22 - Şafak 272
sevgilim_benim - Şafak 272
love_my - Şafak 272
umursuna - Şafak 272
mesutugba - Şafak 272
mmeerraall - Şafak 272
tgc_18 - Şafak 272

sinopluum- Şafak 349
ftmgl06 - Şafak 350
daisygirl - Şafak 350
10_nefise_10 - Şafak 352
minnne - Şafak 352
AswangCullen - Şafak 352
subat10- Şafak - 352
tuana_lalin - Şafak - 352
*SeA* - Şafak 356
merdiyet - Şafak 357
ecm- Şafak 384
DIPTISDIPTIS- Şafak 368

AYSIZGoKYuZu - 434
cadikazani23- 436
DeryaW - 439

BİR GÜN GELECE0K BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK
...
[/QUOTE]

Son düzenleme:
yerim seni ben bak burda sohbet edıook nereye gıdıon
ama sole bır askerlerımızın yanına gıdelım dersen bna uyar ama gerı gelmem ona goree

yok ona küsüm yanınada gitmek istemiom soğuttu beni çok 2 gündür böleyim seni gönderim aşkına git yürrüüüüü

[/QUOTE]

Ya benide alın şu listeniz

kızlar kızlarrr ben bi koşu ticaret hukuku çalışmaya gidiyim sonra görüşürüz öpüorum hepiciğinizii

bende kavga ettim canım 2 gündür trip atıorum arıo 4 aramadan sonra anca açıorum ona müstehaktır siz nie kavga ettinizki:26::26:

en bastan anlatayım sana sımdık c.tesı gunu ben kayınvaldemle kayınpederımle karsılastım ben bunları kusum konusmuorum yolumu cevırdım bunları gorunceneyse dun bu cebını acınca bana msj gelıo aksam 10 datel actı ben aradım bu mesgule bastı ben aradım bu mesgule bastı neyse ben msj atım askım cvp versene dedım (hıc kavga fln etmemıstık en son konusmada)
bana msj atmıs aynısı yazıorum arama bosuna konusmak ıstemıyorum tabıben sınırden cıldırıom dahada bır hırslı arıom neyse ardım mesgul 10 dk mesgul sonra aradım mesgule verdı derken sonunda actı ne var dedı bana sonra bende dedımkı neoluyo zeynel dedım sen anneme nasıl bole yaparsın dedı bana ben actım agzımı yumdum gozumu onlar ın bana yaptıklarını unuttun ben neler cektımı bılmıomus gıbı yapıosun fln dedım basladım bagırmaya neyse bu haklı oldumu gorunce sustu ben gelene kadar sabret fln dedı neyse tam bu konu kapandı aradan 2 dk gecemeden neymıs efendım bu benım nasıl bıyerde calıstımı bılmıomus kımbılır burda kac erkek bana bakarmıs fln fılan ben yıne soylenmeyebasladım bana dıokı merve dıo bız bıraz aramı versek dedı bana ya nıe benden vazgecemıosun dedı bana dedı tabı ben sınır krızıne gırdım agzıma ne geldıyse soledım anasından danasına hepsıne saydım canları cıksın onların dedım benle ugrasmasınlar ben sıldım onları onlarda benı sılsın artık dedım yıne yolda gorsem gıdıp suratına tukurcem dedım neyse bu basladı ben ızne gelınce herseyı duzeltıcem onların senı sevmesı onemlı deıl ben sevıorum fln fln bır suru sey soledı bana neyse ben dedımkı aılen oldugu surece ben yokum dedım buna oda sen cıkma hayatım dedım ama askerden gelınce duzeltıcem dedı bana ama ıs konusunda hala calısmamı ıstemıor bende dedımkı bnm her ay 300 tl taksıtım var dedım bunları kım oduycek kımseye oturdun yerden para vermıolar senn anan baban cok ıyıydıler de benı nezaman arayıp kızım bıseye ıhtıyacın varmı demedıler dedım ole ıste kbkma uzun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…