Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bizim sülüs 23 şubat şafak 436 sizin nasıl 439 oluo canım ozman şafağında bişey var senin:26:

hee walla nasıl oluo şimdi böle, kafam karıştı bak:26:[/QUOTE]

şafağını yanlış biliosun sen canım programdan hesaplıom ben senin şafak 434

ayyy denizmi anaaaa ne güzell burayada yaz gelsin yaafff böle süreyim güneş yağımı uzanayım şezlonga gireyim denize ahhh ahhh yaz gelsinn

denız kum güneş deymeyim keyfimeeee of ya hazıran temmuz geleydı gıderdık adaya gırerdık denıze ama oraların tek basına tadı cıkmaz neyse bende aılemle sıleye kamp kurarız ck eglenıorum hem olede

denız kum güneş deymeyim keyfimeeee of ya hazıran temmuz geleydı gıderdık adaya gırerdık denıze ama oraların tek basına tadı cıkmaz neyse bende aılemle sıleye kamp kurarız ck eglenıorum hem olede

ohhh süper valla bende ailemle tatil yapcem bu yıl kısmetse

seni döferim bak kızım

Gönlümü alcağın yerde yapttıına bak bidee

Aynen izin yok... Tek zaten imkansızda bnm ailemde izin vermez onaa.. Yani kayınvalidem kayınpederimle falan da izin yok cnmm.. Benimki eşsiz bişey yani kıskançlıkta rakip ve sınır tanımazzz:95:

QUOTE=cadikazani23;18160306]hee walla nasıl oluo şimdi böle, kafam karıştı bak:26:[/QUOTE]

şafağını yanlış biliosun sen canım programdan hesaplıom ben senin şafak 434[/QUOTE]

Ne diyorsuuun ağzından bal damlıyor senin ben de bi programdan hesapladım 433 çıktı, walla bilmiyorum canım yaa:26: ben fazla hesaplıyım da, erken gelirse ne mutlu bana

QUOTE=cadikazani23;18160306]hee walla nasıl oluo şimdi böle, kafam karıştı bak:26:

şafağını yanlış biliosun sen canım programdan hesaplıom ben senin şafak 434[/QUOTE]

Ne diyorsuuun ağzından bal damlıyor senin ben de bi programdan hesapladım 433 çıktı, walla bilmiyorum canım yaa:26: ben fazla hesaplıyım da, erken gelirse ne mutlu bana[/QUOTE]

bugün şafak atarsa 433 canım uyandırıyım fazla sayma dedim

QUOTE=cadikazani23;18160306]hee walla nasıl oluo şimdi böle, kafam karıştı bak:26:

Ne diyorsuuun ağzından bal damlıyor senin ben de bi programdan hesapladım 433 çıktı, walla bilmiyorum canım yaa:26: ben fazla hesaplıyım da, erken gelirse ne mutlu bana[/QUOTE]

bugün şafak atarsa 433 canım uyandırıyım fazla sayma dedim

waowww:44:
benimki iyiymiş yinede walla, kıymetini bileyim bari
Benim ailem yalnız izin verir de, sevgilim izin vermio.
Kayınpederim ve kayınvalidemle gittim ben de:44:
Gerçi onlar bizi yalnız bıraktılar, başbaşa kalalım die dışarı fln çıktılar da, ama ben yine de aşkım çarşı iznine çıkınca yalnız gidebilmek istiyorum

bende gtıım carsı ıznınde bool bool gezdık vala gıdebılırsen gıt cnm cok guzel gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…