- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
bizim sülüs 23 şubat şafak 436 sizin nasıl 439 oluo canım ozman şafağında bişey var senin:26:
ayyy denizmi anaaaa ne güzell burayada yaz gelsin yaafff böle süreyim güneş yağımı uzanayım şezlonga gireyim denize ahhh ahhh yaz gelsinn
denız kum güneş deymeyim keyfimeeeeof ya hazıran temmuz geleydı gıderdık adaya gırerdık denıze ama oraların tek basına tadı cıkmaz neyse bende aılemle sıleye kamp kurarız ck eglenıorum hem olede
seni döferim bak kızım
Tabi zor olan özlem
Sen gitmek istiosun yanına ama o izin vermio di mi?
Aynı benimki
Neymiş efendimm, yalnız gitmicekmişim, yollardayken aklı bende kalırmış, illa yanıma birini alacakmışım falan filan...Ben yalnız gitmek istiyorum halbuki
Sanki ilk defa yalnız yola gitcem, 4 yıl üniv. yollarında beni kim götürüp getirdi sanyorsa artık
inşallah tatlım niyetim öyle ama du bakalımohh keyfe bakkk
olimposamı gelceksinnnnnn
sezonu sen aççç
merkezede uğraaa
alayım mı gönlünüGönlümü alcağın yerde yapttıına bak bidee
duygu gelmes nuran bana hala gelcek bu
gelces dedik ya kısım
aricam alla alla
şu işleri yoluna koyayım geçte çıkabiliyorum
QUOTE=cadikazani23;18160306]hee walla nasıl oluo şimdi böle, kafam karıştı bak:26:
alayım mı gönlünü
QUOTE=cadikazani23;18160306]hee walla nasıl oluo şimdi böle, kafam karıştı bak:26:
o niyetini hayata geçir ve düş olimpos yollarınaaa
inşallah tatlım niyetim öyle ama du bakalım
gelirsem haberin olmaz mı kızııııııımmm
:44: yok beee duyguş gelcem dediyse kesin gelirrrduygu gelmes nuran bana hala gelcek bu
Gönlümü alcağın yerde yapttıına bak bidee
Aynen izin yok... Tek zaten imkansızda bnm ailemde izin vermez onaa.. Yani kayınvalidem kayınpederimle falan da izin yok cnmm.. Benimki eşsiz bişey yani kıskançlıkta rakip ve sınır tanımazzz:95:
waowww:44:
benimki iyiymiş yinede walla, kıymetini bileyim bari
Benim ailem yalnız izin verir de, sevgilim izin vermio.
Kayınpederim ve kayınvalidemle gittim ben de:44:
Gerçi onlar bizi yalnız bıraktılar, başbaşa kalalım die dışarı fln çıktılar da, ama ben yine de aşkım çarşı iznine çıkınca yalnız gidebilmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?