Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sizin neyınız var cnm neden bole oldu :26:

önceki gün aradı ankesörlüden kantindeydi galiba arkadaşları rahat vermiodu neyse ben bozuldum biraz öle olunca kapa aşkım istersen dedim yok aşkım dedi çocuklara bağardı bir durun kız arkadaşımla konuşuorum die beynimden vurulmusa döndüm o an kız arkadaşım dedi yaa bende soğuk konuştum anladı neoldu falan birden dedi bende dedim ben senin arkadaşınmıyım o an ağzımdan öle çıktı özür dilerim aşkım falan dedi ama bana ağır geldi o lafı yaa soğudum birden dünde aradı soğuk konuştum içimden sıcak konuşmak gelmdi dedi hala o konudasın dimi falan evet dedim sen beni sahiplenmiosun falan yok öle bişey biz burda konuşuoruz işte ben nişanlıyım dedim düğününe geliriz çağar diolar falan dedi ama bana işlemedi bu laflar çok kırıldım

Tabi zor olan özlem
Sen gitmek istiosun yanına ama o izin vermio di mi?
Aynı benimki
Neymiş efendimm, yalnız gitmicekmişim, yollardayken aklı bende kalırmış, illa yanıma birini alacakmışım falan filan...Ben yalnız gitmek istiyorum halbuki
Sanki ilk defa yalnız yola gitcem, 4 yıl üniv. yollarında beni kim götürüp getirdi sanyorsa artık

anladım cnm sende haklısın zor tabı off ya bunları anlamak zor ıstemıolarsa adam gıbı sevmıoruz ıstemıoruz desınler bole suphede kalmak cok zor bır durum

deryaaaa sülüs kaç die sormuştum şafağan yanlış gibime geldi

derya senin sülüsün kaç şafağın yanlış gibi geldi bana?[/QUOTE]

bizim sülüs 21şubat, 1 gün yol, 23şubat teslim.
Ama ben 1 gün eksik sayıyorum bilerek

tamam o zaman
alla alla uykum açılmadı halen ya
napsak nulişim
kızım hava nasıl orda denize girmeye başladılar mı

geçen hafta birden soğumuştu hatta ant merkeze kar bile yağmıştı
bugün hava sıcakkk
daha başlamadılar denize girmeye ama böle giderse çok yakında başlarlarrr

derya senin sülüsün kaç şafağın yanlış gibi geldi bana?

Ama ben 1 gün eksik sayıyorum bilerek[/QUOTE]

bizim sülüs 23 şubat şafak 436 sizin nasıl 439 oluo canım ozman şafağında bişey var senin:26:

bugün hava sıcakkk

ayyy denizmi anaaaa ne güzell burayada yaz gelsin yaafff böle süreyim güneş yağımı uzanayım şezlonga gireyim denize ahhh ahhh yaz gelsinn

bugün hava sıcakkk

açsınlar artık sezonu ulen
yoksa gelip ben giricem

bu sene kısmetse olyimpos a gelmek niyetindeyim nulişim

Ama ben 1 gün eksik sayıyorum bilerek

bizim sülüs 23 şubat şafak 436 sizin nasıl 439 oluo canım ozman şafağında bişey var senin:26:[/QUOTE]

hee walla nasıl oluo şimdi böle, kafam karıştı bak:26:

ayyy denizmi anaaaa ne güzell burayada yaz gelsin yaafff böle süreyim güneş yağımı uzanayım şezlonga gireyim denize ahhh ahhh yaz gelsinn
ohh keyfe bakkk

açsınlar artık sezonu ulen
yoksa gelip ben giricem

bu sene kısmetse olyimpos a gelmek niyetindeyim nulişim

olimposamı gelceksinnnnnn
sezonu sen aççç
merkezede uğraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…