Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kebap yavrum senin ki abimde bahriyeliydi önce hatay sonra muğla...

vallahi yaptır kurtul lokumcum. Tüyleri komle bitirmese bile ağday a tercih edirim çünkü çok uzun süre idare ediyo

Bencede evlenmeden önce kurtulsam iyi aslında yaa.. her ay uzat falan git aldırr.. off çok meşakatlii sir de çok azaltıyo aslında cnmm... benim bacaklar falan çok az çıkıyo..ama yinede hani şu alınması için uzatmak gerekiyoyaa çok sinir bozucu... hadi şimdi bekarız kolaydaa. evlenince çok kötü olur yaa uzatmak .....

kızlsr saçlarım uzun ama gene de daha uzun olsun die çıt çıt yaptırayım diorum önerirmsnz çıt çıtı

yoo bana solemedıler bole bısı ıyıkıde solememısler yoksam onlara solee kocaman bır yumruk atardım

kızlsr saçlarım uzun ama gene de daha uzun olsun die çıt çıt yaptırayım diorum önerirmsnz çıt çıtı

ben kullanıyoruım canım..
eğer el becerin var ise yani kuaföre gitmeden takarım dersen çok güzel.
ama devamlı kuaföre git taktır falan zor iş yani çabuk sıkılırsın

[/B]
iyi çok şükür.. dün oturacağım evin tadilatlarına başladık,anahtarınıda verdiler bana.. teskereyi unuttum düğün heyecanı başladı

oooohh süperr...
Direk kendi evinde oturucaksın ne güzeeellll
Düğün ne zman kısmetse.. tarih bellimiydiii:26:

olsun canım, bak bu güzel bahar aylarının tadını çıkarmaya bakın, benimki de ben onu bildim bileli tecilini kaldırıyordu, ama nasip bu şubataymış, gitti şimdi çok özlüyorum bak

bize de sölemediler walla

benim de zaten bacaklarımla problemim yok çok şükür

Gıllı gıllı gezersin kocanın yanunda

iyimiş valla şu genital ve bacaklara gidicem bende ama
nasıl dayanırım genital acısına bilimyorum
bence dayanılmıycak bi acı değil duyguşum. İstersen gelip elini tutarımmm

ben kullanıyoruım canım..
eğer el becerin var ise yani kuaföre gitmeden takarım dersen çok güzel.
ama devamlı kuaföre git taktır falan zor iş yani çabuk sıkılırsın

takarım ben cnm yaaa ama ne bilim kararsız kaldm :26:

Herkese selam
Latilokum ,Deryaw,cadıkazanı ve dün bana yazan herkese teşekkür ederim.
Zaten doktora gidecektim biliyorsunuz sonra elektrik kesildi bide pat diye çıkmak zorunda kaldım.
Cevap veremediklerimden özür dilerim,geçmişi okumaya çalıştım şimdi ama gözden kaçırdıklarım olduysa özür diliyorum.İyi dilekleriniz için,desteğiniz için çoook teşekkür ederim,iyiki varsınız yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…