Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tmm cnm araştırıom zaten şimdi bi de lens istiom ben yaaa

sırayla canım

canım bence boşlama dikkatli bi muayene ol kasıklarından ise belki iltihap falan vardır.

yine çok fena karnım ağrıyoo..napıcam bennn
kıyamamm reglmi oldun
yarım ay ne kız :26:
lenn senin saçların zaten beline kadar felan değilmiydi daha nerene uzatcann
yok artıkkkkk
çalgı aletlerinden bahseder gibi oldu vurmalımı üflemelimi
öyle oldu biraz dimee

Evet canım geçen haftada aklımda,üşüttüysen ayaklarını sıcak tutmaya çalış,belini sar bide.
Bendede sık sık olur üşütme,karnımın içinde kirpi varmış gibi olur,öyle mi seninde?

üşütmeye bağlıysa ayaklarına sıcaksu torbası koy, eğer yoksa bi şişenin içine ılık su koyup onu da ayaklarına koyabilirsin, iyi gelir canım. Ama sık sık oluyorsa bir jinekologa gitsen iyi olur, çok çok geçmiş olsun canımm

bütün bacak + k.altı + genital = 16 seans = 1300 TL
emla krem kullandım gerçekten etkili azaltıyo acıyı...

elini tutayım sana sıcak su torbası yapayım öpeyim geçsin dicem ama biz ayrıldık

gerenk yokkk

hayırdır canım, geçmiş olsun?

canım bence boşlama dikkatli bi muayene ol kasıklarından ise belki iltihap falan vardır.

Evet canım geçen haftada aklımda,üşüttüysen ayaklarını sıcak tutmaya çalış,belini sar bide.
Bendede sık sık olur üşütme,karnımın içinde kirpi varmış gibi olur,öyle mi seninde?

Çok teşekkür ederimm hepinizeee...
Yine dr.a götürceklerr.. Çok kötüyüm çünkü... Dua edinn banaaaa

evet denemeden alma zaten, dene yakışanı al
Ama gri de çok hoş olur, mavi gibi duruyor çok hoş

evet evet gri de olabilir ay iş çıkıışı bi bakayım bende

inşallah oyle bişeyler olur bnmkide ya .. :)
ya bu lazer olayı az once yukarılarda biri yengem bana yapmıyor fln diyordu çocuk doğurmadan fln acaba etkisi fln mı var ya neden yapmak istemiyorduki?

canım bana işlem uygulayan bayan yıllar önce kendine yapmış şuan 41 yaşında ve 6 aylık hamile
iş arkadaşlarım gitmişler 2 yıl önce 2si anne biri şuan hamile

Son düzenleme:
benimde üflemelii alexandiir tutiim abla ucundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…