- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
tmm cnm araştırıom zaten şimdi bi de lens istiom ben yaaa
Geçen hafta yine çok sancım olmuştu... Yani regl zamanım falan değil yani o tür bi ağrıda deil.. İnanılmaz sancı... sonra dayanamadım hastaneye götürdülerr... Bi ağrı kesici iğne vurdular biraz daha iyi oldum o gün...dr. kasıklarını üşütmüşsün demişti...
Ve yine o günkü gibi bi ağrı girdi... Çok kötüyüm... İğne sadece o anlık iyi geliyo[/B]
kıyamamm reglmi oldunyine çok fena karnım ağrıyoo..napıcam bennn
lenn senin saçların zaten beline kadar felan değilmiydi daha nerene uzatcannyarım ay ne kız :26:
yok artıkkkkkyok kızım okadar değil.. sanmıyorum uzatabilcemi.. olmadı epilatörle kendim hallederim....
Ay bnm bi arkadaşım var yüzü biraz kıllı... sevgilisine demişki aşkım yüzüme sir yaptırsammı.. çocuk ne dese beğenirsiniz yok askım ben böyle kirli sakallı seviyom seniii
öyle oldu biraz dimeeçalgı aletlerinden bahseder gibi oldu vurmalımı üflemelimi
Geçen hafta yine çok sancım olmuştu... Yani regl zamanım falan değil yani o tür bi ağrıda deil.. İnanılmaz sancı... sonra dayanamadım hastaneye götürdülerr... Bi ağrı kesici iğne vurdular biraz daha iyi oldum o gün...dr. kasıklarını üşütmüşsün demişti...
Ve yine o günkü gibi bi ağrı girdi... Çok kötüyüm... İğne sadece o anlık iyi geliyo
sırayla canım [/COLO"]
Ve yine o günkü gibi bi ağrı girdi... Çok kötüyüm... İğne sadece o anlık iyi geliyo
kız esmerim ben sence mavi mi alim yeşil mi :26:
kıyamamm reglmi oldun
lenn senin saçların zaten beline kadar felan değilmiydi daha nerene uzatcann
bence mavi çok hoşuma gidiyor ama dene öyle karar ver
ben çıkıyom bacılar
fazla lak lak yapmayın gelince okuması zor oluyoooo
lensi denettiriolar mı ki :26:
lensi denettiriolar mı ki :26:
bence mavi çok hoşuma gidiyor ama dene öyle karar ver
elini tutayım sana sıcak su torbası yapayım öpeyim geçsin dicem ama biz ayrıldık
bişey dicem ne kadar veriyorsun seansına bi soru sorduk ulen cevap ver yarım sattir aynı şeyi yazıyorum :95:
emla kullanıyor musun pekim :44:
benim canım tatlıdır ya dayanamam diye gidemiyorum
elini tutayım sana sıcak su torbası yapayım öpeyim geçsin dicem ama biz ayrıldık
hayırdır canım, geçmiş olsun?
canım bence boşlama dikkatli bi muayene ol kasıklarından ise belki iltihap falan vardır.
üşütmeye bağlıysa ayaklarına sıcaksu torbası koy, eğer yoksa bi şişenin içine ılık su koyup onu da ayaklarına koyabilirsin, iyi gelir canım. Ama sık sık oluyorsa bir jinekologa gitsen iyi olur, çok çok geçmiş olsun canımm
Evet canım geçen haftada aklımda,üşüttüysen ayaklarını sıcak tutmaya çalış,belini sar bide.
Bendede sık sık olur üşütme,karnımın içinde kirpi varmış gibi olur,öyle mi seninde?
bildiğim evet canım
bak buda benim çıtçıtlı saçlarım
ayyy sefiom işte uzun saçı yaaaa bi kadına kıza uzun saç çok yakışıo bencesana da çok yakışmış sipitcim
evet denemeden alma zaten, dene yakışanı al
Ama gri de çok hoş olur, mavi gibi duruyor çok hoş
inşallah oyle bişeyler olur bnmkide ya .. :)
ya bu lazer olayı az once yukarılarda biri yengem bana yapmıyor fln diyordu çocuk doğurmadan fln acaba etkisi fln mı var ya neden yapmak istemiyorduki?
benimde üflemelii alexandiirkızım buluşalım bi gün işte gidelim birlikte
hem bende gelirim önce ben tutarım bakarım hakikaten acımıyrsa yaptırırım
alexandirititie miydi öyle işte ne titiyse o üflemeli
sen neyli yaptıryorsun
hahahaaa muhabbete bak
hahahaaaaaa
abi ne meraklısı varmış
gel yavrum sende gel tut
evet evet gri de olabilir ay iş çıkıışı bi bakayım bende
tmm cnm araştırıom zaten şimdi bi de lens istiom ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?