Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ay evet canim yaa... sukurler olsun.. rahatsiz bazen ama duzeliyo cok sukur.. :92:

hesapladım 84 oluyor canım ooooo baya geçmiş oluyor ya olucak o kadar sonuçta ameliyat oldu ve hemen toparlanması ve ağrılarının geçmesi beklenemez tekrardan geçmiş olsun canım.

Mustafa Kemal’i düşünüyorum; Ölmemiş bir kasım sabahı Yine bizimle beraber her yerde... Yaşıyor dört köşesinde vatanın, Yaşıyor damar damar yüreklerde.... Ne Mutlu Seni sevene... Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene....

Günaydın herkese
Şafak 329

Gün ay dıııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaar :98: :92: :90: :87: :81: :79: :76:
Şafağımız bugün 81, Düzce'ye selamlaaaaaar ...

kızlar durumumu anlatım hemen yoksa çatlıcam burasıda olmasa nereye,kimlerle paylaşırım bilmem
dün kaanla tartıştıktan sonra bidaha hiç konuşmadık şayet akşam 8 e kadar bana bir mesaj attı annem tutturmuş gelin adayımın resimlerini masaüstüne at diye hava atıcak ya dedi allah allah nerdne çıktı bu dedi buluşmmaızdan sonra pazar günü annemle konuştum sonra face girdim o sırada komşunun kızıyla geldiler senin resimlerini görmek istedi dedi biliyordu ama komşu kızına göstercektiş annesiyle beraber. gösterdim masa üstüne attırdı dedi akrabalara felan göstericek seni dedi bana seninle tanışmak istediğini,neyin nesini seni çok merak ettiğini söledi dedi görüşmeniz yakındır dedi hatta bu haftasonu bişeyler yapalım dedi tanıştırıyım dedi ben bişey diyemedim tabi:)hatta annesi sen seviyorsan sorun yok demiş bende şakasına annem felan dedim pek hoşuna gitti aşkımın sonra bu haftasonu yapalım bişeyler dedi veya haftada 2 gün felan dedi ben bir gün çıkamazken 2 gün nasıl çıkıyım dedim kaanda merak etme o günlerde gelicek dedi hadi bakalım dedim sonra ben kapatıyorum dedi anneme selam söyle şimdidien alıştırayım kendimi dedi iyi tamam sende selam söle dedim kapattık

bugün hastaneye gitcem psikyastriye aşkımda gelicek

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldiniz kızlar
maş.şafağına zehram,begümüm,edacım

nasılsınız bakalım

Gün ay dıııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaar :98: :92: :90: :87: :81: :79: :76:
Şafağımız bugün 81, Düzce'ye selamlaaaaaar ...

günaydın begümcüm, kaç gündür görüşemedik ne var ne yok ? nasıl gidiyor? :78:

plakalara geldin demek süper cnm yaa

Günaydın kızlarrrrr

Şafağımm 16

Flowerimm sen 81 e mi düştün tatlım listeye alayım seni

günaydın zehracım, maşallah cnm 2 hafta sonra yanında sevdiceğin.
nasıl heyecan durumları

hoşgeldiniz kızlar
maş.şafağına zehram,begümüm,edacım

nasılsınız bakalım

günaydın zehracım, maşallah cnm 2 hafta sonra yanında sevdiceğin.
nasıl heyecan durumları

tekrar günaydın kızlarr..
ay sormayın valla yaa görseniz şimdidenn aşkımı karşılamaya nasıl hazırlansam die düşünüorumm
saç boyanıcak makyajı taksıı kıyafetii beni gören görücüye çıkıorum sanırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…