gunaydın kızlar annesının mehtabı 2 benım mehtabım 3
Günaydın kızlaarr
Devrem söyledğime pişman oldum vallahi çıldırdı resmen nasıl böyle bişey düşünüp söyleyebiliyormuşum..bin defa olmaz dedim anlamıyonmu dedi çok kızdı bana çok sinirlendi elini vurdu duvarlara konuşurken kanamış heryeri sargı yapmışlarrr.. of böyle bi kızkançlık sinir olamazz.. anlıyacağın bütün hayallerim suya düştü devremmm.. ancak kayınvalidemlerle gelebilirmişimm bunuda üzerine basarak söyledi
Hangi ara gittinde de geldin kız senben geldimmmmm napıyonuz bakalım
durum ne oldu hayırıdr ya?
günaydın kızlar nasılsınız
hoşgeldiniz kızlar
maş.şafağına zehram,begümüm,edacım
nasılsınız bakalım
günaydın begümcüm, kaç gündür görüşemedik ne var ne yok ? nasıl gidiyor? :78:
plakalara geldin demek süper cnm yaa
günaydın zehracım, maşallah cnm 2 hafta sonra yanında sevdiceğin.
nasıl heyecan durumları
Alıom çiçeemm terhis tarihini söle bakemm :82:
kızım ben senn mıçına dün gece düpüğü vurdum ki listemdennn yallahhh
Herkese günaydınnnn:80:
gunaydın kızlar annesının mehtabı 2 benım mehtabım 3
Hangi ara gittinde de geldin kız sen
Günaydın cnm hoşgeldin
akrep diilmi hepsi aynı işte pis akrep
Canim neoldu hayirdir?? :26:
ben geldimmmmm napıyonuz bakalım
durum ne oldu hayırıdr ya?
durum ne oldu tatlım
günaydın meral, hoşgeldin cnm
abooo o ne sinir o ne kıskançlık öyle devrem
hep böylemiydi yoksa askere gidince mi bu kadar kıskanç oldu?
bu arada sana bi msj göndermiştim, sanırım görmedin.
Hangi ara gittinde de geldin kız sen
Günaydın cnm hoşgeldin
selam burcuum, saol, sonund ageldim plakalara, mutluyum ama her 10 kasım içim buruklaşır gözümde yaşla otururum ben, öyle bi tuhafım bugün de...
selam edacııım evet syaa dün eğitimde ofis dışındaydım, bugü de işler çok yoğun dün yoktum diye delirmiş mailler, gelemiyorum çok fazla...sonunda geldik plakalara çok maaşallah yaa inanamıyorum
senden naber canım?
saol canııımmm.. 31/01/2011'de bitiriyoruz kısmetse
kaçırmışım ben saol canım darısı şimdiki listeden de depük yemeye
günaydııııınnnn hoşgeldiiiinnnniiiizzzzzz naber?
[/B]
aynen incimm
Günaydın kızlarrr..
Aşkımla pissymin askeri yan yana şehirlerde ben yanına gitmek istiyordum hep ama o hayatta yalnız getirtmem diyordu dünde edayla konuşurken birlikte gidelim diye konuştuk askerime söyledimm.. ortalığı yıktı resmen çok sinirlendi..bu siteden olduğunu söylemedim arkadaşım diye dedim zaten ama aşırı kızdı böyle anlatamam yanii ağladım bende çok ama banamısın demdi..
devrem hep böyleydi ben bildim bileli 5buçuk yıldır hep böylee bu daha bişey değil okadar saçma şeylere kızıyor karışıyorki aklımı kaybediyorum bazen.. mesajını şimdi aldım cnm cevaplıcam hemen[/COLOR]
günaydın kızlar şafak 96
allah kolaylık versin canım fazla tepki göstermiş zor valla ne diyim
işte en çok sinirlendiğim konulardan birisi
tamam seven insan kıskanır,değer verir ama fazlası her daim karşı tarafıda,ilişkiyide zedeler yani.
durucum onada hak vermelisin heleki şimdi askerde .anlamalıısn onuda tatlım
günaydın flowerb biraz rahatsızım sanırım grip olacağım canım
plakalara düşmüşsün gözün aydın darısı doğan güneşe inşallah
10 kasım da nerdense bende illa burkulurum hiç birşeyden tat alamam ah atam ahhhhh derimmm
günaydın kızlar şafak 96
Amin mervemm..
Burcumm ne kadar alıştım desemde bu huyuna hergün dahada artıyor kıskançlıkları askerde diye bende her dediğine tamam diyorum yoksa kokruyorum yani kendine zarar vermesinden kıskanlık krizlerine giriyor resmenn
Ulen elimi nereye koysam akrepp sevgilim akrep en yakın arkadaşım akrepp babayke de akrepmişşşşSsssssssssssstBende akrep'im uleynnnnnnn
günaydın kızlarrrrrrgünaydın kızlar şafak 96
Amin mervemm..
Burcumm ne kadar alıştım desemde bu huyuna hergün dahada artıyor kıskançlıkları askerde diye bende her dediğine tamam diyorum yoksa kokruyorum yani kendine zarar vermesinden kıskanlık krizlerine giriyor resmenn
zor durucum ggerçekten.yapmasan bile tamam de canım gerçekten askerde daha da çok artıyor kıskançlıkları sonuçta uzaklık var ve seni göremeiyor ne yaptığını bilmiyor oda haliyle böyle tepkiler veriyor.
Ulen elimi nereye koysam akrepp sevgilim akrep en yakın arkadaşım akrepp babayke de akrepmişşşş
günaydın kızlarrrrrr
tatlım seni okadar ii anlıyorum ki... aşırı kıskançlar.. saçma sapan şeylere kızarlar.. her zaman onlar haklıdır... çok zor işimiz çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?