Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gunaydın kızlar annesının mehtabı 2 benım mehtabım 3

günaydın meral, hoşgeldin cnm

abooo o ne sinir o ne kıskançlık öyle devrem
hep böylemiydi yoksa askere gidince mi bu kadar kıskanç oldu?

bu arada sana bi msj göndermiştim, sanırım görmedin.

ben geldimmmmm napıyonuz bakalım

durum ne oldu hayırıdr ya?

hoşgeldiniz kızlar
maş.şafağına zehram,begümüm,edacım

nasılsınız bakalım

selam burcuum, saol, sonund ageldim plakalara, mutluyum ama her 10 kasım içim buruklaşır gözümde yaşla otururum ben, öyle bi tuhafım bugün de...

selam edacııım evet syaa dün eğitimde ofis dışındaydım, bugü de işler çok yoğun dün yoktum diye delirmiş mailler, gelemiyorum çok fazla... sonunda geldik plakalara çok maaşallah yaa inanamıyorum

senden naber canım?

Alıom çiçeemm terhis tarihini söle bakemm :82:
saol canııımmm.. 31/01/2011'de bitiriyoruz kısmetse

kızım ben senn mıçına dün gece düpüğü vurdum ki listemdennn yallahhh

kaçırmışım ben saol canım darısı şimdiki listeden de depük yemeye

Herkese günaydınnnn:80:

gunaydın kızlar annesının mehtabı 2 benım mehtabım 3

günaydın kızlar nasılsınız

günaydııııınnnn hoşgeldiiiinnnniiiizzzzzz naber?

Son düzenleme:
[/B]
akrep diilmi hepsi aynı işte pis akrep

aynen incimm

Canim neoldu hayirdir?? :26:

ben geldimmmmm napıyonuz bakalım

durum ne oldu hayırıdr ya?

durum ne oldu tatlım

günaydın meral, hoşgeldin cnm

abooo o ne sinir o ne kıskançlık öyle devrem
hep böylemiydi yoksa askere gidince mi bu kadar kıskanç oldu?

bu arada sana bi msj göndermiştim, sanırım görmedin.

Günaydın kızlarrr..
Aşkımla pissymin askeri yan yana şehirlerde ben yanına gitmek istiyordum hep ama o hayatta yalnız getirtmem diyordu dünde edayla konuşurken birlikte gidelim diye konuştuk askerime söyledimm.. ortalığı yıktı resmen çok sinirlendi..bu siteden olduğunu söylemedim arkadaşım diye dedim zaten ama aşırı kızdı böyle anlatamam yanii ağladım bende çok ama banamısın demdi..
devrem hep böyleydi ben bildim bileli 5buçuk yıldır hep böylee bu daha bişey değil okadar saçma şeylere kızıyor karışıyorki aklımı kaybediyorum bazen.. mesajını şimdi aldım cnm cevaplıcam hemen
[/COLOR
]

günaydın flowerb biraz rahatsızım sanırım grip olacağım canım
plakalara düşmüşsün gözün aydın darısı doğan güneşe inşallah
10 kasım da nerdense bende illa burkulurum hiç birşeyden tat alamam ah atam ahhhhh derimmm

Hangi ara gittinde de geldin kız sen

Günaydın cnm hoşgeldin

heheh kız kapat butonuna basıyorum çıkış yapmıyorum bu sefre maillerimden şifreyi bulmam lazım oda zor yani:)

selam begümcüm maşallah şafağına işte plakalardan sonrası su gibi akıp geçiyor anlamıyorsun balım

Son düzenleyen: Moderatör:

allah kolaylık versin canım fazla tepki göstermiş zor valla ne diyim

işte en çok sinirlendiğim konulardan birisi
tamam seven insan kıskanır,değer verir ama fazlası her daim karşı tarafıda,ilişkiyide zedeler yani.
durucum onada hak vermelisin heleki şimdi askerde .anlamalıısn onuda tatlım

allah kolaylık versin canım fazla tepki göstermiş zor valla ne diyim

Amin mervemm..
Burcumm ne kadar alıştım desemde bu huyuna hergün dahada artıyor kıskançlıkları askerde diye bende her dediğine tamam diyorum yoksa kokruyorum yani kendine zarar vermesinden kıskanlık krizlerine giriyor resmenn

saol canııım amiinn, darısı sizlere de

günaydın kızlar şafak 96

günaydııııınnnnnn canım maaşallah bize kızlaaarrrr geliiin geliiinnn arkamdan hadi kızlaaar doğan güneşe doğru geri sayıııımmmm :86:

zor durucum ggerçekten.yapmasan bile tamam de canım gerçekten askerde daha da çok artıyor kıskançlıkları sonuçta uzaklık var ve seni göremeiyor ne yaptığını bilmiyor oda haliyle böyle tepkiler veriyor.

Ssssssssssssst Bende akrep'im uleynnnnnnn
Ulen elimi nereye koysam akrepp sevgilim akrep en yakın arkadaşım akrepp babayke de akrepmişşşş

günaydın kızlar şafak 96
günaydın kızlarrrrrr

tatlım seni okadar ii anlıyorum ki... aşırı kıskançlar.. saçma sapan şeylere kızarlar.. her zaman onlar haklıdır... çok zor işimiz çokkkk

burcum dediklerini yapmama gibi bir lüksüm yok inan hertürlü anlar haberi olur herşeyden...artı banada çok güveniyorr yani sözünü dinliyeceğinmden ona yalan söylemiyeceğimden adı gibi eminn..askerlik de eklenince öyle bir hal aldıki artık tavırları benide çıldırtıyor artıkkk kıskançlıklarıylaa:84:

ewet incimm anlattığımda yok artık daha neler diyorlar ama nişanlımla biraz konuşunca ne bu hakkaten sen yanmışsın diyorlarr.. ahh aahhh:2:

Durucum,
üzüldüm gercekten ya.... ama agresifmi senin askerin..
Elini duvara vurmalar vs gibi seyler tehlikeli..
Yada askerde oldugu icinmi böyle yapti..
Allah sabir versin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…