ne yiyosunuz ya banada söyleyinn şöyle bi üç dört kiloya ihtiyacım var
girdim tabi kısım valla acıktım ama yemiom 1 tane çikolata yesem kilo edermiki:44::44:diyete girmiş güya
bol bol tatlı ye, pastalar kurabiyeler ye, bide hareketsiz kal...
Ben öyle yaptım
bol bol tatlı ye, pastalar kurabiyeler ye, bide hareketsiz kal...
Ben öyle yaptım
deryaya takıl azda bana takıl kiloları all
Anlaşılan buraların en tombulu benim :) kilo 67 boy1.75
şafak listesi gibi kilo listesi yapcaz bide bu gidişle :)
girdim tabi kısım valla acıktım ama yemiom 1 tane çikolata yesem kilo edermiki:44::44:
ben çok zayıf diilim ama yinede biraz almak istiyorum
boyum 1.70 kilom 52
kısım sırık gibisin bize göre sen det kilo die dalga geçio hatun yaa 5cm uzunsun sen normaldir kilon len senin aşkının boyu kaç bakem:26::26:
aha bir delü daha kıss get ne kilosu kal öle bak biz vermeye çalışıoz ben 50 olsam yeter yaa 8 kilo fazlam var pöffff
Sen daha üzüntüden kilo verme faslındasın,çok başındaymışsıııın:26:
Şaka bir yana ayda 1 kg versen gelene kadar manken olursun,yavaş yavaş ver sağlığını bozma en azından.
Kısmet artık canım,öyle ya da böyle bitirecekler bir şekilde.Allah kolaylık versin hepsine.
ya ben ozman şuna kaat getirdim orda amcan olcak tanıdık canım yazık çocuklara çünkü omuzu 2 cm diğerinden uzun die çürük ol ayağın aksıo olsun ameliyat geçirmiş ol askerliğin en zorunu yap bide adaletten bahsederler
deryaya takıl azda bana takıl kiloları all
kaç kilo aldın böle yaparak
cadı kazanıı kz fazla değil kilom :2: 7 kilo ,isteyerek aldım yaa aslında masabası calısırken oldu 8 ayda 7 kilo :26: umarım kalırım bu kiloda.ama cok zayıftım yaa yakıstığını söylüyorlar.tam kıvamı
evet ama hırs yoktu bende, hırs yapmak lazım, bugünden itibaren sizin sayenizde hırs yaptık kısçeler, ohh ohh yandan yandan
kesinlikle amca dayı hala... illa birileri olmak zorunda. Benim aşkitomun tozdan kirden sakınması lazım gözünü, ama 400 kişinin aynı anda tepinip tozuttuğu ortamda eğitim yapıo, ve herşeyden önce görmeyen gözüyle silah atışı yapıo, adalet bu işte
aynen aynen, ama tabi eskidendi, artık yemicem öle
birden olmuo öle ama, zaman içinde
böyle yaparak rahat bi 6-7 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?