evet cnm toplu savas actık kılolara
hoşgeldin canım
Senin şafak kaç canım?
ben geldim nasılsınız kızlar
şafak 62:92::92:
şafakçı kızların kilolarla savası diye topik mi açsak hep birlikte kilo versek :26:
tam bilmiyorum ama 436 galba canım
bisürü farklı sonuç çıktı, hepsinin ortalamasını alırsam 430
hoşgeldin, darısı başımıza
ben de iyiyim canım saol.. ya paldır küldür gitmek zorunda kaldım, iş yerimden bi arkadaşımın eski sevgili günlerdir karşısına çıkıyordu yeniden bişeyle rolur diye kız da umutlanıyordu, bugün duydu ki çocuk haftaya başka kızla nişanlanıyormuş, yıkıldı kız tabii ki onu toparlamaya çalıştım, bi arkadaşına yolladım da o arada gelemedi.. inanamıyorum yaa bi insan nası böyle birine umut verirken başkasıyla da hayat kurabilir.. çok sinir bozucu bi olay(
julia sen kaç kilosun cnm
ben onada çok diorum kuzum yaa iyisin sen kal öle45ten 52 ye cıktım..başardımmseyahat tipi diyor askı bana
59 olmuşum canım yaa fotoda 50 kiloydumfotoda zayıf görünüyosun ama:89:bende kilo almak istiyorum
benimkide ıspartada canım komando deil ama nerdeyse aynı sayılırSen bizim yiyemediklerimizi ye canım :) Ya da bizden sana transfer yapalım
Kırkağaç baya baya zor bir komando birliği canım,biz bu rahatsızlıklarından dolayı rahat olur sanıyorduk ama tam yerine düştü,zorlanıyor gerçekten.
hoşbulduk canım sende hoşgeldinbu arada yeni gelenler hoşgelmiiiişşşş
şafakçı kızların kilolarla savası diye topik mi açsak hep birlikte kilo versek :26:
tontişlerden bende 58 fln boy 170
tontişlerden bende 58 fln boy 170
valla süper fikir kuzum benle aynı boy kilo nerdeyse bende 59 olmuşum
bende aynıyım canım bence tontiş olmuş şuan juliaaa hadi diete ayy nasılda acıktım heeboyun uzunmuş sen tontiş olmazsınn merak etme
ben onada çok diorum kuzum yaa iyisin sen kal öle
59 olmuşum canım yaa fotoda 50 kiloydum
benimkide ıspartada canım komando deil ama nerdeyse aynı sayılır
hoşbulduk canım sende hoşgeldin
bu arada yeni gelenler hoşgelmiiiişşşş
ben onada çok diorum kuzum yaa iyisin sen kal öle
59 olmuşum canım yaa fotoda 50 kiloydum
hoşbulduk canım sende hoşgeldin
temem üzülme be açıom topiği toplaşın şişkolar topiğe
Sen daha üzüntüden kilo verme faslındasın,çok başındaymışsıııın:26:tam bilmiyorum ama 436 galba canım
bisürü farklı sonuç çıktı, hepsinin ortalamasını alırsam 430
bende aynıyım canım bence tontiş olmuş şuan juliaaa hadi diete ayy nasılda acıktım hee
hoşbulduk
benimkinin de gözünde problem var, komando olamaz dediler.
Hatta doktoru sen askerlik yapamazsın dedi ama askeri hastane öyle demio, bizimkide paşa paşa gitti askere napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?