Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafakçı kızların kilolarla savası diye topik mi açsak hep birlikte kilo versek :26:

Hmmmm baya gıcık bir olay,ne iğrenç insanlar var;madem öyle bir durumun var ne diye kızın karşısına çıkıyorsun.Neyse ya zararın neresinden dönsen kardır,iyiki bir bahane çıkmışta o adamla ayrılmışlar,şimdi asıl kötü durumda olan onunla nişanlanan kız.Neticede kendine saygı duymayan biri var karşısında,arkadaşın haline şükretsin.

45ten 52 ye cıktım..başardımm seyahat tipi diyor askı bana
ben onada çok diorum kuzum yaa iyisin sen kal öle
fotoda zayıf görünüyosun ama:89:bende kilo almak istiyorum
59 olmuşum canım yaa fotoda 50 kiloydum

benimkide ıspartada canım komando deil ama nerdeyse aynı sayılır
bu arada yeni gelenler hoşgelmiiiişşşş
hoşbulduk canım sende hoşgeldin

bu arada yeni gelenler hoşgelmiiiişşşş

hoşbulduk

ben onada çok diorum kuzum yaa iyisin sen kal öle
59 olmuşum canım yaa fotoda 50 kiloydum

hoşbulduk canım sende hoşgeldin

benimkinin de gözünde problem var, komando olamaz dediler.
Hatta doktoru sen askerlik yapamazsın dedi ama askeri hastane öyle demio, bizimkide paşa paşa gitti askere napalım

tam bilmiyorum ama 436 galba canım
bisürü farklı sonuç çıktı, hepsinin ortalamasını alırsam 430
Sen daha üzüntüden kilo verme faslındasın,çok başındaymışsıııın:26:
Şaka bir yana ayda 1 kg versen gelene kadar manken olursun,yavaş yavaş ver sağlığını bozma en azından.

Kısmet artık canım,öyle ya da böyle bitirecekler bir şekilde.Allah kolaylık versin hepsine.

hoşbulduk

benimkinin de gözünde problem var, komando olamaz dediler.
Hatta doktoru sen askerlik yapamazsın dedi ama askeri hastane öyle demio, bizimkide paşa paşa gitti askere napalım

ya ben ozman şuna kaat getirdim orda amcan olcak tanıdık canım yazık çocuklara çünkü omuzu 2 cm diğerinden uzun die çürük ol ayağın aksıo olsun ameliyat geçirmiş ol askerliğin en zorunu yap bide adaletten bahsederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…