Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

afiyet olsun cnm ben sabah bır kase sutlu ka flex meyvelı

oglen 2 lahmacu 1 bardak kola
aksam sadece plates
cay kahve fln arada bukadar

kızlar hoşbuldum
valla bi yarım saat sonra çıkarım herhalde kafamda kahvaltı takımı bakmak var her seferinde bakıp bepeniyrum sonra ya yenileri çıkarsa die hoop vazgeçiyorum son zmanlarda böle oldum ya hafta sonu gecelik takımı aldım çok beğenerek sonra gelin home yatak örtüsü aldım onları beğendm ya ben anlamadım dün özdileğe gttim aman ne kampanyalar anneler günü içinmş daha çok var ne bu erkenden başlamışlar
zeynelim bu arada adaşımsın sana artık adaş die hitap edeceğim şeker:90:

canım arkadasım şubatım ben senin hasta olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun fıstık Allah acil şifalar versin

olur adasım cnm bnm bende gecen ay baya seyler aldım banyo halısı nevresım tost mkınası utu fon mak uyku setı salon takımı fln fılan bırsuru sey dunde kendıme dıgıtal fotoraf makına sı aldım bakalım cnm

boyatmadım canıım sarıydım zaten debalyaj yaptırdım bi de kestirdim canım ondan farklı gelmiştir ama şöyle bişey oldu saçım doğal sarı oldugu için biraz fazla açıldı ilk boyayı görünce, boyatmışım gibi oldu
valla yaklaşık 1 saat süren bir test, bir muayene masasına yatıyorsun koluna da tansiyon aleti bağlanıyor, belli aralıklarla tansiyonunu ölçüp kaydediyor o, o arada masa dikey-yatay hareket ediyor, tansiyonunun oynasına bakıyolar..

ben de 25im canım, nişanlım da 29 olucak haftaya, ondan kendi kendine kuruyor, stres yapıyor, biran önce iş bulayım evlenelim diye.. yok canım daha bulamadık, hayırlısıyla olucak inş. bekliyoruz :13:
olur herşey olur, sen merak etme o stresten öyle geliyodur sana

afiyet olsun cnm ben sabah bır kase sutlu ka flex meyvelı

oglen 2 lahmacu 1 bardak kola
aksam sadece plates
cay kahve fln arada bukadar

kolada çok kalori var tatlım yaw kola içme, onun yerine ayran fln içsene canım benim.
Ben de sabah 1 dilim ekmek küçük 1 parça kaşar peyniri ve yeşil çay içtim
ara öğün 1 fincan kahve

cnm sen bursadaydın de mi?
nerdeki özdileğe gittin?
ben de cumartesi bakiyim diyorum yaa, hep beğendiğim bi nevresim vardı, onu almak istiyorum.

dogru soluosun ıcmıcem bıdaha sımdıde gıdım bır bardak yesıl cay ıceyım barı :97:

adaşım ooo baya şeyler almışşsın sen kendine mutlulukla kullan inşallah ya bnde bi tane istiyrum foto makinası bnde bi tane var onuda babam almış ama video çekerken görüntü var ama ses yok sessiz sinema gb60:
ben bursadayım canım ben arkadaşla sitelerdekine gttim bize yakında yani ama arkadaşım dün çok güzel bi elbise aldı 15 tl siyah çok hoş oldu git canım sende eğer bursada isen vaktim kalmdı nevresim bölümüne bakamadım pek ama onlarda da gözüme battaniyeler çarptı indirimli

evt ıcelım belkı ıse yarar

mervecim bisürü şey almışsın, iyi günlerde kullan inşallah
sen ailenle mi yaşıosun? ne zaman evlendin? kendi evin var mı?
çok soru sordum de mi

ewet ben de bursadayım, ya çarşıbaşındakine giderim ya da mudanya yolundakine.
battaniyem var ama 1tane daha istiyorum aslında, bi bakarım canım sağol
aslında yakın sayılırız, yıldırımda oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…