hee iyi bakalım,
bende öğlende;
az çorba
1 yumurta
yağsız karnıbahar salatası
yoğurt yedim
45dk sonra da 1 elma yicem
hoşgeldin
neler bakacaksın çeyizlik?
geçer cnm geçer, dinlen biraz, bol bol sıvı al
kızlar hoşbuldum
valla bi yarım saat sonra çıkarım herhalde kafamda kahvaltı takımı bakmak var her seferinde bakıp bepeniyrum sonra ya yenileri çıkarsa die hoop vazgeçiyorum son zmanlarda böle oldum ya hafta sonu gecelik takımı aldım çok beğenerek sonra gelin home yatak örtüsü aldım onları beğendm ya ben anlamadım dün özdileğe gttim aman ne kampanyalar anneler günü içinmş daha çok var ne bu erkenden başlamışlar
zeynelim bu arada adaşımsın sana artık adaş die hitap edeceğim şeker:90:
artık ben haber veriyorum bayılıcam diye saniye geçmeden küt düşüveriyorum
valla nişanlımın gelmesini bekliyorum dişçiye ve cilt doktoruna gitmek için bayılırsam beni güçlü kollarıyla tutat hiç değilse diyorum :78:
hoşgeldin cnm inşallah bulabilirsiniz ama azcık acele edin yerler çok çabuk tutuluyomuş.
begümüm o ne testiymiş öyle anlat bakayım. ne için yaptılar sana o testi?
bide sen saçlarımı boyattın
sopa geliyo o zaman devrem sana :88::88:
ya bak nişanlını nasıl üzüp merak ettirmişsin yapma kendine stres sıkıntı bak burada hepimiz asker bekliyoruz yanlız değilsin kordonda bir işe sahipsin şafağın benden az daha ne
yaş kemale eriyo terto napalım benim aşkım 28 yaşında
burada çoğu kişinin aşkından büyük
geldiği günden beri biran önce evlenelim diyip duruyo
haftaya ailesi gelicek konuşulacak falan
dünde biraz konuşuldu şimdi yer araştırması yapıyoruz
ya ne bilim sanki yer bulamicakmışız gibi geliyor
hakkımızda hayırlısı ne diyim
geldiği günden beri her gün görüştük bugün arkadaşlarıyla görüşcek
yarın biz yine görüşcez..
birbirimize doymaya çalışıyoz çiçiğimmm
sizde durumlar nasıl,enişte toparladı mı iş arıyordu en son inşallah bulmuştur
afiyet olsun cnmben sabah bır kase sutlu ka flex meyvelı
oglen 2 lahmacu 1 bardak kola
aksam sadece plates
cay kahve fln arada bukadar
kızlar hoşbuldum
valla bi yarım saat sonra çıkarım herhalde kafamda kahvaltı takımı bakmak var her seferinde bakıp bepeniyrum sonra ya yenileri çıkarsa die hoop vazgeçiyorum son zmanlarda böle oldum ya hafta sonu gecelik takımı aldım çok beğenerek sonra gelin home yatak örtüsü aldım onları beğendm ya ben anlamadım dün özdileğe gttim aman ne kampanyalar anneler günü içinmş daha çok var ne bu erkenden başlamışlar
zeynelim bu arada adaşımsın sana artık adaş die hitap edeceğim şeker:90:
dogru soluosun ıcmıcem bıdaha sımdıde gıdım bır bardak yesıl cay ıceyım barı :97:kolada çok kalori var tatlım yaw kola içme, onun yerine ayran fln içsene canım benim.
Ben de sabah 1 dilim ekmek küçük 1 parça kaşar peyniri ve yeşil çay içtim
ara öğün 1 fincan kahve
cnm sen bursadaydın de mi?
nerdeki özdileğe gittin?
ben de cumartesi bakiyim diyorum yaa, hep beğendiğim bi nevresim vardı, onu almak istiyorum.
ene diyet topiğine dönmüş burasıı
dogru soluosun ıcmıcem bıdaha sımdıde gıdım bır bardak yesıl cay ıceyım barı :97:
ene diyet topiğine dönmüş burasıı
neyaparsın kılolu bayan cok olunca boleee oluo
ewet elmadan 1 saat sonra fln ben de içeyim yeşilçay, iyi akıl ettin
malesef
olur adasım cnm bnm bende gecen ay baya seyler aldım banyo halısı nevresım tost mkınası utu fon mak uyku setı salon takımı fln fılan bırsuru sey dunde kendıme dıgıtal fotoraf makına sı aldım bakalım cnm
evt ıcelım belkı ıse yarar
adaşım ooo baya şeyler almışşsın sen kendine mutlulukla kullan inşallah ya bnde bi tane istiyrum foto makinası bnde bi tane var onuda babam almış ama video çekerken görüntü var ama ses yok sessiz sinema gb60:
ben bursadayım canım ben arkadaşla sitelerdekine gttim bize yakında yani ama arkadaşım dün çok güzel bi elbise aldı 15 tl siyah çok hoş oldu git canım sende eğer bursada isen vaktim kalmdı nevresim bölümüne bakamadım pek ama onlarda da gözüme battaniyeler çarptı indirimli
selam kızlarrr :80:
şafak=42
selammmm ben geldim:79::79:
selam kızlarrr :80:
hoşbuldummm kuzumm teşk ederimm
oyy oyy oyy hoşgeldin canım benim
selam hoşgeldinn
hoşgeldin canım
oyy oyy oyy hoşgeldin canım benim
selam hoşgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?