Slm tezkjereci güzeller bende aranıza katıldım. Daha yeni tezkereciyim şafak 444çok yolum var daha çok
Slm tezkjereci güzeller bende aranıza katıldım. Daha yeni tezkereciyim şafak 444çok yolum var daha çok
benim aşkım kazma yaa özle diye yapıom dio arayınca sanki özlemiom
allah kavuştursun canım nerde
ne dedım arar demdınmı bızde bugun 3 sefer konustuuuuuk
canımmmm ne kadar paylaşımcısın ilk çeyizim senden ozamanaçma sonrada özle die açmadım de şaka maka öle desen ne der acaba
canımmmm ne kadar paylaşımcısın ilk çeyizim senden ozamanaçma sonrada özle die açmadım de şaka maka öle desen ne der acaba
benimki de ayrı bi kazma canım, özlediğimi söyleyince a aaaaaa die bi şaşırmış gibi yapıo, deli yaa
sağolasın ecm, izmir'de benim askerim..
ohh ohh ohh
benimki de ayrı bi kazma canım, özlediğimi söyleyince a aaaaaa die bi şaşırmış gibi yapıo, deli yaa
sağolasın ecm, izmir'de benim askerim..
ohh ohh ohh
valla bence süper fikir tamam kız adresini ver ilk çeyizini ben yollıcam ciddiyim heee
aaa ne güzel neresinde iyi yerdeymiş ustada da iyi bir yere gider inşallah
canım benimmm bu çiçeklerden benden sana ozamannnn
slm tezkjereci güzeller bende aranıza katıldım. Daha yeni tezkereciyim şafak 444çok yolum var daha çok
pöfff sıkıldım bugün havada kötü yaa içim kıyıldı resmen erken kaçıcam bugün yalan bulmam lazım
sole bır bıtkı cayı al elıne sıcak sıcak ıc ıyı gelır cnm
geçer cnm geçer, dinlen biraz, bol bol sıvı al
canım arkadasım şubatım ben senin hasta olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun fıstık Allah acil şifalar versin
ayy evet bugün çok sıkıcı hava yağmurlu annem rahatsızlanmış de kaççççallah korusun tabi
teşekkür ederim kızlariçmediğim ot kalmadı sabahtan bu yana inş. çabucak atlatırım
he walla ya, olsun ama ben o kazma aşkımı çok özledimmm:97::98:vay kazma vayy kız ben bunları döferim heeee millette ne aşklar var dakikada arıo bizdede özle die aramıo psikopat aşkım yaaa
aaa ne güzel neresinde iyi yerdeymiş ustada da iyi bir yere gider inşallah
canım benimmm bu çiçeklerden benden sana ozamannnn
Ben geLdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaf benim tickerımdaki kız azcık yakınlaşmışmı banamı öle gelio:26::26:
Ben geLdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?