Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canımmmm ne kadar paylaşımcısın ilk çeyizim senden ozaman açma sonrada özle die açmadım de şaka maka öle desen ne der acaba

valla bence süper fikir tamam kız adresini ver ilk çeyizini ben yollıcam ciddiyim heee

canımmmm ne kadar paylaşımcısın ilk çeyizim senden ozaman açma sonrada özle die açmadım de şaka maka öle desen ne der acaba

valla bence süper fikir tamam kız adresini ver ilk çeyizini ben yollıcam ciddiyim heee

benimki de ayrı bi kazma canım, özlediğimi söyleyince a aaaaaa die bi şaşırmış gibi yapıo, deli yaa

sağolasın ecm, izmir'de benim askerim..

ohh ohh ohh

vay kazma vayy kız ben bunları döferim heeee millette ne aşklar var dakikada arıo bizdede özle die aramıo psikopat aşkım yaaa

benimki de ayrı bi kazma canım, özlediğimi söyleyince a aaaaaa die bi şaşırmış gibi yapıo, deli yaa

sağolasın ecm, izmir'de benim askerim..

ohh ohh ohh

aaa ne güzel neresinde iyi yerdeymiş ustada da iyi bir yere gider inşallah

canım benimmm bu çiçeklerden benden sana ozamannnn

pöfff sıkıldım bugün havada kötü yaa içim kıyıldı resmen erken kaçıcam bugün yalan bulmam lazım

ayy evet bugün çok sıkıcı hava yağmurlu annem rahatsızlanmış de kaçççç allah korusun tabi

yok kızz öle yalan atamam hastalık olmas annem gerçekten hasta o yüzden onun yalanını atmam ben korkuom bişey olur die psikolojik bişey başka bişey bulcamda ne

Slm tezkjereci güzeller bende aranıza katıldım. Daha yeni tezkereciyim şafak 444 çok yolum var daha çok

hoşgeldin aramıza, hayırlı teskereler

vay kazma vayy kız ben bunları döferim heeee millette ne aşklar var dakikada arıo bizdede özle die aramıo psikopat aşkım yaaa
he walla ya, olsun ama ben o kazma aşkımı çok özledimmm:97::98:

aaa ne güzel neresinde iyi yerdeymiş ustada da iyi bir yere gider inşallah

canım benimmm bu çiçeklerden benden sana ozamannnn

gaziemirde canım, inşallah ustada da güzel biyere gider, bakalım hayırlısı işte, seninki nerede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…