Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

birde inanılmaz bi hissiyatları var.. gizli bişey yapmaya kalk şak die söylüor ya.. bişey gizleyemiosun nasıl bişeydir bu bilmem

Durucum,
üzüldüm gercekten ya.... ama agresifmi senin askerin..
Elini duvara vurmalar vs gibi seyler tehlikeli..
Yada askerde oldugu icinmi böyle yapti..
Allah sabir versin cnm..

Babykem evet çok agresif yani kıskançılktan kendine hakim olamıyorr.. tabiki yanımda olmadığı için daha bi arttı bu halleri..Aminn aminn.

birde inanılmaz bi hissiyatları var.. gizli bişey yapmaya kalk şak die söylüor ya.. bişey gizleyemiosun nasıl bişeydir bu bilmem

ay ewet incimm.. ben mesela şakasına ben yapmadım denin dediğini diyorum öyle bişey olamaz imkansızz.. ben anlarım sen böyle bişey yapsan ki yapamazsın falan diyor..müneccim midir yoksa ben çokmu güvendirmişim kendimi bilmem:26:

allah allah nasıl haberi olabilirki ama sen yinede haberdar ett söle gün boyunca yaptıklarını ama ellini duvara vurmaar felan çok kötü canım yani kendine çeki düzen vermeli dicem ama askerlik ortam çok farklı olabiliyor.
bu yüzden alttan almaya bak derim yoksa çok üzülürsün canım
askerdekiler o kadar çok farklı ki kaan anlatıyorda benim için bile oğlum bu kıızn orda çıktığı vardır 1 ay konuştuğu insanı kim bekler diyormuş benimkinine morlei bozuluyormuş haliyle

canım bende dün çok üzerine gittim kabul etmiceği halde çok ısrar ettim tek gelmek için huyunu biliyorum üstelememek gerekiyordu ama napayım geçti artık.. Yani askerlik çoğu insanı değiştiriyordur tabiki. Ama nişanlım hep böyleydi yıllardırr..
Seninkine dedikleride çok ayıp yani ne dedikoducu bunlar kızlardan beterler haa..

kusura bakma canım ama hata yapmışsın yani istemediğini bile bile ısrar etmekte yanlış davranmışsın ama sende haklıısn bikaç gün saece onunla yalnız kalmak istedin tab kayınvalidenn yanında ne kadar rahat durabilirsin,ilgilenebilirsinki.sende haklıısn canım
ama sen yinede yapma dediği şeyleri yapma boşver
hemde çok varya o öle söleyince bir üzüldüm oda boşver üzülme bak biz hala beraberiz dedi
brlki ban kızıyorsun aa gerçekten üzülmek ,nişanlınıda üzmek istemiyosan yapma canım.

Son düzenleyen: Moderatör:

ewet burcumm boşa kürek çektiğimin farkındaydım bende ama neyse...
yok kayınvalidemin yanında rahatızda onlar anlayışlılarr.kayınpederimle biz otururzu biyerde siz birlikte gezersiniz diyorlarr sağolsunlaarrr....
bencede burcum hiç üzülme bak beklemez boşuna bekliyorsun diyenlerin inadına göğsünü gere gere dolaş siz birliktesiniz ve ilişkiniz sağlam bişekilde ciddi adımlara doğru ilerliyor cnmm

hımm bak ne güzel o zaman ne diye ısrar edip keyfinizi,morelinizi bozdunuz kız nese olan olmuş boşver canım üzülme sende oolur mu tatlım?

bilmiyorum canım kaanında annesi geln adayım deyip duruyormuş benim için ve tanışmak istiyormuş çok merak ediyormuş beni:)bilmem i-okuudn mu ilk sayfayı canım azmıştım buraa

Oo burcumm iyidir senden nabeer :13:

ii tatlım şafak kaç bakalım askerin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…