burcum dediklerini yapmama gibi bir lüksüm yok inan hertürlü anlar haberi olur herşeyden...artı banada çok güveniyorr yani sözünü dinliyeceğinmden ona yalan söylemiyeceğimden adı gibi eminn..askerlik de eklenince öyle bir hal aldıki artık tavırları benide çıldırtıyor artıkkk kıskançlıklarıylaa:84:
ewet incimm anlattığımda yok artık daha neler diyorlar ama nişanlımla biraz konuşunca ne bu hakkaten sen yanmışsın diyorlarr.. ahh aahhh:2:
Durucum,
üzüldüm gercekten ya.... ama agresifmi senin askerin..
Elini duvara vurmalar vs gibi seyler tehlikeli..
Yada askerde oldugu icinmi böyle yapti..
Allah sabir versin cnm..
birde inanılmaz bi hissiyatları var.. gizli bişey yapmaya kalk şak die söylüor ya.. bişey gizleyemiosun nasıl bişeydir bu bilmem
burcum dediklerini yapmama gibi bir lüksüm yok inan hertürlü anlar haberi olur herşeyden...artı banada çok güveniyorr yani sözünü dinliyeceğinmden ona yalan söylemiyeceğimden adı gibi eminn..askerlik de eklenince öyle bir hal aldıki artık tavırları benide çıldırtıyor artıkkk kıskançlıklarıylaa:84:
ewet incimm anlattığımda yok artık daha neler diyorlar ama nişanlımla biraz konuşunca ne bu hakkaten sen yanmışsın diyorlarr.. ahh aahhh:2:
allah allah nasıl haberi olabilirki ama sen yinede haberdar ett söle gün boyunca yaptıklarını ama ellini duvara vurmaar felan çok kötü canım yani kendine çeki düzen vermeli dicem ama askerlik ortam çok farklı olabiliyor.
bu yüzden alttan almaya bak derim yoksa çok üzülürsün canım
askerdekiler o kadar çok farklı ki kaan anlatıyorda benim için bile oğlum bu kıızn orda çıktığı vardır 1 ay konuştuğu insanı kim bekler diyormuş benimkinine morlei bozuluyormuş haliyle
duruuuummm h.b bebeğimmmHoşgeldin gözdeeeee
Nasıl gidiyor şekerimm:97:
canım bende dün çok üzerine gittim kabul etmiceği halde çok ısrar ettim tek gelmek için huyunu biliyorum üstelememek gerekiyordu ama napayım geçti artık.. Yani askerlik çoğu insanı değiştiriyordur tabiki. Ama nişanlım hep böyleydi yıllardırr..
Seninkine dedikleride çok ayıp yani ne dedikoducu bunlar kızlardan beterler haa..
duruuuummm h.b bebeğimmm
Sıkıcı be canım :97:
Yarın sınavım var calışmadım...
Zaman cabuk geçsin istiyorum
Özlüyorum
Senin nasıl gidiyo
kusura bakma canım ama hata yapmışsın yani istemediğini bile bile ısrar etmekte yanlış davranmışsın ama sende haklıısn bikaç gün saece onunla yalnız kalmak istedin tab kayınvalidenn yanında ne kadar rahat durabilirsin,ilgilenebilirsinki.sende haklıısn canım
ama sen yinede yapma dediği şeyleri yapma boşver
hemde çok varya o öle söleyince bir üzüldüm oda boşver üzülme bak biz hala beraberiz dedi
Çalış canım Allah zihin açıklığı versinn...
Bende özledim çook hemdee..Nasıl olsun tatlım yuvarlanıp gidiyoruz bizde işte
ewet burcumm boşa kürek çektiğimin farkındaydım bende ama neyse...
yok kayınvalidemin yanında rahatızda onlar anlayışlılarr.kayınpederimle biz otururzu biyerde siz birlikte gezersiniz diyorlarr sağolsunlaarrr....
bencede burcum hiç üzülme bak beklemez boşuna bekliyorsun diyenlerin inadına göğsünü gere gere dolaş siz birliktesiniz ve ilişkiniz sağlam bişekilde ciddi adımlara doğru ilerliyor cnmm
Oo burcumm iyidir senden nabeer :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?