Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cadıkazanı hosgeldın balım nasılsın sımdıde senınkımı aramıyor nedır bızım bunlardan cektıklerımız

topiğin adını mı değişsek hükümsüzler / boynu bükükler
arayamıodur canım fırsat bulunca arıycaktır üzülme sen

iyi fikir valla süper isim oldu heee kıs uyku uyuyamıorum dün gece 3te yatağa girdim birsürü garip rüyalar gördüm ya

sorma bebem ya biz küs kavgalı falanda deiliz ama aramıo off bu erkeklerden çektiklerimiz yaa

senı cok ii anlıyorum cnm benım ama arar merak etme belkı cok ısı vardır belkı kantınde kontur bıtmıstır cok oluyor cunku kntr bıtımı uzme sen kendını

güzel şeyler düşün datlum balım aklına kötü şeyler getirme, fırsat bulamıyordur yoksa niye aramasın

ne bilim canım ne kadar garip şeyler gelio aklıma dön dön saati 6 yapmıştım işede 10.00 da geldim uykusuzluktan off nie böle yaptıki yaa

senı cok ii anlıyorum cnm benım ama arar merak etme belkı cok ısı vardır belkı kantınde kontur bıtmıstır cok oluyor cunku kntr bıtımı uzme sen kendını

öylede gittiğinden beri en fazla 2 gün aramamıştı bugün 3 oldu hala ses yok

bugün arar tamam mı cnm aılesını arıyormu bılıyomusun gorusuomusun aılesıyle

yok canım kızkardeşinin nosu falan vardı silindi yanlışlıkla onla görüşüodum oda imkansız aileden başkada kimseyle görüşmüorum zaten arar inş.

herkezeee marebaaa güzellerımmm benıımm nasılsınızz bakalımmm yarınnn aşkımm gelıyooo ızınee 9 günn buradaa cokk mutluyummm nasıll heyecanlıyımm bılemezsinizzz yerımdee duramıyorummm şafak 160

canım gözün aydın nerelerdesin sen ne zmandır yoksun:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…