- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
yok canım ben kendim aldım raftan onların suçu yok bakmadan aldım çıktım renginden dolayı
selammm balıklama dalıyım konuya hemencik
pissy max factorun dışı sarı bi rimelini kullanıyorum çokta memnunum
bence drama canım
AFİYET OLSUN CNM
Cnm ben genelde maybeline ya da loreal kullanıyorum çok memnunum bir de bunu denemeyi düşünüyorum..MAX FACTORÜN FONDOTENİNİ KULLANMAYA BAŞLIYCAM AMA CESARET EDEMİYORUM YUZUME UYGUN GELEMEYEBİLLİR.LOREAL TUREMATCH KULLANIYORUM GERÇEKTEN ÇOK İYİ FAKAT TONUNU BİR TÜRLÜ TUTTURAMADIM GİTDİ
incelemedim okadar görseydim almazdım zaten volume expres dimi şimdi okudum yanımda maskara öle yazıo üzerinde
100lere düşmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hoşgeldin cnm senin kullandığın masterpieces sanırım?
benim kirpiklerimin uzunluğu iyi istediğim sadece dolgunluk ve kıvrım
sen dramayı kullandın mı? çok merak ediyorum bu rimeli ya. hepsiburada'da 55TL felan.
maybeline hemen hemen hepsini denedim kullandım cnm.
bak ben max factor fondöten kullanıyorum çok memnunum. loreal truematch'de kullandım ama max factor'ü kullanınca loreal almam bi daha dedim.
benim kirpiklerimin uzunluğu iyi istediğim sadece dolgunluk ve kıvrım[/B]
yemegımı yedım geldım ama dıyetımı bozmadım hemencık yazayım
sabah :1 kase ka flex
öglen :1 kase mercımek corbası
1 tabak kıymalı taze fasulye ve yogurt
ekmek yok..
aksam meyve
ve arada kahve ve cay olabılır sekersız ama
AYY CNM benım ben seekersız cay ıcemıyorum halada ole ama artık kesın cozum sıyah cay ıcmıyorum yesıl cay ıcıyorum kahveyıde zateen acı sevıyorum bole ıste
arar cnm inş en kısa zmanda demekki işler falan yoğunlştı.Acemi birliğindeyse yemn törenıne cok az kaldı normaldir.aşkım arasın istiorummm
benim kirpiklerimin uzunluğu iyi istediğim sadece dolgunluk ve kıvrım
sen dramayı kullandın mı? çok merak ediyorum bu rimeli ya. hepsiburada'da 55TL felan.
maybeline hemen hemen hepsini denedim kullandım cnm.
bak ben max factor fondöten kullanıyorum çok memnunum. loreal truematch'de kullandım ama max factor'ü kullanınca loreal almam bi daha dedim.
dramayı arkadaşım aldı eğer avon almasaydım bende onu alırdım süper bişey o bu bitince onu alıcam çünkü evde 15 tane rimel oldu annem eve almam daha dio
benim kullandığımın + avantajları daha kalın gösteriyor kirpikleri.
bide sürülmesi rahat yani mesela kullanırken 3*4 kez sok çıkart yapmak zorunda kalmıyorsun..
bide ben kullanırken badem yağı da ekliyorum maskaranın içine bide avonun bi maskarasını çok beğeniyorum. çok güzel yapıyor
bak avonun maskarası böyle yapıyor işte. tabi bu resimde eyelınerde var. siyah
aynı maskarayı bulamıyorum ama tam hatırlamıyorum da çok eski.
saçlarım sarı bu arada resimde
Eki Görüntüle 163451
hmm avondan son zamanlarda rimel almadım çünkü çabuk kuruyor avonun rimelleri. onun yerine pastel'in 10TL'ye rimelelri var çok daha güzel gelmişti bana.pastel yi bi rimel daha çıkarmış ondan mı denesem diyorum bide.ppöööf
arar cnm inş en kısa zmanda demekki işler falan yoğunlştı.Acemi birliğindeyse yemn törenıne cok az kaldı normaldir.
Pissym ablam kulllanıyor şuan max factor fondoten memnun ama benm tenime herşey gelmiyor maybeline fondoten kullandım yuzumu mahvetdi resmen.Sen max factorun hangı fondotenını kullanıyosun cnm?Eki Görüntüle 163457
dene olmadı kozmetik mağazalarında falan yardımcı oluyorlar zaten.
yada ne biliyim kuaförüne danışabilirsin gittiğinde en iyisi kullanmamak
Manisa'da her marka yok öyle cnm keşke olsa ama nerdee.
ancak Gürkan'ı beklemem lazım Lancome'u denemek için. Çünkü İzmir'de o götürüyor beni avm'lere.
Ben zaten işten geç çıkıyorum bide İzmir'de bi yere gitmeye kalksam dahada geç oluyor o yüzden Gürkan arabayla götürünce sorun olmuyor.
benim kullandığım bundan cnm
hem markafonide var şuanda hemde bugün kargo ücreti yok tüm ürünler dahil.
Hadi gözn aydın cnm
Aşkım aradı sesi çok kötüydü birlikte kavga çıkmış ceza almışlar anlatıcam sonra aşkım üzülme sen şimdi dedi offf
hoşgeldin canımcümleten hellooooo
amin canım inş.sagolll canımm darısııı basınaa tattlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?