Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

100lere düşmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

selammm balıklama dalıyım konuya hemencik

pissy max factorun dışı sarı bi rimelini kullanıyorum çokta memnunum

hoşgeldin cnm senin kullandığın masterpieces sanırım?
benim kirpiklerimin uzunluğu iyi istediğim sadece dolgunluk ve kıvrım

bence drama canım

sen dramayı kullandın mı? çok merak ediyorum bu rimeli ya. hepsiburada'da 55TL felan.

incelemedim okadar görseydim almazdım zaten volume expres dimi şimdi okudum yanımda maskara öle yazıo üzerinde

maybeline hemen hemen hepsini denedim kullandım cnm.
bak ben max factor fondöten kullanıyorum çok memnunum. loreal truematch'de kullandım ama max factor'ü kullanınca loreal almam bi daha dedim.

dramayı arkadaşım aldı eğer avon almasaydım bende onu alırdım süper bişey o bu bitince onu alıcam çünkü evde 15 tane rimel oldu annem eve almam daha dio

hoşgeldin cnm senin kullandığın masterpieces sanırım?
benim kirpiklerimin uzunluğu iyi istediğim sadece dolgunluk ve kıvrım
[/B]

benim kullandığımın + avantajları daha kalın gösteriyor kirpikleri.
bide sürülmesi rahat yani mesela kullanırken 3*4 kez sok çıkart yapmak zorunda kalmıyorsun..
bide ben kullanırken badem yağı da ekliyorum maskaranın içine bide avonun bi maskarasını çok beğeniyorum. çok güzel yapıyor

bak avonun maskarası böyle yapıyor işte. tabi bu resimde eyelınerde var. siyah
aynı maskarayı bulamıyorum ama tam hatırlamıyorum da çok eski.
saçlarım sarı bu arada resimde

sabah: 1 adet kuru incir
1dilim kepek ekmeği
1dilim dil peyniri
1 fincan yeşil çay

arada 1fincan nescafe

öğlen: 1kase çorba
1 adet kadınbudu köfte
2 kaşık zeytinyağlı ıspanak
1 kase yoğurt
(bide şekerparenin ucundan tadına baktım, sadece 1 ısırık)

akşama da bakla ile yoğurt yiyeceğim

AYY CNM benım ben seekersız cay ıcemıyorum halada ole ama artık kesın cozum sıyah cay ıcmıyorum yesıl cay ıcıyorum kahveyıde zateen acı sevıyorum bole ıste

ben pek siyah çay içmem, içersem de 1 fincan açık çaya 1 kesme şeker atarım.
Kahveyi de öyle türk kahvesini çok az şekerli, nescafeyi de 1 şekerli içerim. Bak işte nee olursa olsun o keyfimden feragat edemem

aşkım arasın istiorummm
arar cnm inş en kısa zmanda demekki işler falan yoğunlştı.Acemi birliğindeyse yemn törenıne cok az kaldı normaldir.

Pissym ablam kulllanıyor şuan max factor fondoten memnun ama benm tenime herşey gelmiyor maybeline fondoten kullandım yuzumu mahvetdi resmen.Sen max factorun hangı fondotenını kullanıyosun cnm?

dramayı arkadaşım aldı eğer avon almasaydım bende onu alırdım süper bişey o bu bitince onu alıcam çünkü evde 15 tane rimel oldu annem eve almam daha dio

ya hakikaten belirgin bi fark yaratıyor mu bu rimel?
kıvırıyormu hacim mi veriyor? çok merak ediyorum ya

hmm avondan son zamanlarda rimel almadım çünkü çabuk kuruyor avonun rimelleri. onun yerine pastel'in 10TL'ye rimelelri var çok daha güzel gelmişti bana.pastel yi bi rimel daha çıkarmış ondan mı denesem diyorum bide.ppöööf

dene olmadı kozmetik mağazalarında falan yardımcı oluyorlar zaten.
yada ne biliyim kuaförüne danışabilirsin gittiğinde en iyisi kullanmamak

benim kullandığım bundan cnm
hem markafonide var şuanda hemde bugün kargo ücreti yok tüm ürünler dahil.

dene olmadı kozmetik mağazalarında falan yardımcı oluyorlar zaten.
yada ne biliyim kuaförüne danışabilirsin gittiğinde en iyisi kullanmamak

Manisa'da her marka yok öyle cnm keşke olsa ama nerdee.
ancak Gürkan'ı beklemem lazım Lancome'u denemek için. Çünkü İzmir'de o götürüyor beni avm'lere.
Ben zaten işten geç çıkıyorum bide İzmir'de bi yere gitmeye kalksam dahada geç oluyor o yüzden Gürkan arabayla götürünce sorun olmuyor.

anladım şimdilij beğendiğin bişey al ozaman.
sonra erkek arkadaşınla birlikte daha iyisini alırsınız.
masina bu kadar küçük mü ya gelmiştim gerçi avm falan görmedim 4*5 yıl önce abim askerliğini orada batı kışlada yaptı.

Son düzenleme:
Aşkım aradı sesi çok kötüydü birlikte kavga çıkmış ceza almışlar anlatıcam sonra aşkım üzülme sen şimdi dedi offf

Aşkım aradı sesi çok kötüydü birlikte kavga çıkmış ceza almışlar anlatıcam sonra aşkım üzülme sen şimdi dedi offf

ben ne dedım cnm arar bugun dedım uzulme oluyor bole seler bısey olmaz alısıcakzın bızde ne kavgalar oldu boluklerınde bısey olmuyor merak etme sen uzulme tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…