iyiim cnm sen nasılsın
idare eder canım yaaa stresliyim baya bihatta birazdan çıkıcam dersanem 3 te yine:97::97::97::97: sen nasılsınz
bugün bomba gibiyim
ne güzel az kalmış yahu strese mahal yok
şafağın stresss apayrı canımmm ztn de sınavım var deneme sınavı bide onun stresi ver üstünde puffffffffffff
sen ygsyemi giriceksin canım haftaya demi sınav
stress yokk canım stres yok:90: inşallah emeklerinin karşılığını alırsın sonrada atanıp kavuşursun aşkına bende iyiyim askerimin aramasını bekliyorum cumadan beri konuşmadık
aaa niye konuşamadız kiinş. canımmmm ya biran önce atanıp evlelik hazırlığına girmem lazım artık yaşlanımmm yawwwwww ş
sürekli şaka yapıyorderken saçmalıyor yani, bende sıkıldım artık ama ayak uyduruyorum, boş boş bişeyler diyor sonra da en ufak şeyde kızıyor
merhaba kızlarr
askerlik bitti ama hala onun psikolojisini atamadı diyebilirim.
sürekli eğlenceli, şakalı konuşuyo, ciddilik çok az diyebilirim. sonra bişey diyim hemen sinirleniveriyor, alınganlık var gibi. Valla askerdeyken daha iyiydi. Bu psikolojiden kutrulması için ne yapmak lazım bilmiyorum. içimde bi sıkıntı var zevk almıyorum bişeylerden diyor. bişey diyor ben ciddi algılıyorum ama o ben şaka yaptım sende çok alınıyosun diyo, ses tonu bana şakaymış gibi gelmiyor. daha işe de girmedi,işi hazır olduğu halde. Çok garip valla resmen sudan çıkmış balığa döndü...
Ay sorma inan askerdeyken daha sakin daha iyi oluyolar. sonra sivile ayak uydurmakta zorlanıyorlar.bir çok kişide böyle oluyormuşaman tanrım bu askerlik ne zor bişeydir ya göndermesi ayrı bir dert,ordayken büyük bir dert, bideüstüne gelince böyle davranışlar görünce napalım biizz
Ay sorma inan askerdeyken daha sakin daha iyi oluyolar. sonra sivile ayak uydurmakta zorlanıyorlar.bir çok kişide böyle oluyormuş
konuştum o da durumun farkında. dediğim gibi kendini iyi hissetmiyormuş, içimde sıkıntı var diyo, güldüğüme eğlenmeye çalıştığıma bakma iyi değilim diyo. çabuk sinirleniyorum, bu durumdan da hoşnut değilim filan diyo. sen biraz idare etmeye çalış beni filan diyo.gerçekten çok zor hepsi iyi olur inş. yaşamayız böyle sorunlar..sen konustunmu onunla neden boyle boyle davranyosn diye:26:
konuştum o da durumun farkında. dediğim gibi kendini iyi hissetmiyormuş, içimde sıkıntı var diyo, güldüğüme eğlenmeye çalıştığıma bakma iyi değilim diyo. çabuk sinirleniyorum, bu durumdan da hoşnut değilim filan diyo. sen biraz idare etmeye çalış beni filan diyo.
bakalımm neler olcak
konuştum o da durumun farkında. dediğim gibi kendini iyi hissetmiyormuş, içimde sıkıntı var diyo, güldüğüme eğlenmeye çalıştığıma bakma iyi değilim diyo. çabuk sinirleniyorum, bu durumdan da hoşnut değilim filan diyo. sen biraz idare etmeye çalış beni filan diyo.
bakalımm neler olcak
Benim daha çok yolum var50 den geri sayan arkadaşlar varmı heyecanınızı paylaşın. Bnede o gğnleri görebilicekmiyim diye kolay şafak 01.06.2012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?