sagolll cnımmm benımmm ınsallahhh gecerr şu zamnnnalllaah sızede nası etsınnn şekerımmm benımmm
ŞAFAK atarsa 58
kızlar iyi aksamlar nasılsınız bakalım
şafak atarsa 198
canım gözün aydın..çok sevindim senin adına..kızlarrrrr iyyiii akşamlarrrr nedıycegımııı bılmıyoorumm sadeceee sarıldımmmmmöptüüümm öptümmmmm dusununnn benn aldımmm koltuugmunnn altınaaa cocukk sarılamadıııı bı tuhaf oldummm 6 ay elım kımsenın elınee degmemişşş kımsee koltugun altınaa alıpp opupp koklamamıss bı tuhafff oldumm yaa okdarrr utangaçç gibii baktıkiii bakışşlarınıı kaçırdıı bendenn masumm cocukk gıbıı dedımm bana bakkk bırann dedıkıı senn vee özgürlük bu havayı solumakk.... gözleriii dolduuu tabııı. daha yenıı bıraktımmm kuşiiimiii bilmiyorummm çokk mutluyymmm allahhımaa bınlercee şükürrr yarındaa beraberız allahımmm ne güzell bi mutlulukkk çokk yorgunduuu ama kuşummm... şimdidenn özledimm desemmm kızarmısınızzzz
canım gözün aydın..çok sevindim senin adına..inş temelli kavuşursunuz..
darısı başımıza ben de çok özledim yarimi..6 aydır görmüyorum..kamerada bile..
amaaa...Ş A F A K = 47
oyyy kıyamm sana canımm senındee az kalmısss bendahaa cokk beklıcemmm senn 46 günn nekiii şekerimm senın temennnıı kavussmann deemkk benn gene gondercemm düşünn şekerimmmamaa üzülmiycemm az daha sıkıcam dişiiimiii sendee ölee yapp şelerimm çokk azz kalmıss
julia tertibim seni görüyorum aşağıda..ne oldu kavuştun mu askerine?kavuşma anınızı yazdın mı?
Sabrediyorum tatlım ama,o da çok sıkıldı,ben de..artık günler geçmiyor sanki..en ufak şeyde alınıyor..
enn güzell şafakklarr böylee atıcakk galibaa aşşkımınn yanındaykennnnşafak 158
canımmm sendee öylee dersenn benn napımm benımmmkı şimdidenn alıngannn düsünn oaraya geldıgımızdee bakalımm neolcakkk dusunemıyorumm bakk bugunde bıttıı gerıdee bıraktıgınn o günleriii düdünsenee yahuu ozaman anlarsınnn cnımcımmmm:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?