Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sagolll cnımmm benımmm ınsallahhh gecerr şu zamnnn alllaah sızede nası etsınnn şekerımmm benımmm

amin..teşekkür ederım..sabırsızlanıyorum bende o anı yaşamak ıçın..sözün bıttığı,heyecanın boğazında düğümlendığı o anı ıs-tı-yo-rum

Aşkım seni çok ama çok ama çok seviyorum

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlaar ben geldim uzun zaman sonra
nasıl gidiyor bakalım?

kızlarrrrr iyyiii akşamlarrrr nedıycegımııı bılmıyoorumm sadeceee sarıldımmmmm öptüüümm öptümmmmm dusununnn benn aldımmm koltuugmunnn altınaaa cocukk sarılamadıııı bı tuhaf oldummm 6 ay elım kımsenın elınee degmemişşş kımsee koltugun altınaa alıpp opupp koklamamıss bı tuhafff oldumm yaa okdarrr utangaçç gibii baktıkiii bakışşlarınıı kaçırdıı bendenn masumm cocukk gıbıı dedımm bana bakkk bırann dedıkıı senn vee özgürlük bu havayı solumakk.... gözleriii dolduuu tabııı. daha yenıı bıraktımmm kuşiiimiii bilmiyorummm çokk mutluyymmm allahhımaa bınlercee şükürrr yarındaa beraberız allahımmm ne güzell bi mutlulukkk çokk yorgunduuu ama kuşummm... şimdidenn özledimm desemmm kızarmısınızzzz

canım gözün aydın..çok sevindim senin adına..inş temelli kavuşursunuz..

darısı başımıza ben de çok özledim yarimi..6 aydır görmüyorum..kamerada bile..

amaaa...Ş A F A K = 47

canım gözün aydın..çok sevindim senin adına..inş temelli kavuşursunuz..

darısı başımıza ben de çok özledim yarimi..6 aydır görmüyorum..kamerada bile..

amaaa...Ş A F A K = 47

oyyy kıyamm sana canımm senındee az kalmısss bendahaa cokk beklıcemmm senn 46 günn nekiii şekerimm senın temennnıı kavussmann deemkk benn gene gondercemm düşünn şekerimmm amaa üzülmiycemm az daha sıkıcam dişiiimiii sendee ölee yapp şelerimm çokk azz kalmıss

Sabrediyorum tatlım ama,o da çok sıkıldı,ben de..artık günler geçmiyor sanki..en ufak şeyde alınıyor..

julia tertibim seni görüyorum aşağıda..ne oldu kavuştun mu askerine?kavuşma anınızı yazdın mı?

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:...14/04/2011 susu_= 25 erzurum:123:

:123:...//2011 askımıozledımcok= 39 kırklareli:123:

:123:...//2011 kardelen44= 47 mardin :123:

:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 54 sakarya:123:

:123:...15/05/2011 duygu.c= 55 samsun :123:

:123:...17/05/2011 BarbieveKen = 58 sivas :123:

:123:...18/05/2011 melekkkk = 58 sivas:123:

:123:...19/05/2011 julia__ = 59 tekirdağ :123:

:123:...19/05/2011 yengec123 = 59 tekirdağ:123:

t:123:...20/05/2011 grimsi = 60 tokat :123:

-----------
-----

Sabrediyorum tatlım ama,o da çok sıkıldı,ben de..artık günler geçmiyor sanki..en ufak şeyde alınıyor..

canımmm sendee öylee dersenn benn napımm benımmmkı şimdidenn alıngannn düsünn oaraya geldıgımızdee bakalımm neolcakkk dusunemıyorumm bakk bugunde bıttıı gerıdee bıraktıgınn o günleriii düdünsenee yahuu ozaman anlarsınnn cnımcımmmm:13:

canım hep alıngandı,,son zamanlarda daha fazla..off bitsin artık şu askerlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…