canım benim, beni en iyi sizin anlayacağınızı bildiğim için buraya yazdım zaten, seviyorum sizi yaa
şimdi işteyim, ama akşam eve gidince aşkımın son giydiği atletini kazağını koklaya koklaya ağlayacağım...
Desteğin için çok sağol...
günaydııınnn
canım benim, beni en iyi sizin anlayacağınızı bildiğim için buraya yazdım zaten, seviyorum sizi yaa
şimdi işteyim, ama akşam eve gidince aşkımın son giydiği atletini kazağını koklaya koklaya ağlayacağım...
Desteğin için çok sağol...
iyilik bebeem nolsunn sürünmece işte
iilik tatlım sen naber
dur tüküriiimtüüüü tüüü tüüü tüüüüüüüüüüüü maşallah
kızlaaaaaarrrrrrr nişanlım kurabiyeleree bayıldıııııııııı bittiiiiiiiiii
o kadar mutlu oldu ki anlatamam,13 aydır hiç bu kadar mutlu olduuğunu görmemiştim
kesinlikle sizde deneyin
hayrola kuzum ya niye kötü başladım.. havalar da bir an önce ısınsa süper olucakpardon yaa. güzel bi hafta diyecektim..
malesef ben kötü başladım güne aman daha kötüsü olmasında
afiyet olsun tatlımm valla benmde canım çekti ama kalkıp yapmak zor gelio
günaydııınn :81:
iyiyim şekerpare
senden ne var ne yok
inciiiiiiiiiiiiim girişini görünce gidip bi kahve aldım geldim ayol burnuma geld kokusu
ay cok sevındıım kız bende yaptırcam ama bu hafta yanına gıtcem acaba ben yanımda gotursem yoksa 1 ay sonra kargoylamı yapıp yollasam sence neapıım :97::97:
hayrola kuzum ya niye kötü başladım.. havalar da bir an önce ısınsa süper olucak
[/B]
bende çookk sevindim yaa,onu öyle mutlu görmek paha biçilemez
bence senin gitmen zaten onu çok mutlu edecektir,1 ay sonra da kurbişleri yollarsan iki kere mutlu olmuş olur... daha güzel olur sanki
SABAH bi geldim patronda mail.
başladım onun işi ile nresi güzel olsun böyle başlangıcın :85:
havalar ısınsın artık nisan gelsin offf.
günaydın cicim
herkese iyi haftalar diliyorum...
Şafak karanlık
bak gördüm bu kez seninasılsın bakıyımmm
evet tertibim ya peş peşeyiz ulenkızım malum düğün yaklaştı,e çalışıyorum da bir yandan.. bi girip bi çıkıyorum mecbur
hoşgördüm balım:89: nörüyon bakiiiiimmmmmmmmm
hihaaa 40 lara son 4 devoooooooooooo
hşgeldin begüüüüüüüüüümm :81:günaydııınnn
sürünme sürünme kalk dimdik ol asker yarisin seniyilik bebeem nolsunn sürünmece işte
kızlaaaaaarrrrrrr nişanlım kurabiyeleree bayıldıııııııııı bittiiiiiiiiii
al valla insanı kendine getirmekte birebirafiyet olsun tatlımm valla benmde canım çekti ama kalkıp yapmak zor gelio
dimi cnm bende ole dusunduum en ıyısı ole yapmak ben onun yanına gıdıcem ıcın 1 ay ona yeter moralı dusunce bır kurabıye postalarım sonra 1 ay daha o ona yeter sonra zaten kalır 3 ay ozamada bulurum bısıler
ah canım yaa
ben gıbı sende ole yapıon 10 gun ustunden atletını cıkartmadın bıldın ter kokusu sındı ama bana sankı askımın kokusu dıye dıyeıcıme cekıyorum bazen annem ıgrencsın ter kokusu koklanırmı dıo ama bıraz olsun ozlemımı hafıfletıyor benı bır an olsun onun yanına goturuoyor yada parfumunu kıyafetıme ve ayıma sıkıyorrum onun bana aldıgı pelus bır ayıcık var ona sıkıp sabaha kadar uyuyorum onunla
aynen, geçen yıl aldığı ayı, tavşan, kalpli yastık ve kazağı atletiyle hep beraber yatıyoruz
yatakta bana pek yer kalmıyor yani
iğrençlik olur mu yaa, insan sevdiğinin hiç bişeyinden iğrenmez... o ter kokan atlet varyaa, beni alıp taa izmir'e götürüyor, aşkımın yanına...
bencede ısınalım artık nisan gelsin yaaaa,bıktım soğuk ve karamsar havalardan.. adamın içini karartıyo valla
görmeseydin bu sefer gönül koyacaktım sana (ne biçim laf ulen o )
iyiyim şekerim ya hava buz kesti yinesinirim bozuk
sende ne var ne yookk
sen mi yaptın kurabiyeleri canım? süperler.. ben de pasta&kurabiye yapıyorum:) hatta cuma dogumgunu nişanlımın napsam nasıl yapsam die düşünüyorum şu anda:))
hiç bi şafak karanlık kalmaz canıııımm, öyle düşünüp de üzme kendini, hepsi bir gün geliyor bir gün kalıyor ve sevenler kavuluyoooooo
görmeseydin bu sefer gönül koyacaktım sana (ne biçim laf ulen o )
iyiyim şekerim ya hava buz kesti yinesinirim bozuk
sende ne var ne yookk
evet tertibim ya peş peşeyiz ulen
gel teztereeeeeee gel tezkereeee bitsin bu hasreeeeettttttt
hşgeldin begüüüüüüüüüümm :81:
naber nasılsın hiç anlatmıyosun kızım napıyosun ne ediyosun
sürünme sürünme kalk dimdik ol asker yarisin sen
kızım soru sordum ben sana cevap vermedin
kadın sitesinde çok detay vermemiş arayıp mı söyledin şunu şunu istiyorum diye
birde kaç tane yaptırdın kaça yaptırdın
al valla insanı kendine getirmekte birebirbirdiribir çift mi tek miiiiiiiiii
ben yapmadım tatlım,şahsen tek bildiğim yemek patates kızartması
internetten bi siteye yaptırdım,harika oldular ama:)
senin öyle yeteneklerin varsa yap,çok mutlu oluyorlar
netten araştırsana,çok güzel pasta şekilleri bulursun emminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?