Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hiç bi şafak karanlık kalmaz canıııımm, öyle düşünüp de üzme kendini, hepsi bir gün geliyor bir gün kalıyor ve sevenler kavuluyoooooo

evet canım ama bugün çok karamsarım, arada oluyor işte böyle, ikizler burcunun dengesizlikleri...

ayyyyyy nisanda baya iş var yani sana düğün ne zamandı senin yaaa:S

duyguuummm nabeeer?
sen sor ben anlatayım, ne anlatayım güzelim hiç bişey yaptıgımız yok öööyle takılıyoruz işte, cuma günü dogumgunu de napsam diye düşünüyorum :26:

baktım da karar vermek çok zor yaaa.. hangi siteden yaptırdın sen? bakim fikir alayım :)))

benimde teyzem yapıyor,yani kolay olduğunu gördüm aslında ama cesaretim yok hem ben şekil veremem üstündeki hamura
ohhh yesin benim yarim

ozaman gelene kadar öğren ...
gelince bol bol yaparsın. gerçi sana diyorum ama sanırm senden hızlı bişeyler öğrenmem lazım

ben sana şimdi özel msjla siteyi yolluyorum ama o sitede sadece kurabiye var,pasta yok.. yinede fikir olur

bacım ben seni bi anlayamadım 14 mayıs mı yoksa 15 mayıs mı sizin teskere??
kızım 15 Mayıs bizim yahu :81:
Atarsa şafak yazıyorum bir gün sonrasını yani bugünü saymıyorum
yani senden bir gün fazlayım
duyguuummm nabeeer?
sen sor ben anlatayım, ne anlatayım güzelim hiç bişey yaptıgımız yok öööyle takılıyoruz işte, cuma günü dogumgunu de napsam diye düşünüyorum :26:
niye bişey yaptığnız yok ayol 15 ay beklediniz tam
yapın bişeyler düğün gibi filan oynayalım bizde :118:

haaaaa şimdi anladım bacım yaaa bu ara kafa bi dünya affet

oyyyyyyy peşpeşe alacaz askerlerimizi yaaa

ayyyy bide gelir gelmez evlencez he çorba yapmayı bile bilmiyorum bırak kurabiyeyi

yazık olacak adamıma

sende mi bilmiyorsun yoksa? ozaman yazık bizim adamlara

aynn canım..
ben biraz işime gelirse mantığı yine 10 tane yemek falan biliyorumdur.
ama dön dön aynı yemek yemez herhalde

Bu Gece bardaaaaaaaa
Gönlüm hovardaaaaaaaa
Çalsın sazlar oynasın kızlaaaaaaaaaaaar

aah ah bi yaz gelsede döktürsek ayol
düğün mevsimi başlasııııııınnnnnnnnnnnnnn :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…