Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Banada uzun geliyorBen görmeye giderim diye düşünüyordum hep,çarşısı 1 saat kalacak yer yok,dağın başı vs vs

benımkıde dağ başı köyde..çarşı ıznıde olmayınca nette bıle göremedım..4 ay geçtı ama 55 sankı daha zor..

Ben evliyim ama gelirim oralara sizin o heyecanlarınızı izlerim ve bende kendi düğünümü hazırlıklarımı düşünüp sizlerle mutlu olurum:)

Öyleymiş ama kısa dönemler genelde aynı ilin içinde kalıyorlarmış.

ahh ahh..benımkının tek gunahı veterıner hekım olmak galıba..onları 1 aralıkta aldılar..bursadaydı..sonra hatay acemıye geçtı..oradanda şırnak:85:

Ben evliyim ama gelirim oralara sizin o heyecanlarınızı izlerim ve bende kendi düğünümü hazırlıklarımı düşünüp sizlerle mutlu olurum:)

ben şimdiden alttan alttan hazırlık yapıyorum..2011 sözlenenlere yazıyorum arada
senınkı pat dıye yanına gelecek süper yaa

Ohhhh,rahat rahat hasret giderirsin sen,biz buluşup buluşup ayrılcaz mecbur

ahh ahh..benımkının tek gunahı veterıner hekım olmak galıba..onları 1 aralıkta aldılar..bursadaydı..sonra hatay acemıye geçtı..oradanda şırnak:85:
Çok fazla gezmiş ya,hem kaç gün önceden gitmiş.Ne şans o öyle,benimki 12 aralıkta teslim oldu.

hadı bee,o kadar yanı

Tabikiiiisenin kadar değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…