Evet pat diye gelecek sizinkiler de gelince tatlı heyecanlarınız başlıyacak süper bence...
Evet pat diye gelecek sizinkiler de gelince tatlı heyecanlarınız başlıyacak süper bence...
Çok fazla gezmiş ya,hem kaç gün önceden gitmiş.Ne şans o öyle,benimki 12 aralıkta teslim oldu.
QUOTE]
Benimki de 1 aralık tarihinden itibaren askerdi ama 12 aralıkta teslim oldu
Ohhhh,rahat rahat hasret giderirsin sen,biz buluşup buluşup ayrılcaz mecbur
Çok fazla gezmiş ya,hem kaç gün önceden gitmiş.Ne şans o öyle,benimki 12 aralıkta teslim oldu.
Tabikiiiisenin kadar değil mi :)
QUOTE]
Benimki de 1 aralık tarihinden itibaren askerdi ama 12 aralıkta teslim oldu
benımkını bır aldılar alış o alış..patladı gıttı
İkinci defa şafak saymayı hiç gözüm kesmiyor,keşke evli olsaydımda banada pat diye gelseydi:)
köşe kapmaca oynayacağız..bn köyde öğretmenım..temmuza kadar ne o gelır ne ben gıderım..haftasonu dut düt yok ki burada ilçeye:85:ancak manısaya gıdınce temmuzdan sonra..off yaa..efkar basacak şimdi..halbukı 55 dıye avunuyordum..tuh:84:
benımkını bır aldılar alış o alış..patladı gıttı
Nette göremiyor musun şimdi?
En azından her istediğinde ararsın,nette görürsün rahat rahat.Askerdeki gibi olmaz.
Ama bu kadar ayrılığın arkasına bir sarılmadanda geçmez ki:)
Nette göremiyor musun şimdi?
sarılamayacağım ona yanarım..oyy oyy..
net yok kı nızamıyede(((
çarşı ıznıde doğuda olmuyor..o nedenle ben ıyıce cort:84: özledım dıyorum hergun telefonda başka bışey gelmıyor kı aklıma..
En azından her istediğinde ararsın,nette görürsün rahat rahat.Askerdeki gibi olmaz.
Ama bu kadar ayrılığın arkasına bir sarılmadanda geçmez ki:)
sarılamayacağım ona yanarım..oyy oyy..
net yok kı nızamıyede(((
çarşı ıznıde doğuda olmuyor..o nedenle ben ıyıce cort:84: özledım dıyorum hergun telefonda başka bışey gelmıyor kı aklıma..
Oy oy oy beterin beteri var diye rahatlayım ben o zaman.
Bizimkide dağın başında köy karakolunda olduğu için 1saat çarşı izni yapıyor,zamanı bölmeyelim diye ailesiyle oluyorum bende,nette geçireceği zamanı bölmeyelim diyoruz
Millet akşama kadar çarşı izni yapıyor diye uyuz oluyordum,hiç görememekten iyi demekki.
Oy oy oy beterin beteri var diye rahatlayım ben o zaman.
Bizimkide dağın başında köy karakolunda olduğu için 1saat çarşı izni yapıyor,zamanı bölmeyelim diye ailesiyle oluyorum bende,nette geçireceği zamanı bölmeyelim diyoruz
Millet akşama kadar çarşı izni yapıyor diye uyuz oluyordum,hiç görememekten iyi demekki.
aman deyım..halımıze şükredelım..vallahı acınacak durumdayım ama beterın beterı var..en azından cep konuşmamaız var..toplasn 1 saat eder ama olsun..
ben görmek ıstıyorum:85:bekle ALLAH bkle yaw
aman deyım..halımıze şükredelım..vallahı acınacak durumdayım ama beterın beterı var..en azından cep konuşmamaız var..toplasn 1 saat eder ama olsun..
ben görmek ıstıyorum:85:bekle ALLAH bkle yaw
Bitince o gelsin yanına,buluşabilecek orta bir nokta yok mu canım?
Bitince o gelsin yanına,buluşabilecek orta bir nokta yok mu canım?
ilçe avuçiçi kadar..gıdememkı kalmaya haftasonu aılem çoğunlukla benımle..kalacak yerde sıkıntı..öğretmen evı var ama küçük..yer olur mu bılmem..oturulacak kafe falan olmadığından bır yerde kalmak gerekıyor..o nedenle bundan bahsettım..
temmuza kalacak gıbı konuşuyoruz hep..can sıkıcı bır durum..
ilçe avuçiçi kadar..gıdememkı kalmaya haftasonu aılem çoğunlukla benımle..kalacak yerde sıkıntı..öğretmen evı var ama küçük..yer olur mu bılmem..oturulacak kafe falan olmadığından bır yerde kalmak gerekıyor..o nedenle bundan bahsettım..
temmuza kalacak gıbı konuşuyoruz hep..can sıkıcı bır durum..
çok kötü olmuş canım ya,ama nasıl olsa daha rahat görüşeceksiniz bitince.
Hayırlısıyla yaza sarılırsın sende
Sen nerdesin peki?
çok kötü olmuş canım ya,ama nasıl olsa daha rahat görüşeceksiniz bitince.
Hayırlısıyla yaza sarılırsın sende
Sen nerdesin peki?
karamandayım ben..yaza göreceğim ama 55 dıye avunuyorum..deli oldum yaw..
Yeni gelen kizlarrrrr
Bende 15 ay askerlik bekledim.. 5 haftadir yedik bitirdik
Allah hepinize bol sabir ve dayanma gücü versinGercekten cok zor
Ama sayili gün geciyo bitiyo... Sizlerde yiyipBitireceksiniz, demedi deme
Yengo, duygu, julia, mavimavi, hejar ve butun herkeze kusura bakmayin demek istiyorum :26:
Cünkü gercekten cok yogunum biliyorsunuz.. o yuzden fazla giremiyorum, :26:
Gündüz is, Aksamlari evimizle ugrasiyorum, Vize islemleri vs cok yoruluyorum.
Sizleri cok seviyorum canolarrrrrröpüldünüzzz
Yeni gelen kizlarrrrr
Bende 15 ay askerlik bekledim.. 5 haftadir yedik bitirdik
Allah hepinize bol sabir ve dayanma gücü versinGercekten cok zor
Ama sayili gün geciyo bitiyo... Sizlerde yiyipBitireceksiniz, demedi deme
Yengo, duygu, julia, mavimavi, hejar ve butun herkeze kusura bakmayin demek istiyorum :26:
Cünkü gercekten cok yogunum biliyorsunuz.. o yuzden fazla giremiyorum, :26:
Gündüz is, Aksamlari evimizle ugrasiyorum, Vize islemleri vs cok yoruluyorum.
Sizleri cok seviyorum canolarrrrrröpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?